Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، مینو اصلانی در رابطه با الزام آور بودن سند ۲۰۳۰ گفت: سند ۲۰۳۰ در مجموع دارای ۱۷ بند است که تعهد آور نیست اما زمانی الزام آور می شود که برای هر بند آن کشورها را متعد به اجرای یکسری فعالیت ها کنند.رئیس بسیج جامعه زنان کشور ادامه داد: در بند چهارم معاهده ی ۲۰۳۰ که مربوط به حوزه ی آموزش است آنچه که تحت عنوان سند ملی آموزش جمهوری اسلامی ایران تصویب شده ذیل بند چهارم سند ۲۰۳۰ الزام آور است به این دلیل که در این سند تعهدات زیادی داده شده تا سیر و تکون آموزشی ما بر مبنای آنچه که سند ۲۰۳۰ آمده رقم خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که همه ی الزامات و الگوهای بومی و ملی در سند ۲۰۳۰ حذف شده است، افزود: این سند در مسیر جهانی شدن تدوین شده است و مفاد آن برای هر کشوری که بخواهد بدان بپیوندن بسیار زیان آور است .اصلانی با اشاره به این که غرب بحث های ایثار، فداکاری را بر نمی تابند و یا انسان مومن موحد و قائل به معاد را نمی پذیرند،ابراز داشت: در حال حاضر نیز شاهد هستیم که در سند ملی آموزش و پرورش کشور مسائلی چون تربیت انسان مومن، دینی ، معتقد به معاد و بسیاری از شاخصه های مورد نیاز کشور بر مبنای سند ۲۰۳۰ حذف شده است.رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به این که سند ذیل ۲۰۳۰ در حوزه ی آموزش ایجاد شده الزام آور خواهد بود افزود:خوشبختانه این سند با تدبیر مقام معظم رهبری باید حوزه ی اجرا خارج شود.وی اظهار داشت: در حال حاضر وزیر آموزش و پرورش بیان کرده است که اجرای آن را فعلا از اجرا خارج کرده ایم در حالی که خواست ملت و همه ی معلمان و فرهنگیان متعهد و با اعتقاد این است که نه تنها فعلا از دستور کار خارج شود بلکه بر مبنای حکم حکومتی مقام معظم رهبری به طور کلی باید از حوزه ی اجرا در ایران خارج شود.اصلانی تاکید کرد: اگر هر یک از مسئولین دولتی صحبتی بر مبنای این داشته باشد که با رفع ابهامات و اشکالات این سند اجرایی خواهد شد، غیر قابل قبول است چرا که با توجه به زیان آور بودن این سند و نادیده گرفتن اسناد بالا دستی ایران مثل سند ملی آموزش و پرورش و مهندسی علمی و فرهنگی کشور دیگر نیازی به ۲۰۳۰ نداریم .رئیس بسیج جامعه زنان کشور با بیان این که اسناد جمهوری اسلامی بر مبنای تربیت تعالی انسانی و پیشرفت های مبتنی بر عدالت تنظیم شده ، ابراز داشت: در این زمینه می توان پیشنهاد داد که سندهای آموزشی کشور را باتوجه به غنا و هماهنگی با فرهنگ دینی و اسلامی مان به دنیا عرضه کنیم و اگر چنانچه سند۲۰۳۰ نیز دارای مزیت هایی است و با اسناد ما مطابقت دارد برای استفاده ی جهانیان عرضه کرد.وی در پایان تاکید کرد: این که اسناد کشوری را کنار بگذاریم و در خفا چندین وزیر ، معاون وزیر و رئیس جمهور امضا شود قابل قبول و قانونی نخواهد بود چرا که از مجرای قانونی از جمله کمیسیون آموزش مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی عبور نکرده و سندیت ندارد.انتهای پیام/


زنان کویر

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۸۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد

علی رغم اینکه نمایندگان کارگران اذعان دارند که در هفته های گذشته پیشنهاد افزایش ۳۵درصدی حق مسکن از سوی دولت مطرح شده است, اما امروز معاون وزیرکار گفته است,پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم.
 
 به گزارش تسنیم؛ چند هفته ای است که زمزمه افزایش حق مسکن کارگران به گوش می خورد. در هفته های اخیر نیز سمیه گلپور, رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران درباره تغییرات مصوبه حداقل دستمزد کارگری 1403، حکایت از تغییر 35درصدی حق مسکن و یک درصدی سایر سطوح گفت: چانه زنی ما برای این عدد نیست, ولی اعتقاد به خرد جمعی داریم و خواستار برگزاری مجدد شورای عالی کار هستیم.
 
وی بیان کرد: در هفته های گذشته  وزارت کار از ما به عنوان رئیس کانون عالی دعوت کرد و جلسه مشورتی برگزار شد. در آن جلسه پیشنهاد افزایش 35درصدی حق مسکن از سوی دولت مطرح شد  که در صورت موافقت  اعضای شورای عالی کار آن مصوبه به دولت برود. این پیشنهاد برای جامعه کارگری که 70درصد دستمزد خود را صرف اجاره بها می کند بسیار اندک است, اما به عنوان عضوی از جامعه کارگری خواستار برگزاری جلسه شورای عالی کار با حضور تمام شرکای اجتماعی هستیم تا بتوانیم با خرد جمعی فکری به حال شرایط دشوار و سخت معیشت کارگران کنیم.
 
  اما بعد از آن جلسه مشورتی خبرنگار تسنیم پیگیر این شد که آیا مصوبه به هیأت  دولت رفته است یا خیر؟ به جواب درستی در این باره نرسید, تا اینکه امروز یکی از رسانه ها به نقل از معاون وزیرکار نوشته است که پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم.
 
علی حسین رعیتی فرد، معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش حق مسکن حداقل دستمزد جامعه کارگری گفت: این موضوع در شورای عالی کار باید مطرح و از سوی این شورا پیشنهاد شود. پس از پیشنهاد به هیأت دولت رفته و در آنجا تصمیم گیری می‌شود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا این پیشنهاد از سوی شورای عالی کار به هیأت دولت شده است، گفت: خیر. شورای عالی کار در این خصوص پیشنهادی در شورای عالی کار نشده است.
 
 به گزارش تسنیم، علی رغم اینکه چندنفر از نمایندگان کارگران به این موضوع اذعان دارند که در جلسه ای با حضور اعضای شورای عالی کار پیشنهاد افزایش حق مسکن مطرح شده است, اما به دلیل اختلاف هایی که بین تشکل ها وجود دارد, تا کنون مصوبه امضا و به هیأت دولت ارسال نشده است. نمایندگان کارگری معتقدند که افزایش 35درصدی حق مسکن پیشنهاد خود دولت بوده است, این در حالی است که امروز معاون وزیر این موضوع را تکذیب کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»