Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خوشبخت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یکی از برنامه های کمیته امداد امام راحل افزایش تعداد حامیان بومی است افزود: در شهرستان قروه 458 یتیم و فرزند محسنین با هزار و 270 حامی از خدمات کمیته امداد امام(ره) برخوردار هستند.
به گفته وی سال گذشته چهار میلیارد و 800 میلیون ریال کمک از طرف حامیان جمع آوری شد و خیری که حضانت یک یتیم را بر عهده می گیرد ماهیانه 300 هزار ریال پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خوشبخت با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد امام راحل در دهه چهارم انقلاب اسلامی توانمندسازی خانواده ها و خارج کردن مددجویان از چرخه حمایت در یک پروسه زمانی است افزود: باید با ایجاد فرهنگ کار و تلاش در بین مددجویان شرایط تغییر نگرش خانواده ها در راستای کار و تولید فراهم شود.
وی اضافه کرد: یکی از راه های توانمندسازی و کسب درآمد خانواده ها در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ارزان قیمت برای افراد دارای استعداد و توانمند تحت پوشش این نهاد مقدس است.
خوشبخت گفت: در این راستا بانک ها تعامل خوبی با کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان قروه برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دارند به طوری که سال گذشته 45 میلیارد و 670 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک های عامل برای 342 نفر به صورت 100 در صد پرداخت شد.
وی از خودکفا شدن 232 خانواده تحت پوشش در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: یکی از راه های توانمندسازی در جامعه اشتغال است و کمیته امداد در کنار پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، نظارت از طرح های اشتغالزایی را به منظور هدایت صحیح انگیزه، توسعه فرصت های شغلی مددجویان مستعد و جویای کار در دستور کار خود قرار داده است.
خوشبخت گفت: سال گذشته در حوزه فرهنگی با تقویت بنیه دینی و اعتقادی خانواده ها و بهره گیری از اساتید مجرب، کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان قروه توانست بیش از سه هزار نفر را در دورترین روستاها از طریق کانون فرهنگی و تربیتی ولایت با معارف و احکام اسلامی آشنا کند.
وی با اشاره به پیش بینی برنامه اعزام هزار نفر از مددجویان تحت پوشش این نهاد به اردوی زیارتی مشهد مقدس و کربلای معلی گفت: سرانه هر نفر برای اعزام به مشهد مقدس سه میلیون ریال و کربلای معلی هفت میلیون ریال از محل کمک خیرین و کمیته امداد است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان قروه اضافه کرد: سال گذشته 517 نفر از مددجویان این نهاد به اماکن زیارتی مشهد، قم و کربلا اعزام شدند و اهمیت آموزش مددجویان برای تقویت بنیه مذهبی در خانواده، جلوگیری از تهدیدات و آسیب های اجتماعی برای جوانان و نوجوانان است.
به گفته وی اهمیت برگزاری کلاس های آموزش پیشگیری از اعتیاد برای مددجویان ،آن ها را با مضرات اعتیاد آشنا می کنند و در برخی از خانواده ها که فرزندان آن فروشنده و مصرف کننده بودند با برگزاری کلاس های آموزشی از اعتیاد جلوگیری کردند و اکنون به جامعه بازگشته اند.
خوشبخت گفت: در سال گذشته برای 300 نفر در بحث پیشگیری از اعتیاد کلاس آموزشی برگزار شد و امسال نیز این برنامه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه کمک هزینه تامین مسکن از دیگر خدمات این نهاد برای خانواده های تحت پوشش است افزود: کمیته امداد امام راحل شهرستان قروه سال گذشته 22 واحد مسکن مددجویی احداث کرد.
خوشبخت با بیان اینکه از سه هزار و 870 خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) این شهرستان 300 خانواده فاقد مسکن هستند گفت: از این تعداد 100 خانواده در شهر قروه و 200 خانواده در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت هستند.
وی از توزیع بیش از 11 هزار صندوق صدقات در بین شهروندان شهرستان قروه خبر داد و افزود: درآمد حاصل از این صندوق ها در سال گذشته 2 میلیارد و 560 میلیون ریال بوده است و این کمک ها 100 درصد در بین نیازمندان این شهرستان توزیع شد.
خوشبخت گفت: در بخش کمک هزینه درمانی خانواده های تحت پوشش در راستای کمک به خانواده ها و کاهش آلام دردهای آنها مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال کمک هزینه بلاعوض هزینه شده است.
وی افزود: تمامی زنان سرپرست خانوار شهری زیر 50 سال بیمه تامین اجتماعی هستند و حق بیمه آن ها توسط کمیته امداد پرداخت می شود.
وی ادامه داد: این امر یکی از بسته های موثر در راستای توانمندسازی خانواده ها است که از چرخه حمایت خارج می شوند.
خوشبخت با اشاره به اینکه کمک هزینه جهیزیه 232 نفر در نوبت پرداخت قرار دارد، گفت: خیرین می توانند در این قسمت به افراد تحت پوشش این نهاد کمک کنند چرا که هر چه زودتر این افراد به خانه بخت بروند از بسیاری از مسائل می توان پیشگیری کرد.
در شهرستان قروه سه هزار و 870 خانوارمددجو در قالب 6 هزار و 750 نفر تحت حمایت‌های کمیته امداد قرار دارند، که به همراه افراد تک خدمتی جمعیت آنها به 10 هزار نفر می رسد.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
7345/6108

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد

یکی از خدمات کمیته امداد به مددجویان تحت پوشش ساخت مسکن برای افراد واجد شرایطی است که فاقد مسکن هستند.

شهرستان بابل که به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر مازندران محسوب می شود، ۸۶۰ خانواده تحت پوشش این نهاد مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده فاقد زمین هستند، تا کمیته امداد بتواند برای آنها مسکن بسازد. کمیته امداد با همکاری بسیج سازندگی، سپاه و حمایت دولت بدون هیچ محدودیتی برای خانواده های تحت پوششی که دارای زمین و پروانه ساخت داشته باشند مسکن می سازد.

خانه های احداثی کمیته امداد ۵۶ متری است و با کمک بلاعوض، یک میلیارد ریالی و پرداخت تسهیلات چهار میلیارد ریالی با کارمزد ۴ درصد برای این مددجویان خانه احداث می شود.

کمیته امداد که به طور جدی و بدون هیچ محدودیتی پیگیر خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش خود می باشد، شرط واجب زمین و پروانه ساخت ۲ اولویت و پیش نیاز تحقق این مهم است.

تعدادی از مددجویان کمیته امداد که فاقد زمین هستند، نمی توانند از خدمات و حمایت های لازم ارائه شده از سوی کمیته امداد، سپاه و دولت برای خاندار شدن بهره مند شوند.

با توجه به افزایش قیمت زمین به خصوص در مناطق روستایی امید به خانه دار شدن برای این مددجویان به یک آرزو تبدیل شد.

تعدادی از خانواده های مددجو، دارای زمین هستند اما بخاطر اینکه این زمین ها خارج از بافت روستا واقع شد، امکان صدور پروانه ساخت برای این زمین ها وجود ندارد.

مددجویان کمیته امداد بابل برای تحقق رویای خود دست نیاز به سوی خیرین دراز کردند، تا خیرین بابلی که در کشور از جمله برترین ها هستند برای تامین زمین این مددجویان کمک کار باشند.

مددجویان که بر این باورند خیرین بابلی در بخش بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مدرسه سازی سرمایه گذاری های ارزشمندی انجام دادند در این حوزه هم با تشکیل یک مجمع خیرین کمک کار باشند.

در سال گذشته ۳۵ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل که دارای زمین و پروانه ساخت بودند خانه احداث و به آنها تحویل شد و از طرف دیگر در سال جاری ۵۳ واحد برای این مددجویان در حال ساخت است، و تعدادی از واحدها پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۰ درصد است.

یکی از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل بیان داشت: در سالهای اخیر قیمت زمین در روستاها افزایش چشم گیری داشته است که خرید زمین را از توان مالی مددجو خارج کرد.

رمضان عابدی اظهار داشت: در روستاهای بابل کمترین قیمت زمین متری حدود۵۰ میلیون ریال است که خرید زمین برای ما غیر ممکن است.

وی با بیان این مطلب که در حاشیه جنگل در جنوب بابل در بخش بندپی شرقی این شهرستان سکونت دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمین ما خارج از بافت روستایی محسوب می شود دهیاری روستا مجوز صدور پروانه ساختمان را صادر نمی کند.

عابدی بیان داشت: تقاضای ما از مسوولان آن است تا کمک کنند زمین های مددجویان واجد شرایط ساخت مسکن زمین آنها داخل بافت قرار گیرد تا بتوانیم از بسته حمایتی که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد بهره مند شویم.

این مددجوی کمیته امداد با بیان این نکته که اگر این امکان وجود ندارد که زمین در داخل بافت روستایی قرار گیرد، ادامه داد: در شرایط کنونی دست نیاز ما به سوی خیرین است تا با تامین زمین آرزوی دیرینه خانه دار شدن مددجو محقق شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به کهولت سن دیگر توانی برای کارکردن وجود ندارد و اگر زمین تامین شود، از فرصت بسیار خوب پیش آمده برای خانه دار شدن بهره مند خواهیم شد.

انبوه سازی گره گشا است

رئیس کمیته امداد بابل در این خصوص بیان داشت: با توجه به مشکل تامین زمین برای برخی از مددجویان تحت پوشش فاقد مسکن انبوه سازی در این حوزه گره گشا است.

احمد نیک پی اظهار داشت: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین زمینی تهیه کنیم که با انبوه سازی برای مددجویان مسکن ساخته شود، صرفه جویی های خوبی در تهیه زمین و ساخت مسکن خواهد شد.

منبع: ایرنا

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت ممتاز خیرین بابلی که در کشور کم نظیر هستند ورود آنها برای تامین زمین برای ساخت مسکن مددجویان یک یک نیاز جدی است.

نیک پی خاطرنشان کرد: به جای تهیه زمین برای هر خانواده ی فاقد مسکن تحت پوشش این نهاد، درصدد آن هستیم با تهیه یک قطعه زمین چند واحد در آن احداث شود که این کار هزینه ساخت را کاهش می دهد و از طرف دیگر مشکل تهیه زمین هم کمتر خواهد شد.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان این که در یک سال اخیر ۳۵ واحد مسکونی تحویل مددجویان کمیته امداد بابل شد، گفت: ۵۳ واحد مسکونی دیگر در سال جاری تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

خانه معطل زمین

احمد نیک پور افزود: خانه های ساخته شده برای مدد جویان کمیته امداد ۵۶ متری است که بعد از تکمیل نهایی تحویل این خانواده ها خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای احداث این واحدهای مسکونی یک میلیارد ریال کمک بلاعوض به خانواده ها پرداخت می شود و مابقی با ارائه تسهیلات با کارمزد چهار درصد تامین می شود.

رئیس کمیته امداد بابل اضافه کرد: هر خانواده مدد جویی که زمین داشته باشد و بتواند پروانه ساخت بگیرد کمیته امداد، با همکاری سپاه و دولت برای آنها مسکن می سازد.

نیک پور ادامه داد: دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن حمایت های خوبی ارائه می کند که خانواده های مددجویی که واجد شرایط هستند می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با بیان این که، خانه ای که کمیته امداد با همکاری سپاه و دولت برای مددجویان احداث می کند به طور حتمی باید داخل بافت و دارای پروانه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین زمین برای مدد جویان تحت پوشش به یک مشکل جدی تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: ۸۶۰ مددجوی کمیته امداد بابل مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده مشکل تامین زمین دارند.

شهرستان بابل ۹ هزار و ۶۰۰ خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد دارد که به صورت ماهانه بیش از ۹۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • یکهزار و ۵۴۸ معلم و استاد دانشگاه، حامی ایتام و محسنین استان یزد هستند
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین