Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@21:09:18 GMT

راه‌اندازی 8 مرکز یادگیری در کردستان

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۶۱۶۱۰

راه‌اندازی 8 مرکز یادگیری در کردستان

به گزارش ایلنا، رمضان یوسفی امروز در اولین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان که در استانداری تشکیل شد، کیفیت آموزشی و ارتقای آگاهی و توانمندی‌های عمومی و افزایش نسبت با سوادی در گروه هدف را راهبرد اول استان عنوان کرد و گفت: از طریق برگزاری جلسات انسداد مبادی ورودی بی سوادی ، تهیه و تدوین برنامه نظارتی جهت نظارت بر اجرای برنامه ها ، تدوین برنامه نظارتی کارگروه بهبود کیفیت و برگزاری جلسات ستاد امتحانات در سطح استان و شهرستانها این راهبرد پیگیری می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توزیع حجم کمی در دوره های سواد آموزی بر اساس نتایج سرشماری سال 95 ، تهیه و تنظیم شاخص و معیارهای انتخاب مدیران مراکز یادگیری محلی و مسئولان سوادآموزی به تعداد 98 نفر و ایجاد انگیره در مدیران مراکز یادگیری محلی و مسئولان سوادآموزی از طریق برقراری حق مدیریت برای آنان را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده بر شمرد .

یوسفی اظهار داشت: گسترش فرصت های یادگیری مادام العمر و تحکیم و تثبیت سواد با اولویت مناطق محروم و افراد آسیب پذیر از راهبردهایی این نهاد است و این مهم از طریق توزیع ماهنامه فرصت دوم ، برگزاری مسابقات کتابخوانی و انشا نویسی ، تاسیس مراکز یادگیری محلی ، آموزش های ICDL اجرای حلقه های کتابخوانی در گروه های 10 نفره ، برگزار کلاس های سواد آموزی در زندان و نیروهای مسلح و استفاده از شیوه خود آموز در دست پیگیری است .

معاون سواد آموزی آموزی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه تدوین و اجرای برنامه عمل استان در چارچوب برنامه ریشه کنی بی سوادی و مصوبه هیات محترم دولت یکی از سیاست های اجرایی استان است عنوان کرد: بر همین اساس برنامه عملیاتی سال 96 تدوین و جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی استان به صورت منظم تشکیل خواهد شد .

وی توانمند سازی نیروی انسانی را از دیگر سیاست های اجرایی این حوزه بر شمرد و گفت: در همین راستا دوره آموزشی 126 ساعته با بیش از 40 منبع برای 2142 آموزش دهنده پیش‌بینی شده است که با همکاری جهاد دانشگاهی اجرا خواهد شد .

یوسفی توسعه کمی و کیفی مراکز یادگیری محلی با استفاده از ظرفیت دستگاه ها و نهادهای مردمی و بخش غیر دولتی را سومین سیاست اجرایی سوادآموزی در سال 96 عنوان کرد و بیان داشت: در سال جاری تعداد 8 مرکز یادگیری نیز در سطح استان راه اندازی می‌شود .

وی استفاده از فناوری های نوین در آموزش و توسعه دولت الکترونیک و آموزش کم سوادان و توسعه آموزش های پس از سواد و غنی سازی محیط زندگی را از دیگر برنامه های استان بر شمرد و افزود : در مجموع با پوشش 16 هزار و 67 نفر عملکرد استان 92 درصد است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای