Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-29@05:22:29 GMT

«گزیده‌ای ازضرب‌المثل‌های روسی»منتشرشد

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۴۱۹۱

به گزارش بولتن نیوز، کتاب «گزیده‌ای از ضرب‌المثل‌های روسی» در ۱۸۲ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و به‌ بهای ۶۰۰۰ تومان منتشر شده است.
جبرئیل نجفی در توضیحی درباره این کتاب می‌گوید: این کتاب ماحصل تجربه پژوهش مولف در گستره اصطلاحات و ضرب‌المثل‌های پرکاربرد زبان روسی است. هدف از تالیف این کتاب تقویت و بهبود فصاحت و شیوایی در مکالمه به زبان روسی برای دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان به زبان روسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کتاب بر اساس حروف الفبای روسی گزیده‌ای از ضرب‌المثل‌ها و امثال و حکم آورده شده است.
او می‌افزاید: در مواردی که لازم به توضیح بیشتری بوده، از مثال‌های محاوره‌ای و ادبی برای درک بهتر و صحیح زبان‌آموزان استفاده شده است. روش تنظیم و ارائه مطالب در این کتاب علاوه بر حجم کم و مفید مطالب ارائه‌شده، در برخی موارد توام با ارائه اصطلاحات و ضرب‌المثل‌هایی است که مفهوم مشترکی را می‌رسانند. همچنین در تهیه وتنظیم این کتاب از منابع نوین در آموزش زبان روسی استفاده شده است.
به گفته او، ضرب‌المثل‌ها نماد نوع فکر، احساس و رفتار یک قوم، عشیره، شهر یا کشور هستند. اغلب افراد استدلال‌های خود را با ضرب‌المثل شروع کرده یا به پایان می‌برند. در واقع ضرب‌المثل شکلی از قواعد فکری یا عاطفی گروهی از انسان‌هاست. ضرب‌المثل جریان کلام را آسان می‌کند و همسایگی نزدیکی با انسان دارد. به طور کلی انسان در ذهن خود به خلاصه‌سازی یا استفاده از تشبیه نیاز دارد تا بتواند مفهوم کلامش را به راحتی بیان کند و از بیهوده‌گویی بپرهیزد.نجفی می‌گوید: بسیاری از امثال پیش از این‌که در آثار نویسندگان یا شاعران ظاهر شوند، مدت‌ها در زبان و گویش عامیانه مردم رایج بوده و همانند افسانه‌ها و قصه‌ها، سینه به سینه نقل شده‌اند. در کنار منابع شفاهی و گویشی، اهمیت ضبط و نگارش ادبی امثال و حکم، اصطلاحات مثلی را نباید نادیده گرفت. از این طریق نیز بسیاری از شعرهای مردم‌پسند به لحاظ تکرار مداوم و انتشار آن‌ها در دور و نزدیک، به قلمرو امثال و حکم راه یافته و با اقبال مردم مواجه شده‌اند. اکثر قریب به اتفاق امثال و حکم اروپایی، ریشه در ادبیات قدیم یونان، روم و همچنین انجیل عهد قدیم و جدید دارد. قرن بیستم نیز زمینه‌ای بسیار مناسب برای ایجاد مثل و عبارات مثلی به وجود آورده‌ است. امثال و حکم و اصطلاحات مثلیِ متولد در قرن نوزده و بیست، در زبان‌های غیراروپایی نیز رواج یافته‌ است. درسال‌های اخیر به لحاظ توسعه تبلیغات و آگهی‌های تجارتی و استفاده از امثال به منظور کسب اعتبار برای کالاهای تجاری، و نقش رسانه‌های گروهی، اصطلاحات و امثال جدیدی به منصه ظهور رسیده، بنابراین دوران طرح و انتشار امثال و حکم به سر نیامده ‌است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده خطبه های نماز جمعه یاسوج

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی (فیلم)
  • گزیده خطبه های نماز جمعه یاسوج