Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد تیمورپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ویژه برنامه «ستارگان پرفروغ» با هدف گرامیداشت یاد و نام شهدا به ویژه شهدای رسانه، نشست «زرین قلم» رونمایی و نقد و بررسی کتاب، «در قاب رسانه» نشست نقد و بررسی سریال ها و برنامه های تلویزیونی، تولید محصولات و محتوا در شبکه های مجازی، پاتوق رسانه و کمپین صداقت رسانه ای، برگزاری دوره‌های آموزشی و تورهای گردشگری ویژه خبرنگاران، حمایت از تولیدهای تلویزیونی از جمله این برنامه هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، کتابخوانی دسته جمعی نوجوانان، رصد شبکه های اجتماعی، جشنواره رسانه های اجتماعی، نشست‌ های سینما روانشناسی، فیلم و گپ و تجلیل از خبرنگاران را از دیگر برنامه های فرهنگسرای رسانه در قالب جشنواره تابستانی عنوان کرد.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی گفت: این فرهنگسرا همچنین در قالب جشنواره تابستانی برنامه‌های متنوعی در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری، رسانه ای، تفریحی و ورزشی برای اوقات فراغت شهروندان تدارک دیده شده است.
تیمورپور با اشاره به برگزاری 67 دوره آموزشی عمومی در حوزه های فرهنگی، هنری، قرآنی، ورزشی و اجتماعی در فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی افزود: کارگاه‌ها و دوره‌های تخصصی رسانه‌ای با عنوان «مدرسه رسانه»؛ آموزش خبرنگاری، سواد رسانه کودک، کارگاه سواد رسانه‌ای، فن بیان و گویندگی، آشنایی با تلفن همراه، تبلت و کار با شبکه های اجتماعی از جمله این دوره های آموزشی است.
وی دوره های آموزشی فیلمنامه نویسی، نقد فیلم و انیمیشن، بازیگری سینما و تئاتر، بازیگری و نمایش خلاق کودک، عکاسی، اینفوگرافی و داستان نویسی با حضور استادان مجرب و به نام را از دیگر برنامه های فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی در محور آموزش‌های عمومی عنوان کرد.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی گفت: کلاس‌های قرآنی از جمله تدبر در قرآن کریم، مفاهیم، تفسیر قرآن کریم، تفسیر نهج‌البلاغه و روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، روخوانی نوجوان و حفظ قرآن کودک به صورت رایگان در این فرهنگسرا برگزار می‌شود.
تیمورپور با اشاره به برنامه‌های تابستانی فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی در حوزه فضای مجازی اظهار کرد: علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی برای خانواده‌ها در این حوزه، برنامه‌هایی نیز همچون انتشار و توزیع هفته نامه «ایست رسانه‌ای» با موضوع های مختلف سواد فضای مجازی در سطح شهر تهران و انتشار مطالب مفید سواد رسانه ای در بستر شبکه های اجتماعی فرهنگسرا، انجام می‌شود.
وی درباره برنامه های منطقه ای و محلی فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی در فصل تابستان گفت: علاوه بر برنامه ها و دوره های آموزشی، امکانات فرهنگی و ورزشی و خدمات کتابخانه تخصصی به شهروندان ارائه می شود.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی افزود: این فرهنگسرا در بخش ورزشی، با برخورداری از سالن چندمنظوره، استخر، سونا و جکوزی، سالن بدنسازی، فروشگاه وسایل ورزشی، زمین بازی اسکواش و سالن ورزش های رزمی در رشته های مختلف خدمات آموزشی و تفریحی به شهروندان و اهالی رسانه ارائه می کند.
تیمورپور گفت: کافه گالری فرهنگسرا نیز با مدیریت جدید در فصل تابستان، فعالیت فرهنگی هنری را در کنار فعالیت های خود، خواهد داشت و فروشگاه کتاب داستان این مجموعه نیز با ارائه محصولات فرهنگی و هنری متنوع، فعال است.
فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی در خیابان پاسداران، خیابان گل نبی، خیابان ناطق نوری، میدان قبا واقع شده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7245//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان