Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز،‌شرکت «اورال واگن زائود» یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های تحقیقاتی-صنعتی و بزرگ‌ترین سازنده تانک در روسیه اعلام کرد قصد دارد خط تولید تانک T-۹۰/SK را در مصر راه اندازی کند.

در گزارش سال ۲۰۱۶ این شرکت -که روز سه‌شنبه منتشر شد- به فعالیت در دیگر کشور‌ها و ایجاد تاسیسات مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری تجهیزات و سرمایه گذاری مشترک با پیمانکاران خارجی به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این شرکت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از طرح‌های این شرکت تولید مشترک نمونه صادراتی تانک اصلی میدان نبرد تی ۹۰ در مصر است.

شرکت «اورال واگن زائود» همچنین قصد دارد مراکزی برای ارائه خدمات پس از فروش و تعمیر و نگهداری تانک تی-۹۰‌ ام. اس در کویت و الجزایر بسازد.

یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های این شرکت در سال جاری نوسازی بیش از هزار دستگاه تانک تی-۷۲ ارتش هند و ارتقاء سامانه‌های پیشران و دفاعی آن‌ها است.

تانک «تی-۹۰اس» نسخه صادراتی نسل سوم تانک اصلی میدان نبرد روسیه است. این تانک دارای سامانه‌های تسلیحاتی قدرتمند است، سامانه کنترل آتش پیشرفته‌ای در اختیار دارد، در ساخت آن از فولاد و کامپوزیت با مقاومت بالا استفاده شده و از مانورپذیری بسیار بالایی نیز برخوردار است.

این تانک توانایی حرکت و مشارکت فعال در عملیات جنگی را در تمامی شرایط آب و هوایی و ساعات شبانه روز دارد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۱۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا