Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کشف دارایی‌های جدید «کاسپین»، آن هم از نوع ثبت دارایی‌ها به نام دو زن صیغه‌ای؛ خبری است که دیروز از کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی به بیرون درز کرد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،الیاس حضرتی نماینده مردم تهران در مجلس دهم، در حساب کاربری خود در توییتر نوشته است که «اموال جدید کشف‌شده از صاحبان کاسپین، ۹۸ آپارتمان و ۷۵ باغچه و دو زن صیغه‌ای است که برخی از اموال به اسم آن‌ها شده بود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم درباره دارایی‌های مؤسسه کاسپین که به‌تازگی در نقاط مختلف کشور کشف شده، گفته: «دستگاه قضایی و وزارت اطلاعات در کل کشور وارد این پرونده شده‌اند و متأسفانه شاهد هستیم که هر روز خبر پیداشدن دارایی‌های مؤسسه کاسپین که در حساب‌هایی به غیر از نام این مؤسسه است به گوش می‌رسد که با کمک وزارت اطلاعات و دستگاه‌های نظارتی کشف می‌شود و در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد».روزنامه شرق نوشت: چگونگی این رخداد با یکی از حسابرسان که نخواست نامش فاش شود، در میان گذاشته شد. به گفته این منبع آگاه، مؤسساتی مانند مؤسسه کاسپین که حساب و کتاب ندارند، دارایی‌های خود را به نام افراد مختلف فرضا مدیرعامل و اطرافیان ثبت می‌کنند. وزارت اطلاعات هم در این مورد با بررسی کارشناسی موفق به دریافت اعترافاتی از سوی آن‌ها شده است که البته در حسابرسی نمی‌توان به این اطلاعات دست یافت.او در مثالی دیگر به عملکرد برخی شهرداری‌ها هم اشاره می‌کند: در یکی از پرونده‌های حسابرسی، مشخص شد ٣ درصد حساب‌های آن شهرداری به نام آن‌ها ثبت نشده بود. این شهرداری‌ها وقتی تراکم می‌فروشند، در مذاکراتی با صاحب برج، مطرح می‌کنند برای این برج مشخص، ٢ درصد تراکم به شما می‌دهیم و در مقابل صد واحد از شما می‌گیریم. این شهردار ترجیح می‌دهد این صد واحد را ثبت نکند تا بتواند به‌سهولت آن‌ها را به هرکس که خواست واگذار کند، چون در صورت ثبت، نمی‌تواند آن‌ها را به هرکس که می‌خواهد واگذار کند.او تأکید می‌کند در همه مؤسسه‌های مالی غیرمجاز از این نوع عملکرد‌ها فراوان است. عموما ملک به نام مؤسسه نیست و مؤسسه از افرادی خاص، وکالت می‌گیرد و اموال را به نام آن‌ها می‌کند و کسی هم رو نمی‌کند این اموال به نام چه کسی است.

سیف: به زودی برای دریافت سپرده زیر ۱۰۰ میلیون اعلام می‌دهیم

رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم گفت: سپرده گذاران نگران تسویه حساب نهایی نباشند و توجه نکنند پول دریافتی به صورت علی‌الحساب اصل یا سود پول آنهاست چرا که درنهایت این حساب و کتاب می‌شود.

ولی الله سیف بعد از نشست مشترکی که با هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیرامون سوال برخی از نمایندگان مجلس از رئیس جمهور داشت با اشاره به دغدغه نمایندگان در رابطه با وضعیت سپرده گذاران فرشتگان گفت: سوءتفاهماتی پیش آمده بود که در این جلسه باز و تشریح شد.

رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این بانک مسئولیت صیانت و تلاش در جهت حفظ حقوق سپرده گذاران دارد، عنوان کرد: بانک مرکزی روبروی خود افراد متخلفی را می‌بیند که با روش‌های مختلف جلب اعتماد کردند، اما داریم با سرعت قضیه را به نتیجه می‌رسانیم.

وی به خانه ملت افزود: علیرغم اینکه دارایی‌ها هنوز نقد نشده خطوط اعتباری تعریف شده و از رقم‌های پایین که تا ۵۰ میلیون را اعلام کرده ایم در حال پرداخت هستیم البته برخی شعب آمادگی سرویس دهی خوب ندارند و فقط کند عمل می‌کنند که با نظارت حل می‌شود لذا نگرانی از این بابت وجود ندارد چرا که منابع برای پرداخت سپرده‌های زیر ۵۰ میلیون تومان کامل انجام شده است.

سیف در ادامه با تأکید بر اینکه تمامی مبالغ پرداخت شده به صورت علی الحساب بوده و به معنای تسویه حساب نیست، اظهار داشت: این پرداخت‌ها از محل دارایی‌های شناسایی شده از متخلفان تا رقمی که اقتضا کند باید تسویه شود و در آینده فرصت تسویه کامل از محل دارایی وجود دارد.

رئیس بانک مرکزی ادامه داد: رقم بعدی بعد از ۵۰ میلیون تومان را که ۱۰۰ میلیون است به زودی اعلام می‌کنیم و اعتبار آن را تأمین خواهیم کرد که اعتبار آن نیز از محل فروش دارایی‌ها و انتقال آن به شعب مجاز کاسپین است.

رئیس بانک مرکزی در ادامه در خصوص اعلام برخی شعب که توصیه کردند مبلغ علی الحساب را در شعب این موسسه سرمایه گذاری کنند، گفت: الزامی در این وجود ندارد و فرد مخیر است تا سپرده خود را به صورت نقدی دریافت کرده و یا در شعبه مجاز کاسپین سرمایه گذاری کند.

وی اظهار داشت: فرشتگان یکی از هشت موسسه تعاونی اعتباری بود که دارایی‌های آن به کاسپین منتقل می‌شود و برای سایر مؤسسات نیز تمهیداتی تعیین شده است.

سیف ادامه داد: قصد داریم ترتیبی اتخاذ کنیم تا مستندی به افراد برای مبلغی که به صورت علی الحساب دریافت کرده اند ارائه شود تا سوابق کار آن‌ها تا زمان تسویه حساب نهایی زنده بماند لذا افراد توجه نکنند که پولی که علی الحساب دریافت کرده اند اصل یا سود پول آنهاست چرا که در آینده تمامی آن‌ها حساب و کتاب و تسویه می‌شود.


انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.منبع:تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد