Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@00:06:57 GMT

کوچک و چابک سازی در کنار جداسازی

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۵۱۴۱۲

محمود احمدی نژاد اما در این مسیر و باتوجه به اعتمادی که به برخی وزیران داشت ادغام ها راگونه ای دردستور کار قرار داد که دلخواهش بود. در این وضعیت بود که وزارت بازرگانی وقت دردل وزارت صنایع ومعادن و وزارت راه و ترابری در وزارت مسکن و شهرسازی قرار گرفتند و البته وزارت تعاون نیز به وزارت کار سنجاق شد. در حالی که راهبرد درهم سازی وزارتخانه ها، کاهش اندازه و شمار دخالتهای دولتی درکسب و کار بود اما این اتفاق رخ نشان نداد و دولت وارث وزارتخانه های بزرگی شد که کنترل آنها دشوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت یازدهم نیز در 4سال گذشته کار چلبک کردن دولت را انجام نداد و با همان ترکیب کارکرد. حالا و در آستانه تاسیس دولت دوازدهم معاون پارلمانی رییس جمهور خبر می دهد بررسی های کارشناسانه برای جداسازی فعالیت های تجارتی از صنعت و معدن و جداسازی فعالیت های راه و ترابری از مسکن و شهرسازی انجام شده و به مجلس ارایه می شود. درصورتی که مجس این خواست دولت را تایید کند و شورای نگهبان هم اشکال قانون اساسی نداشته باشد دولت دوازدهم دووزارتخانه بر وزارتخانه های مرتبط با فعالیت های اقتصادی می افزاید. این تصمیم دولت به نظر می رسد راه را برکوچک سازی و چالاک سازی دولت مسدود خواهدکرد . بدون تردید وزیران 4وزارتخانه صنایع و معادن، بازرگانی ،راه و ترابری و مسکن و شهرسازی در دوره تازه نمی خواهند دامنه فرمانروایی بازهم کوچکتری داشته باشند و به همین دلیل همه نیروی خودرابه کار می گیرند موسسه ها ،سازمانها ،شرکتها وسازمانهای خودرا نگهدارند.

به طور مثال در شرایطی که پیش بینی می شد دردولت دوازدهم دو غول صنعتی ومعدنی یعنی ایدرو و ایمیدرو ادغام شوند اما در دوره تازه به نظر نمی رسد این اتفاق رخ دهد. دهها سازمان و نهاد و شرکت و سازمان وابسته به وزارتخانه ها در شرایط وفور درآمد ارزی و در شرایط رقابت میان وزیران برای توسعه اختیارات در دهه های 1340 تا امروز زاد و رشد کرده و آنها از سطح اختیارات نهادهای مدنی کاسته اند وحالا در دوران کاهش درآمدهای ارزی باید راه برعکس سپری شود. آیا در حالی که سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندان در دهه 1360 و در حال و هوای انقلابی تاسیس شد فلسفه وجودی دارد یا سازمان تعاون روستایی الان چه می کند ؟ به نظر می رسد دولت در حالی که جنبش جداسازی راه انداخته ، پیش ازآن و بیشتر از آن باید نیرویش را برای کوچک و چابک سازی دولت اختصاص دهد. دولت بزرگ به معنای هدردادن امکانات مالی ، اقتصادی و فنی کشور و رشد شتابان هزینه های جاری است. نزدیک شدن درآمد دولت به هزینه های جاری معنایش این است که هرچه پول نفت و مالیات است به حقوق و مزد اختصاص یابد که دوپیامد تخریبی دارد: تخریب نخست کاهش بهره وری در دولت و نارضایتی کارمندانی است که دولنت نمی تواند هرسال حقوق و مزد آنها را افزایش دهذد و تخریب دوم فشار مالیاتی برکارخانه ها و بنگاههایی است باید هرسال مالیات بیشتری دهتند تا دولت پول مورد نیاز کارمندان را تامین کند و این به معنای تعطیل برخی بنگاههای ضعیف تر است.این نوشته هشدار می دهد دوران بزرگ سازی دولت در همه دنیا سپری شده است و شهروندان ایرانی نیز پول و زوری ندارند تا نهاددولت آنها را برای گسترده کردن خود اختصاص دهند. آیا دولت در حالی که موظف است از بخش خصوصی در باره لایحه های دردست اقدام نظرخواهی کند و از تشکل ها کمک بگیرد، این کارراکرده است. شهروندان ایرانی از دولت بزرگ هیچ منفعتی نمی برند و بهتر است دولت در این باره و پیش از جداسازی اقدام به کوچک سازی کند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ایمن‌سازی جاده‌‌ها، رفع نقاط پر خطر جاده‌ای و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد گفت: در طرح‌های راهسازی دشتستان ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ابراهیم رضایی صبح امروز در بررسی طرح‌های راهداری در محورهای مختلف دشتستان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم جاده ایمن در محورهای مواصلاتی دشتستان است اظهار داشت: ایمن‌سازی جاده بخش ارم و بوشکان در شهرستان دشتستان یکی از مطالبات مهم مردم است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر در اجرایی شدن طرح‌های راهسازی در محورهای دشتستان خواستار تسریع در تکمیل محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه و ساخت پل درودگاه در محور دشتستان شد.

حجم اعتبارات راهداری استان بوشهر چند برابر شد

محمدهادی رستمیان نیز با اشاره به اینکه تکمیل طرح نیمه‌تمام گفت: تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام به ویژه عملیات راهسازی از اولویت‌های استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته اقدامات مهمی در عرصه تکمیل طرح‌های عمرانی انجام شده است افزود: افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف از جمله جاده‌ای در برنامه هفته دولت و دهه فجر امسال قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر را از اولویت‌های بخش عمرانی دانست و بیان کرد: حجم اعتبارات راهداری در دولت سیزدهم چند برابر شده و با حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، در زمینه تسریع پروژه‌های راهداری تلاش خواهد شد.

500 میلیارد تومان پروژه در راه‌های دشتستان فعال است

عبدالکریم اخترشناس هم با بیان اینکه راه‌های استان در دولت سیزدهم به کارگاه سازندگی مبدل شده، گفت: در دشتستان افزون بر  500 میلیارد تومان پروژه راهداری در محورهای مواصلاتی مختلف جاده‌ای و روستایی فعال است.

وی با اشاره به ایمن‌سازی جاده‌های مواصلاتی در دشتستان خاطرنشان کرد: اکنون 12 پروژه در زمینه‌های تعریض، بهسازی، ایمن‌سازی و رفع نقاط پر خطر در محور‌های مواصلاتی اصلی و روستایی دشتستان در دست اجراست. تعریض و بهسازی محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه، احداث پل بزرگ درودگاه و تعمیرات ابنیه راه‌ها از شاخص‌ترین پروژه‌های دشتستان دانست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از افتتاح طرح‌های راهداری دشتستان در هفته دولت و دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: بخشی از پروژه‌های راهداری دشتستان تا هفته دولت و باقیمانده آن تا دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

اخترشناس، ارتقای ایمنی و بهبود راه‌های مواصلاتی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در ایمن‌سازی جاده‌ها در محورهای مختلف جاده‌ای از جمله روستایی اقدامات مهمی شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی