Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: یک استاد دانشگاه تاکید کرد: علیرغم اشراف و اعتقادی که آقای عارف به توانایی و تخصص و انصاف احمد دنیامالی داشته است، اما به دلیل مکانیزم دموکراسی و رای‌گیری در شورای عالی اصلاحات و همچنین حساسیت جامعه سیاسی به رای ایشان به آقای قالبیاف در سال ۹۲؛ ایشان حتی در لیست ۴۲ نفره نهایی نیز قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین سارنگ در گفت‌وگو با ایلنا در واکنش به مطالب یکی از کانال های خبری که چندی پیش فعالیت‌های اقتصادی او و احمد دنیامالی مرتبط با ارتباطش با بنیاد امید ایرانیان کرده بود، گفت: از سال ۸۸ تا ۹۲ و در فضای حساس آن زمان، در تاسیس و به عنوان عضو هیات مدیره بنیاد امید ایرانیان، در کنار آقای عارف در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی فعالیت کرده‌ام  و در سال‌های اخیر نیز صرفا در قالب یک عضو عادی فعال بوده‌ام و آشنایی و رفاقت با مهندس حمیدرضا عارف(فرزند دکتر عارف) نیز به حدود ۲۰ سال پیش باز می‌گردد که در آن فعالیت اقتصادی خاصی با ایشان از زمان تشکیل بنیاد امید ایرانیان نمی‌توان یافت.

او افزود: نویسنده مطلب خلاف واقع در آن کانال خبری سعی کرده با آسمان- ریسمان بافتن چندین موضوع متنافر در ارائه اسناد غیرواقعی و ارتباط موضوعات خلافه‎گویی کند.به همین دلیل تقاضا دارم هرگونه سند قابل اتکایی در خصوص ارتباط شرکت خصوصی تحت مدیریت اینجانب با بنیاد امید ایرانیان را دارند، ارائه کنند.

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: درباره لیست امید شورای شهر تهران نیز علیرغم اشراف و اعتقادی که آقای عارف به توانایی و تخصص و انصاف احمد دنیامالی داشته است، اما به دلیل مکانیزم دموکراسی و رای‌گیری در شورای عالی اصلاحات و همچنین حساسیت جامعه سیاسی به رای ایشان به آقای قالبیاف در سال ۹۲؛ ایشان حتی در لیست ۴۲ نفره نهایی نیز قرار نگرفت. طبیعتا تلاش نویسنده مطلب برای ارتباط بین دنیامالی، عارف و بنیاد امید و لیست امید و خارج ماندن ایشان از لیست با هیچ منطقی سازگار نیست.

او تصریح کرد: در رابطه با قرارداد " ارتقاء ظرفیت‌های باقیمانده شهرک شهید بهشتی" و اطلاق غلط و خارج از ادب تراکم فروشی به بنیاد تعاون ارتش به چند نکته باید اشاره کنم اوا اینکه اینجانب بیش از ۱۷ سال در حوزه ارائه خدمات مشاوره فعالیت داشته و تلاش برای انجام مطالعات حرفه‌ای و قابل دفاع داشته‌ام که به زعم جامعه حرفه‌ای در این رابطه موفق بوده‌ام و پس از بازنشستگی احمد دنیامالی در سال ۸۸،  در سال ۹۰ افتخار همکاری با ایشان را که از افراد متخصص در حوزه معماری، شهرسازی و مدیریت شهری می‌باشند را یافتم.

سارنگ در همین ارتباط ادامه داد :شهرک شهید بهشتی، متعلق به پرسنل خدوم و ایثارگر ارتش جمهوری اسلامی بوده واز لحاظ مسائل اجتماعی، اقتصادی و شهری دچار چالش‌های فنی گردیده بود و از این روو در راستای حل بخشی از این مسایل در انتهای اسفندماه ۹۲ (شماره ۵۸۸ مورخ ۲۶/۱۲/۱۳۹۲) قرارداد مطالعات ارتقاء ظرفیت‌های شهری این شهرک با این مجموعه مبادله شد. علیرغم مطالب منتشر شده(تصویر بدون امضا ارائه شده توسط کانال‌هی فضای مجازی)، اساسا دریافت مجوزات برعهده این مجموعه نبوده و اعتقاد این مشاور نیز به کاهش بارگذاری مصوب شهری به دلیل ایجاد فضای بهتر جهت سکونت بوده است.

سارنگ افزود:ماحصل این مطالعات حدود ۲۰۰۰ صفحه گزارش و نقشه و کار کارشناسی بوده که بعد از حدود ۲.۵ سال تلاش همکاران این مجموعه مصوب شده است و در صورت تایید کارفرمای نظامی محترم همه اسناد قابل انتشار است. در نهایت، براساس مطالعات و اصرار این مشاور، تراکم قابل ساخت مجموعه به نفع شهر از ۴۲۰ درصد به ۳۶۰ درصد کاهش یافت (تفاهم نامه جلسه مورخ ۱۵/۹/۱۳۹۳ بنیاد تعاون ارتش و شهرداری منطقه ۴ و ابلاغی به تاریخ ۲۴/۱۲/۹۳ به شماره ۱۴۴۰۱۴/۵۰۴). لذا مشخص نیست که کدام عقل سلیمی کاهش تراکم یک مجموعه را با ارائه خدمات بهتر به شهر را با تراکم فروشی اشتباه گرفته است؟!! اشتباه نگارنده خبر این است که سند تفاهم مربوط به سال ۹۱ (۸/۹/۹۱ به شماره ۹۳۷۶۰/۵۰۴) و تفاهم فیمابین شهرداری و بتاجا را به این مجموعه نسبت داده است(یعنی قبل از آغاز مطالعات در سال۹۳ و بدون ارتباط با این مجموعه).در این رابطه و در ادامه کار نیز این مجموعه مشاور هیچگونه ارتباط و تداوم همکاری، خصوصا در مورد دریافت مجوزات نداشته و دریافت مجوزات برعهده کارفرما بوده است.

او در پایان تاکید کرد: اسناد مخدوش و غیر قابل استناد، انتصاب اتهامات متعدد و واگذار کردن ارائه اسناد آن به آینده آیا می‌تواند مصداق مناسبی برقرار داشتن در مسیر مقدس شفاف‌سازی که مورد ادعای نگارنده ناشناس باشد. از این اجحاف و تهمت‌های ناروا به پیشگاه خداوند منان که عزت و محنت هر انسانی در دستان اوست، شکایت میبرم و پناهی نیست جز پناه او. منصفانه نیست که به دلیل قرارنگرفتن برخی از افراد در لیست امید شورای عالی اصلاح طلبان خدمات آقای عارف و نزدیکان وی در بنیاد فرهنگی و اجتماعی امید ایرانیان و صداقت و دقت این مرد بزرگ که بر همه ملت شریف اثبات شده؛ خدشه‌دار شود.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان لیدر می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، یکی از ویژگی‌های مهم انتخابات مجلس دوازدهم آن بود که مردم به یک «لیست واحد» رأی ندادند و به کاندیداهایی از لیست‌های مختلف انتخاباتی اقبال نشان دادند.

در این انتخابات جریان‌های سیاسی نظیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان، اُمناء، جبهه صبح ایران و همچنین صدای ملت با محوریت چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان صحنه‌گردانان اصلی انتخابات بودند.

با توجه به اینکه شاخص‌ترین چهره‌های راه‌یافته به مجلس دوازدهم محمدباقر قالیباف، مرتضی آقاتهرانی، مسعود پزشکیان، منوچهر متکی و حمید رسایی هستند، احتمالاً فراکسیون‌های عمده مجلس دوازدهم با محوریت این افراد تشکیل خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • شوک دوباره گربه‌سیاه به پرسپولیس!
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • علیرضا حقیقی از لیست مسعود شجاعی خط خورد
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است