Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم تبریز در پنجمین دوره شورای شهر گفت: فعلاً اعضای منتخب شورا گزینه‌ای برای شهرداری کلان‌شهر تبریز در نظر ندارند، حتماً که از این به بعد رایزنی‌هایی صورت خواهد گرفت ولی در حال حاضر اعضای منتخب شورای شهر تبریز کسی را مطرح نکرده‌اند.

غلامحسین مسعودی ریحان در گفت‌وگو با تسنیم در تبریز با اشاره به ویژگی‌های شهردار کلان‌شهر تبریز اظهار داشت: شهرداری در برخی حوزه‌ها مستقل عمل می‌کند و شورا به‌عنوان پارلمان شهری و شهردار به‌عنوان مجری این پارلمان بایستی به جایگاه کلان‌شهر تبریز به‌عنوان شهری ممتاز در سطح کشور توجه ویژه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه شهر تبریز در یک بازه زمانی با شهرهای اروپایی مقایسه می‌شد و این نشان‌گر جایگاه شهر تبریز در کشور است، افزود: با توجه به اینکه تبریز شهر اولین‌ها بوده و باید جایگاه شهردار این شهر نیز والا باشد، اولاً بایستی شهردار نسبت به مسائل شهری، معماری و شهرسازی تخصص لازم را داشته باشد و حتی از مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز سررشته داشته باشد.

منتخب مردم تبریز در پنجمین دوره شورای شهر دارا بودن جایگاه سیاسی و اجتماعی را از مهم‌ترین شاخصه‌های شهردار کلان‌شهر تبریز عنوان کرد، گفت: شهردار تبریز باید مشهور به پاک دستی باشد و سوابق وی باید این اصل را نشان دهد و از دیگر خصوصیات شهردار تبریز مدیر، مدبر و تعامل و طرفدار کار تیمی باشد و از کار تیمی سررشته داشته باشد تا بداند که چگونه می‌توان کار تیمی انجام داد.

مسعودی ریحان با تأکید بر اینکه اگر شهردار به کار تیمی و خرد جمعی اعتقادی نداشته باشد نمی‌تواند کاری از پیش ببرد، بیان داشت: با توجه به این‌که اعضای شورای شهر تبریز با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند پس بنابراین بایستی شهردار بداند که اعضای شورا وی را انتخاب کرده و بر فعالیت‌هایش نظارت می‌کنند و هرگاه خطایی از شهردار سر بزند همان‌گونه‌ای که اعضای شورا فرد را به سمت شهردار انتخاب کرده‌اند همان‌گونه نیز اعضای شورا می‌تواند وی را از سمت خود برکنار کند.

وی تأکید کرد: شهردار کلان‌شهر تبریز بایستی به مطالبات مردم پاسخگو بوده و در مسائل مالی و انتخاب پیمانکاران شفاف‌سازی کند و به اعتقاد بنده در هنگام انتخاب پیمانکار رسانه‌ها، نماینده شورا و سایر دستگاه‌ها حضور داشته باشند تا موضوع به‌طور کامل شفاف‌سازی شود.

منتخب مردم تبریز در پنجمین دوره شورای شهر اضافه کرد: شهردار کلان‌شهر تبریز ضمن اینکه باید فرد پاکدست، مؤمن و سالم باشد بلکه به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتقاد داشته و پایند به قوانین نظام باشد و از طرفی دیگر نیز با مجلس و دولت مخالف نباشد و با دولت فعلی روابط کاملاً عادی داشته باشد.

مسعودی ریحان در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا اعضای منتخب شورای اسلامی شهر تبریز گزینه‌ای برای شهرداری تبریز در نظر دارند و یا در این زمینه با فردی رایزنی کرده‌اند؟ گفت: فعلاً اعضای منتخب شورا گزینه‌ای برای شهرداری کلان‌شهر تبریز در نظر ندارند، حتماً که از این به بعد رایزنی‌هایی صورت خواهد گرفت و در حال حاضر اعضای منتخب شورای شهر تبریز نه کسی را مطرح کرده‌اند و نه در این مورد رایزنی می‌کنند و تاکنون حتی اعضای لیست امید شورای شهر تبریز نیز تصمیمی در این رابطه نگرفته‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار دوره پنجم شورای اسلامی شهر تبریز افزود: به نظر بنده توزیع عادلانه اعتبارات، فعال‌سازی کمیسیون نظارت بر مصوبات شورا، راه‌اندازی کمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار، زمینه‌سازی برای ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری تبریز، توجه ویژه و تمرکز بر ارائه خدمات به نقاط حاشیه‌نشین و حاشیه‌نشینی، توجه بیشتر به حمل‌ونقل عمومی در حالی که توجه به این موضوع علاوه بر روان‌سازی ترافیک از آلودگی هوا نیز می‌کاهد.

منتخب شورای شهر تبریز توجه به هویت و فرهنگ اصیل آذربایجان و تبریز را از دیگر اولویت‌های شورای دوره پنجم شهر تبریز دانست، بیان کرد: هویت تاریخی و فرهنگی تبریز برای هیچ‌کس پوشیده نیست و باید در المان‌های شهری به حفظ هویت تاریخی‌مان و فرهنگ آذربایجان بیشتر توجه شود.

مسعودی ریحان با بیان اینکه بهسازی بافت فرسوده کلان‌شهر تبریز نیازمند توجه ویژه‌ای است، گفت: افزایش سرانه فضای سبز و محیط‌زیست عزم جدی و توجه ویژه مسئولان شهری را می‌طلبد، در جریان توسعه‌یافتگی نخستین مسئله‌ای که بیشتر باید به آن توجه شود حفظ محیط‌زیست است در حالی که با نگاه ویژه به مسائل زیست‌محیطی در تبریز بسیاری از مشکلات مردم و شهر قابل‌حل است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تبریز در سال 2018 به‌عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام انتخاب‌شده باید اعضای منتخب شورا و شهردار تبریز به بحث گردشگری نگاه جامع و ویژه‌ای داشته باشند و هراندازه‌ای که بتوانیم گردشگران را به تبریز جذب کنیم همان اندازه‌ای می‌توانیم در رونق اقتصادی تبریز و تحقق اقتصاد مقاومتی مؤثر باشیم به‌طوری که نباید گردشگران را در مرکز شهر متمرکز سازیم بلکه حتی با سوق دادن گردشگران به مناطق حاشیه‌نشین می‌توان نقش بسزایی در ایجاد درآمد برای مردم مناطق حاشیه‌نشین نیز ایفاء کنیم.

منتخب مردم تبریز در پنجمین دوره شورای شهر در پایان به اصلی‌ترین چالش‌های کلان‌شهر تبریز نیز اشاره و خاطرنشان کرد: حاشیه‌نشینی، ترافیک، محیط‌زیست، آلودگی هوا، پایین بودن سرانه فضای سبز، درآمد اندک مردم، بیکاری جوانان، مسائل اجتماعی، اعتیاد و مشکلات خانواده‌ها از عمده چالش‌های تبریز است که به عنوان اولویت‌های شورای شهر پنجم تبریز باید قرار گیرد.

وی تصریح کرد: مسائل اجتماعی یک پارامتر نداشته و تنها مختص شهرداری و شورا نیست بلکه با همکاری دستگاه‌های دیگر از جمله بهزیستی، استانداری، مسکن و شهرسازی، بانک‌ها و سایر دستگاه‌های خدماتی می‌توان از مسائل حاد اجتماعی و ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کرد به‌طوری که رفع مسائل و مشکلات اجتماعی تنها وظیفه شهرداری و شورا نیست بلکه حتی دولت نیز به‌تنهایی قادر به حل آن‌ها نیست بلکه در این زمینه نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها داریم.

انتهای پیام/

R7887/P1384/S6,47/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح سوال از شهردار برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما بعید می‌دانم به استیضاح منجر شود.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، در خصوص طرح سوال و استیضاح شهردار اظهار کرد: بعید می‌دانم طرح سوال از شهردار به استیضاح منجر شود. طرح سوال برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما از نظر آیین‌نامه‌ای و قوانین بالادستی طرح سوال وجاهت قانونی ندارد و باید دوباره طرح کنند؛ زیرا قبل از سال طرح سوال داشتند و انصراف دادند.

وی بیان کرد: ما در خصوص بازنشستگی شهردار نه مطلع هستیم و نه چیزی به ما ابلاغ شده است. اگر شهردار بازنشسته باشند نمی‌توانند باقی بمانند. قانون‌گذار اجازه داده که شهردار به خدمت خود ادامه دهند.

حاجی‌بگلو در پاسخ به این سوال که چرا حساب‌های شهرداری بسته شد، عنوان کرد: این اتفاق در ادوار گذشته رخ داده و در دوره ما قبل از سال نیز بوده است. این مشکل براساس حساب و کتاب مالی شهرداری با بانک مورد نظر بوده است. شهرداری ۳ هزار میلیارد تومان بدهکار بود و خوشبختانه توانستیم مشکل را حل کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر تهدید اصحاب رسانه در نطق خود خاطرنشان کرد: نگاه من به رسانه ویژه است، اصحاب رسانه را از خود می‌دانم و با رسانه بسیار صمیمی هستم. اینکه می‌گویید من رسانه‌ها را تهدید کردم درست نیست، زیرا اصحاب رسانه قابل تهدید نیستند، رسانه اصیل قابل تهدید نیست و من نیز در چه جایگاهی هستم که بخواهم تهدید کنم.

وی افزود: ما در روز خبرنگار بیان کردیم که اصحاب رسانه یار شانزدهم شورا باشند. ما هیچ وقت به جایگاه رسانه اهانت نکردیم. فردی بوده که رسانه‌ای نیست، فضای مجازی دارد که هرچه می‌خواهد بیان می‌کند. من نمی‌توانم به فیک‌نیوزها اجازه دهم به رسانه توهین کنند و تهمت بزنند.

حاجی‌بگلو در خصوص روزنامه شهرآرا گفت: زمانی گفتم اگر روزنامه شهرآرا را امروز تعطیل کنید، بهتر از فردا است. بعد از آن با مدیران شهرآرا صحبت کردم و موضوعات را حل کردیم. امروز شهرآرا به عنوان رسانه‌ای قوی عمل می‌کند.

طرح رایگان کردن اتوبوس توسط کمیته انطباق رد شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر رایگان کردن اتوبوس، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ در حاشیه شهر، ۱۰ خط اتوبوسرانی را ۹۰ درصد با پرداخت ۱۰۰ تومان رایگان کردیم که در حال حاضر نیز انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ طرح رایگان کردن اتوبوس را در شورا مصوب کردیم اما کمیته انطباق رد کرد، هرچند نظر شخصی من این بود که ‌کمیته انطباق اشتباه نظر می‌دهد.

وی در خصوص تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ تصویب شد و من مخالف صد در صد تفریغ بر اساس عملکرد و گزارش حسابرسی و معاونت نظارت شورا بودم، الان نیز مخالف هستم. تخلف در تفریغ بودجه وجود داشته و نیاز به بررسی بیشتر دارد. آنچه در صحن تصویب شد، برای من قابل احترام است و تمکین می‌کنم.

حاجی‌بگلو ادامه داد: در زمینه پرداخت نامعلوم به ۱۰۰ نفر اعلام کردیم که لیست این افراد را مشخص کنند اما فرمودند لیست را نداریم. من عرض کردم شما تفریغ بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی را در ۳ ثانیه تصویب می‌کنید اما به شهرداری ۳ ماه فرصت می‌دهید تا لیست را اعلام کند. قطعا این کار ایراد دارد اما هرچه قانون تصمیم بگیرد، برای ما مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به مصوبه‌ای در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: ما در سال ۱۴۰۰ مصوبه‌ای مبنی بر کمک به شهرستان زابل طی ۵ سال داشتیم که سالی ۱۰۰ میلیارد پرداخت کنند و من مخالف بودم؛ زیرا مشکلات حاشیه شهر ما بیشتر است. در شهر مشهد مشکلات فراوان است اما اگر صدا و فریاد ما بلند نباشد و مطالبه‌گری نکنیم، هدفمان محقق نمی‌شود، این مدل من است.

وی در خصوص افزایش هزینه الیت بیان کرد: ما الیت را در سال گذشته کاهش دادیم. بر اساس قانون مجاز بودیم تا نرخ تورم افزایش دهیم اما ۲۵ درصد افزایش پیدا کرد و ۴۵ درصد افزایش نداشت.

در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار و در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر کرد

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش درآمدهای شهرداری خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار پروانه ساختمانی صادر کرد اما در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما سرمایه‌گذار را فراری نمی‌دهیم، بلکه برخی قوانین به گونه‌ای بوده که دست‌وپاگیر شده است، عنوان کرد: هر کس برای حل مشکل سرمایه‌گذاری ورود پیدا کند، نگران است که شاید در آینده تبعات داشته باشد، بنابراین از بار مسئولیت شانه خالی می‌کند و این نگرانی برای مدیران شهری وجود دارد.

وی افزود: ما نتوانستیم برای سرمایه‌گذاری در مشهد کاری انجام دهیم، البته همه مسائل به شهرداری برنمی‌گردد، بلکه یک مجموعه استانی است. در گذشته بسیاری از مجموعه‌های مالی در استان بود که آن‌ها را منحل کردند، بنابراین بسیاری از منابع مالی از استان خارج شد.

قطار مشهد-گلبهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهد رسید

حاجی‌بگلو در خصوص آخرین وضعیت قطار مشهد-گلبهار گفت: وزارت راه و مجموعه استانی پیگیر این موضوع هستند و قول دادند تامین اعتبار کنند که تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد. امیدواریم وزارت راه به تعهد خود عمل کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: تا هفته دولت فاز یک خط سه قطار شهری برای بهره‌برداری آماده می‌شود. تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری‌های تونل قطار شهری در مشهد به اتمام خواهد رسید و تنها به دنبال تجهیز و تامین ناوگان خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت هاشم دائمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: در خصوص ایشان نه چیزی به ما ابلاغ شده و نه موضوعیت دارد. ما نباید در خصوص مسئله‌ای که ابلاغ نشده اظهار نظر کنیم. باید اجازه دهیم خود قانون‌گذار در زمانی که نیاز است، تصمیم بگیرد.

حاجی‌بگلو در خصوص تعیین حریم شهر مشهد و طرقبه-شاندیز تصریح کرد: هنوز در این زمینه اختلاف داریم. آخرین موضوعی که پیگیری شده در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری قرار دارد که قول دادند مرز را تعیین کنند و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه نگاه دوره ششم این بوده که شیب خدمت را به مناطق کم‌برخوردار ببرد، عنوان کرد: هر مدلی فکر کنید در این مناطق هزینه می‌کنیم و دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم. هنوز جای کار وجود دارد اما دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز باید با شهرداری همراهی کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت مشهد در بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: متاسفانه وضعیت خوب نیست و تمام درخواست‌های ما بی‌نتیجه مانده است. تا سال ۱۴۰۴ از طریق منابع خود ۴۰۰ اتوبوس را وارد خواهیم کرد.

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی در زمینه تاثیر اختلافات درون شورا بر دیدگاه مردم به جریان اصولگرا گفت: اگر مجلس را پیگیری کنید، حواشی آن به مراتب زیاد است. اگر حواشی در شوراها ۱۰ باشد، در مجلس ۱۰۰ است اما به قدری که به شوراها و حواشی آن اهمیت می‌دهند، به مجلس اهمیت داده نمی‌شود، در حالی که اختلاف نظر در مجلس بالاتر است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اختلاف نظر قابل احترام و امری طبیعی است. بعد از اینکه دستور کاری تصویب می‌شود به آن احترام می‌گذاریم. دوره ششم با وجود کمبود منابع، خدماتی در سطح شهر ارائه می‌دهد که به مراتب بیشتر است. ۳ ماه است اقدامی را شروع کردیم که خبرهای مثبت از شورا و شهرداری خارج شود.

وی در خصوص رسیدگی به فساد تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی خودشان فساد را بررسی می‌کنند. نیاز به مطالبه‌گری رسانه نیز هست، اگر دو هفته مطالبه‌گری کنید همه اطلاعات روی سایت بارگذاری می‌شود. صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را درخواست کنید، بسیاری از موضوعات مشخص می‌شود.

حاجی‌بگلو افزود: جلسه ۲۸ اسفند غیر علنی شد که قانون می‌گوید روز بعد از جلسه غیر علنی باید تمام گزارشات و مصوبات اطلاع‌رسانی و بارگذاری شود. ما هم نامه زدیم که این کار انجام شود. اگر مطالبه‌گری رسانه‌ها ادامه پیدا کند، جواب می‌دهد، ما نیز همراه خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به آخرین وضعیت حق و حقوق پیمانکاران بیان کرد: شهرداری مشهد حدود ۴۰۰۰ پیمانکار دارد که آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم. از مدل پیمانکاری شهرداری مطلع هستید و می‌دانید در گذشته نیز برای پرداخت مشکلاتی وجود داشته است. تلاش داریم تا نیمه شهریور تمام مطالبات پرداخت شود.

مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست

وی در پاسخ به این صحبت معاونت فرهنگی و اجتماعی که گفته بودند در شهر کارتن‌خواب نداریم، گفت: منابع مالی برای جمع‌آوری کارتن‌خواب‌ها پیش‌بینی شده است و مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: در سال جاری اگر طرح تفصیلی به همین شکل باشد قطعا دچار کمبود بودجه می‌شویم. یکی از مشکلات اساسی اصلاح قانون درآمدهای پایدار است و در حال حاضر صدور پروانه‌های ساختمانی در اختیار شهرداری نیست.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص پروژه‌های زودبازه، عنوان کرد: از روز اول خدمت‌گذاری اولین مصوبه، طرح‌های زودبازده بود تا به این وسیله مردم در جذب اعتبارات برای محله و منطقه خود نقش داشته باشند. در بودجه ۱۴۰۴ نیز بودجه‌ای برای این طرح‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی در خصوص شفاف‌سازی مالی‌های شهرداری، خاطرنشان کرد: صورت‌های مالی باید بارگذاری شود، زیرا حق مردم است و باید مطلع شوند.

حاجی‌بگلو در خصوص نحوی واگذاری ساختمان شمس، گفت: بنده مخالف واگذاری ساختمان شمس بودم اما مصوبه شورا است و باید به آن احترام بگذاریم. در کمیته انطباق نیز قرار است یک تجدید نظری در خصوص این ساختمان داشته باشند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در هفته گذشته مجموعه مدیریت شهری برنامه خوبی برگزار کرد و افراد برتر در حوزه خلاقیت و نوآوری را انتخاب کرد تا اگر نیازمند کار ملی در مشهد باشند، منابع مالی و مصوبه‌ای را اختصاص دهیم.

وی تصریح کرد: موافق جذب نیرو هستیم اما با شروع دوره ششم اجازه ورود نیروهای برجسته شهری داده نشد و به دنبال این هستیم قوانین جذب را همچون تهران مستثنی کنیم.

حاجی‌بگلو در خصوص عملکرد شهردار مشهد، عنوان کرد: عملکرد آقای قلندر نسبت به مدیران گذشته بهتر بوده اما شاید شهرداری قوی‌تر از ایشان وجود داشته باشد، اما نسبت به شهردار قبلی عملکرد بهتری دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند