Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:13:40 GMT

برداشت چوب از جنگل های گیلان به صفر خواهد رسید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۳۲۶۱

برداشت چوب از جنگل های گیلان به صفر خواهد رسید

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان از عملیاتی شدن توقف بهره برداری از جنگل خبر داد و گفت: گیلان کمترین میزان برداشت چوب را داشته است که از این پس این رقم به صفر خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، محسن یوسف پور در دیدار نماینده مردم شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و تاکید دولت درخصوص حفظ و صیانت از منابع طبیعی کشور و در راستای اجرای طرح توفق برداشت و بهره برداری چوبی از جنگل، رویکرد سازمانی پاسداران منابع طبیعی بر این است که با تمام قوا در حفظ و نگهداشت منابع موجود تلاش کنند و از این پس اجازه هیچگونه برداشت چوب از جنگل را نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان از عملیاتی شدن توقف بهره برداری از جنگل خبر داد و افزود: نگرانی‌هایی که برای بیکار شدن برخی افراد در راستای اجرای طرح توقف بهره برداری از جنگل وجود داشت، مرتفع شده است.

وی تصریح کرد: گیلان به عنوان یک استان پیشگام در اجرای این طرح چند سالی است که با قطع درختان جنگلی مخالفت کرده و کمترین میزان برداشت چوب را داشته است که از این پس این رقم به صفر خواهد رسید.

این مقام مسئول منابع طبیعی را بستر و زیرساخت عمران و توسعه دانست و عنوان کرد: بدون در نظر گرفتن مفاهیم و نقش منابع طبیعی نمی‌توان هیبچ اقدام پایداری را متصور شد.

یوسف پور به ممنوعیت قطع درختان جنگلی و برداشت چوب آلات جنگلی حتی درختان خشکیده و ریشه کن شده اشاره کرد و گفت: تمامی شرکت‌های بهره برداری که تاکنون فعالیت می‌کردند، اجازه نخواهند داشت هیچ گونه بهره برداری چوبی از جنگل‌های طبیعی انجام دهند.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن اعتبارات مناسب تخصیص یافته، راهکارهای خوبی برای جلوگیری از بیکاری بهره برداران از جنگل تصویب شده است و تمامی تلاشگران این عرصه به جای برداشت از جنگل فقط به حفاظت و احیای این نعمت‌های خداوندی اهتمام کرده و انجام وظایف حفاظتی و نگهداری از عرصه‌های منابع طبیعی را عهده دار خواهند بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی