Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مجله ديجي کالا - خشايار شاهسون: چند وقتي مي‌شود که خبر حضور احتمالي محصولات شرکت UAZ در ايران به گوش مي‌رسد. شرکت توان‌خودرو به زودي مسئوليت واردات و مونتاژ تعدادي از خودروهاي شرکت روسي يو.اي.زد را بر عهده مي‌گيرد. در اين مطلب مي‌خواهيم نگاهي کلي به محصولات شرکت UAZ داشته باشيم.


ساعت برنارد به دستان طراحان UAZ افتاد




هيچ وقت يادم نمي‌رود که سال 1383، برنامه‌اي تلويزيوني به نام ساعت برنارد از شبکه يک پخش مي‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين برنامه براي کودکان و نوجوانان بسيار جذاب بود؛ برنارد که شخصيت جوان و اصلي داستان بود، يک ساعت جيبي داشت و به وسيله آن، زمان را متوقف مي‌کرد. حالا به نظر مي‌رسد که طراحان شرکت UAZ، ساعت برنارد را در زمان جنگ جهاني دوم گير آورده‌اند و در همان عصر متوقف شده‌اند!





شايد حس کردن توقف زمان در يک سريال، صحنه متفاوت و حس جالب و البته موقتي را به مخاطب القا ‌کند اما اين امر در مورد دنياي واقعيت صدق نمي‌کند. در دنيايي که ثانيه ثانيه‌ي آن ارزش بالايي براي شرکت‌هاي طراحي و مهندسي دارد، پايبند بودن به سبک طراحي گذشته چندان جالب نيست.





همان‌طور که در مطلب قبلي اشاره کرديم، در سايت رسمي UAZ نام چهار دسته بندي PATRIOT، PICKUP، HUNTER و COMMERCIAL به چشم مي‌خورد. کافي است بخش Commercial را کليک کنيم تا به يک باره به عصر خودروهاي جنگ‌ جهاني دوم بازگرديم و در فضايي اعجاب‌انگيز قرار بگيريم!

همان زماني که خودروها طراحي فوق‌العاده ساده، جعبه‌اي با عناصر طراحي ساده مثل چراغ‌هاي گرد و سپرهاي فلزي داشتند. خودروهاي اين بخش به طول کلي، طراحي جعبه‌اي چند قسمته دارند و از عناصر طراحي بدوي اتومبيل‌هاي کلاسيک يعني چراغ‌هاي گرد و لولاي درهاي بزرگ و توچشم و سپرهاي غيريکپارچه استفاده شده است.

خودروهايي هم که به ايران مي‌آيند، همين شکلي‌اند؟




نه، خودروهاي پاتريوت، پيکاپ و کارگو سبک طراحي جديدتري نسبت به محصولات بخش Commercial دارند. با اين حال، زبان طراحي اين محصولات در مقايسه با خودروهاي امروزي، قديمي جلوه مي‌کند. بگذاريد با مثال شروع کنيم، پاتريوت که يکي از محصولات احتمالي براي ورود به بازار ايران است، زبان طراحي اواخر دهه‌ 90 ميلادي يا اوايل سال 2000 را دارد.








ظاهر جعبه‌اي و نسبتا شارپ؛ استفاده از المان‌هاي طراحي تند و تيز در قسمت‌هايي مثل چراغ‌ها و جلوپنجره نشان از سبک طراحي قديمي اين خودرو دارند. شايد عده‌اي باشند که با ديدن اين خودرو به ياد محصولات دهه 90 ميلادي تويوتا بيفتند. در بازار امروزي خودرو، مي‌توان خودروهايي هم قيمت با چهره‌ به‌روز پيدا کرد که به مذاق بسياري از مشتريان خوش مي‌آيد. گذشته از ظاهر قديمي پاتريوت، نگاهي به امکانات و مشخصات فني اين خودرو مي‌کنيم. پاتريوت در دو مدل ديزل و بنزيني توليد مي‌شود. از آن‌جايي که بازار خودرو ايران روي پيشرانه‌هاي بنزيني تمرکز دارد، مدل بنزيني پاترويت از يک پيشرانه 2٫7 ليتري با حداکثر قدرت 134٫6 اسب‌بخار و گشتاور 217 نيوتون‌متر بهره مي‌برد.




اين اعداد با توجه به حجم پيشرانه خيلي بالا ارزيابي نمي‌شود. بر اساس اطلاعات سايت رسمي سازنده، پاتريوت ديفرانسيل عقب بوده اما توزيع نيرو به چهار چرخ امکان‌پذير است. هم‌چنين يک جعبه‌دنده 5 سرعته دستي اين شاسي‌بلند را همراه مي‌کند.

قديمي اما سرسخت‌تر از ژاپني




بين بيشتر مردم اين جمله متداول است: خودروهاي آمريکايي به ابهت، خودروهاي آلماني به هوش مهندسي به‌ کار رفته و خودروهاي فرانسوي به قيمت ارزان مشهور باشند. در اين ميان خودروهاي ژاپني به عنوان خودروهاي سرسخت معروف هستند. به نظر مي‌رسد که خودروهاي روسي هميشه از نگاه مردم به دور بوده و از قلم مي‌افتاد. احتمالا يکي از دلايل مهم آن، صادرات محدود خودروهاي روسي به ديگر کشورها باشد. خودروهاي روسي از ديرباز به سرسختي و قوي بودن مشهور بودند؛ قوي بودني که به مشخصات فني دلالت نداشته بلکه به مقاومت بالا در شرايط آب و هوايي و جاده‌اي سخت اشاره دارد.




بازار ايران هرگز ميزباني گرمي از خودروهاي روسي نکرده اما افرادي که تجربه سواري با اين خودرو را داشته‌اند، به قدرت و مقاومت آن در برابر شرايط سخت جاده‌اي اشاره مي‌کنند. احتمالا اين نقطه قوت خودروهاي روسي باعث محبوبيت آن ميان طرفداران آفرود و خودروهاي جاده‌اي بوده است.

پيکاپ در بخش مستقل پيکاپ و کارگو در بخش Commercial قرار دارد. با وجود طراحي خودروهاي خيلي قديمي در ليست Commerical، ظاهر به روز تري دارد. پيکاپ و کارگو، هر دو از زبان طراحي مشابه پاتريوت بهره مي‌برند و تنها تفاوت‌ آن‌ها، کلاس خودرويي آن‌هاست. مشخصات فني اين سه محصول هم يکسان است.










گويا طراحان اين شرکت، حوصله و وقت زيادي براي دست به قلم شدن نداشتند و يک طراحي را براي اين سه اتومبيل، کپي و پيست کرده‌اند! در ليست اطلاعات اين خودرو در سايت UAZ، باز هم با اعداد يکساني مثل حجم پيشرانه 2693 سي‌سي و قدرت 134٫6 اسب‌بخار مواجه مي‌شويم. در عمل جز کلاس اين سه خودرو، بيشتر ويژگي‌هاي طراحي و مشخصات فني آن‌ها مشابه يک‌ديگر است.




مدير بازاريابي شرکت توان‌خودرو به گارانتي بين‌المللي محصولات جديد اين شرکت اشاره داشت. اين امتياز ويژه‌اي براي افرادي است که به کشورهاي همسايه سفر مي‌کنند و نگران خرابي اتومبيل خود هستند؛ البته بايد درنظر داشته باشيم که براي استفاده از گارانتي بين‌المللي بايد به نمايندگي‌هاي اين شرکت مراجعه کرد. همان‌طور که گفته بوديم، خودروهاي روسي به سرسختي و مقاومت بالا در شرايط دشوار جاده‌اي و آب و هوايي مشهور هستند. پس احتمالا خيال خريدار بايد حالاحالاها از اين بابت راحت باشد.

امتيازهاي مثبت خودروهاي روسي را گفتيم اما بايد بازهم درنظر داشته باشيم که زبان طراحي اين محصولات خيلي به روز نيستند. مشخصات فني آن‌ها هم خيلي هيجان‌انگيز و تکان‌دهنده نيست. بنابراين مشترياني که مي‌خواهند چنين کلاس خودروهايي را تهيه کنند بايد تصميم خود را بگيرند؛ اين که خودرويي با طراحي به‌روز و شيک و مشخصات فني متداول مي‌خواهند يا يک خودرويي با طراحي قديمي، مشخصات فني متوسط ولي واقعا سرسخت و مقاوم؟

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد.

ابوالفضل نجارزاده در این همایش ضمن ارزیابی مثبت عملکرد بانک ملی در سال ۱۴۰۲، مهم‌ترین سیاست‌ها و اولویت‌های جدید پیش‌روی بانک در سال جدید را تبیین کرد و گفت: از مهمترین رویکردها و سیاست‌های بانک ملی در سال جدید بازگشت به جایگاه گذشته و تثبیت آن، حفظ موقعیت کنونی بانک، ورود به طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت و حضور در بازارسرمایه است.

وی با تأکید براینکه با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک، توانستیم در سال ۱۴۰۲ سهم خوبی از بازار کسب کنیم، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به‌عمل آمده، امسال می‌توانیم با اقدامات و فعالیت‌های مؤثر و مهم، سهم بیشتری از بازار بدست آوریم.

نجار زاده با اشاره به شعار "جهش تولید، با مشارکت مردم" تأکید کرد: با طراحی و تولید محصولات مناسب، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی منسجم و دقیق و حضور فعال در تمامی عرصه‌ها تلاش می‌کنیم در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ نقشی مؤثر داشته باشد.

به گفته مدیر عامل بانک ملی ایران افزایش سرمایه ۲۵ همتی، کسب سهم از بازار، رشد منابع، فروش ۳۶ همتی دارایی‌های بانک، انتقال مؤسسه نور، توسعه زیرساخت‌های فناوری، ارائه طرح مهربانی ملی، ارائه ارز اربعین و ارائه خدمات بانک کارگشایی را بخشی از مهمترین اقدامات بانک در سال گذشته برشمرد و اظهار امیدواری کرد که امسال نیز با اجرای اقدامات مناسب دستاوردها و تحولات خوبی رقم زده شود. 

نجار زاده با بیان اینکه بانک ملی بعد از سال‌ها توانست با برنامه‌ریزی‌های منسجم در ابتدای سال سهم بازار را حفظ کند، افزود: ما در ۱۷ استان کشور بانک نخست هستیم و با این رویکرد اگر تمام استان‌ها با کارِ گروهی، هم‌افزایی و تلاش مضاعف از سایر بانک‌ها پیشی بگیرند بانک را در رفع ناترازی کمک خواهند کرد.

وی به قیمت تمام شده پول و نرخ مؤثر تسهیلات در سال جاری اشاره کرد و یادآورد شد: امسال باید برای ارائه تسهیلات خرد به آحاد جامعه محصولات ویژه‌ای را طراحی و تولید کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران بزرگترین ویژگی این بانک را وجود شعب و نیروهای توانمند و خلاق دانست و ادامه داد: نقشه راه تمام واحدهای بانک در سال جاری مشخص است و همه باید با کارِ گروهی و هم‌افزایی به سمت دستیابی به آن اهداف حرکت کنیم.

نجارزاده با تأکید بر این که ارتباط مستقیم با بنگاه‌های بزرگ باید تسهیل شود، گفت: برای ارتباط و ارائه خدمات مالی به بنگاه‌های بزرگ، باید به سرعت تصمیم‌گیری شود. 

وی همچنین سهم نیروی انسانی باتجربه و متخصص را در موفقیت بانک مؤثر دانست و افزود: مسائل معیشتی کارکنان نیز مورد توجه مدیران ارشد بانک قرار دارد و تا حد امکان با توجه به ظرفیت‌های قانونی به آن رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به ادغام مؤسسه نور به‌عنوان یک اقدام بزرگ و بی‌نظیر در بانک ملی،گفت: با این اقدام جایگاه بانک در شبکه بانکی به‌عنوان بانکی پیش‌رو اثبات شد.

نجارزاده با تأکید بر اینکه لازمه انتصابات شایستگی کارکنان است، ادامه داد: آموزش کارکنان در بانک ملی اقدامی لازم و ضروری در راستای توسعه و کسب بازارهای جدید است.

وی با تشکر از همکاران برگزار کننده این همایش گفت: در این دو روز فرصتی شد تا ضمن مرور فعالیت‌ها و اقدامات بانک، نقاط ضعف و قوت بانک را بیشتر و بهتر بشناسیم تا با تکیه بر تحلیل‌های موجود بر اصلاح امور اقدام کنیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه این همایش ضمن تبیین اهداف و راهبردهای بانک، در مورد موضوعات و سؤالات مطرح شده از سوی مدیران با آن‌ها تبادل نظر و گفت‌وگو کرد و در تبیین برنامه‌های پیشِ‌روی بانک در سال ۱۴۰۳ گفت: انتصابات در بانک براساس شایسته‌سالاری و شفافیت در امور انجام می‌شود.

گفتنی‌ست؛ توسعه شرکت تابام، افزایش رفاه همکاران، افزایش محصولات حوزه بانکداری جامع، راه‌اندازی سامانه جامع تسهیلات، توسعه زیرساخت‌های فناوری، نظارت جدی‌تر بر مصارف و رشد وصول مطالبات از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل بانک ملی ایران در این همایش بود.

همچنین در این همایش مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد بانک با حضور در کارگروه تخصصی ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴ به تشریح، بیان مسائل، طرح دیدگاه ها، بررسی موضوعات مربوطه و ارائه نظرات خود پیرامون امور بانکی و صف و ستاد پرداختند و در ادامه در این کارگروه ضمن پاسخگویی به سؤالات حاضران، مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های کاری پیش‌روی بانک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه‌های بانک مطرح شد.

در این کارگروه بر حضور بیشتر در بازار سرمایه، کاهش مطالبات، مدیریت و جذب منابع، افزایش سهم بازار، ارائه ابزارهای تعهدی، بهبود تراز نقدینگی، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، توسعه زیرساخت‌های فناوری، شایسته سالاری، ساماندهی داده‌ها، رفع ناترازی، کمک به معیشت همکاران، اصلاح کسری کادر شعب، تقویت جانشین‌پروری، تقویت بازاریابی و لزوم داشتن محصولات برتر تأکید شد.

در ادامه این همایش نیز گزارشی از شاخص‌های عملکردی بانک در سرفصل‌ها و بخش‌های مختلف سال ۱۴۰۲ توسط مسئولان اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک ارائه و به سؤالات حاضران پاسخ داده شد. همچینین رؤسای ادارات امور استان‌ها و شعب مستقل دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره موضوعات و امور بانکی را بیان کردند.

این همایش در روز دوم با معرفی و تقدير از رؤسای واحدهای برتر بانک که عملکرد مناسبی در سال گذشته داشتند به پايان رسيد.

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی