Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: بر اساس قانون جامع نظام مالیاتی کشور امسال بر عکس سال های قبل چیزی به عنوان تفاهم نامه مالیاتی نداریم و نگاه و رویکرد دولت این است بحث رابطه با سازمان ها و مشاغل را در دستور کار داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی روز سه شنبه در دیدار رییس امور مالیاتی استان تهران که در محل اتاق اصناف ایران برگزار شد، اظهار داشت: در ادامه تعامل های گذشته نشست های کارشناسی بسیاری برگزار شد که در نهایت تفاهمی صورت گرفت که منجر به دستور العمل جدید مالیاتی برای امسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دستورالعمل در رابطه با تبصره ماده 100 قانون مالیاتی کشور مطرح شد، ادامه داد: چیزی در حدود 80 درصد از مودیان مالیاتی در حوزه اصناف در همین دستورالعمل قرار گرفتند و خوشبختانه این دستور العمل مورد وثوق و حمایت قرار گرفته است . قبول داریم که شاید بخشی از صنوف به دلیل فضای رکود حاکم بر جامعه نسبت به افزایش مالیاتی راضی نباشند ، اما بپذیریم که در سال گذشته رکود را در برخی از صنف ها شاهد بودیم و برخی از صنوف هم با رونق همراه بودند و در نهایت حاصل این تعامل دستورالمعلی بود که مورد وثوق همه است.

فاضلی تصریح کرد: در سال های قبل زمانی که مودیان اظهار نامه مالیاتی را اعلام می کردند، ممیز مکلف به بررسی بود که در این راستا شاید تناقضی در گفتار و رفتار هر دو طرف را شاهد بودیم اما با اجرای دستورالعمل امسال این تناقض از بین رفت که این به نفع مجموعه بنگاههای صنفی کشور است و با اجرایی شدن این دستورالعمل هم دولت راحت تر به حقوق حقه خود می رسد و هم بنگاهای صنفی دیگر نگرانی از ممیزین ندارند و به نوعی دست ممیزین از این مجموعه کوتاه شد.

رئیس اتاق اصناف ایران با مثبت ارزیابی کردن دستورالعمل مالیاتی جدید اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی با این دستورالعمل مجموعه را مردم محور کرده و به نوعی برون سپاری کرده و مودیان را به عنوان امین پذیرفته و این شاخصه مهمی است که در سال های قبل نبود و اصناف باید بدانند که این دستورالعمل برای تقویت صنوف و بنگاههای اقتصادی کوچک اجرایی شده است.

وی افزود: بحث بند الف و ب یا همان 1و 2 کسانی هستند که تا سقف یک میلیارد تومان درآمد دارند و کسانی که از سقف 3 میلیارد تومان بیشتر درآمد داشته باشند در گروه بعدی قرار می گیرند و آنجا با تعاملی که با اتحادیه ها و سازمان امور مالیاتی صورت گرفته است با تعامل بین اتحادیه صنفی و مجموعه ممیزین مشکلات حل خواهد شد و شفاف سازی صورت می گیرد.

فاضلی تاکید کرد: انتظاری که از نمایندگان صنفی دارم این است که به هیچ عنوان غیر کارشناسانه صحبت نکنند .

وی با بیان اینکه باید این مساله را بپذیریم که در سال های 92 و 93 بیشترین مشکل را داشتیم، افزود:از سازمان امور مالیاتی برای تسریع در ارائه مفاصا حساب مالیاتی دو سال گذشته تقدیر و تشکر می کنم. در این 2 سال گذشته آنان بیشترین همت را گذاشتند تا بتواند مفاصا حساب مالیاتی را به مودیان تقدیم کنند. بخشی از این کار هنوز باقی مانده و حدود 75 درصد کار انجام شد و 25 درصد از کار باقی مانده که بنده از ریاست سازمان امور مالیاتی تقاضا کردم تا هر چه سریعتر این دستورالعمل را صادر فرمایند تا هر چه زودتر به نسبت به ارائه مفاصا حساب مودیان در سال های قبل انجام شده باشد .

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: مودیان مالیاتی بدانند که بر مبنای دستورالعمل مالیاتی سال 95 اجرای این دستورالعمل احتیاج به دادن اظهار نامه نیست و نباید به دادن اظهار نامه اکتفا کنیم؛ آنچه که در این دستورالعمل آمده این است که شما باید به نسبت به وضعیت پرداختی سال 94 خود 8 درصد اضافه کنید و آن ر اعلام کنید و دیگر هیچ بررسی در رابطه با وضعیت شما صورت نمی گیرد و مثل توافقات سال قبل نیست و بحث رندوم گیری از بین رفته که این مساله به نفع مجموعه اصناف است.

فاضلی اظهار کرد: تعاملات صورت گرفته دو سویه بوده و حاصل این تعامل آرامشی بود که سال قبل در بازار شاهد بودیم و امسال نیز با اجرایی شدن دستورالعمل نهایی شده شاهد آرامش بیشتری خواهیم بود.

وی افزود: بزرگترین مشکل عدم صدور مفاصا حساب برای مودیان در سال های گذشته است که به دنبال اجرایی شدن ان هستیم . مشکل درسال های قبل این بود که مودی و ممیز به یکدیگر اعتماد نمی کردند و اصل بر واقعیت هایی است که می بینیم . تمام تلاش ما بر این است که این فاصله ها کم شود.

فاضلی تصریح کرد: البته کار آفرینان باید مورد تکریم و حمایت قرار بگیرند اما حقوق حقه دولت را نیز به موقع پرداخت کنند و این مساله نباید منجر به تعارض شود و بعضی ها به دنبال ایجاد تعارض هستند .

وی در پایان از تمام اتاق های اصناف خواست در جهت اجرایی کردن دستورالعمل مالیاتی امسال سنگ تمام بگذارند.

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,78/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و گفت : بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی