Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی ناخواسته اصطلاح "آتش به اختیار" را تفسیر به تقابل با دولت و برخی از دستگاه های فرهنگی و آموزشی کشور کردند و به لجبازی و تقابل در برابر تصمیمات دولت پرداختند . خبرگزاری صدا و سیما /یادداشتی از محمدحسین رمضانی
آتش به اختیار بودن،منافاتی با قانونمداری ندارد!
چندی قبل در تاریخ 1396/3/17،رهبرمعظم انقلاب در جمع دانشجویان، خطاب به جوانان فرمان آتش به اختیار صادر کردند،که برخی شبکه های معاند مثل بی بی سی و آمدنیوز، تفاسیر غلطی از آن منتشر کردند و تعابیر غلطی را از این فرمایش ولایت که مقتضی زمان ما بود،در شبکه های اجتماعی خود و در برنامه های تلویزیونی خود ،ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تا اینکه رهبرمعظم انقلاب دوباره در خطبه های نمازعیدفطر فرمودند:آتش به اختیار به معنای کار فرهنگی خودجوش و تمیز است. معنی‌اش این است که در تمام کشور، صاحبان اندیشه، فکر و همت، کار را خودشان پیش ببرند، منافذ فرهنگی را بشناسند و در مقابل، آتش به اختیار به معنای بی‌قانونی و فحاشی و طلبکار کردن مدعیان پوچ‌اندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست؛
و کار به جایی رسید که مدافعین حریم ولایت مجبور شدند در خطبه ها و پشت تریبون ها ،اصطلاح آتش به اختیار را برای مردم تفسیر کنند، تا از این فرمایش ولایت تحریفی صورت نگیرد.
و مهم تر از همه ، برخی ناخواسته اصطلاح "آتش به اختیار" را تفسیر به تقابل با دولت و برخی از دستگاه های فرهنگی و آموزشی کشور کردند و به لجبازی و تقابل در برابر تصمیمات دولت پرداختند .
فرمان آتش به اختیار رهبر معظم انقلاب در یک بعد تنها نمی گنجد،بلکه ابعاد مختلف فرهنگی،اقتصادی ،سیاسی ومخصوصا رسانه ای را شامل می شود.
که طبق شرایط امروز و خطاب رهبر معظم انقلاب به دانشجویان و به کار بردن اصطلاح افسران جنگ نرم در ان بیانات حاکی از این هست که باتوجه به گسترش و رو به رشد بودن رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های مختلف اجتماعی و فضای سایبری ،جوانان منتظر این نباشند تا اتفاقی از سوی دولت یا ارگانی دیگر بیفتد ،بلکه به صورت خودجوش و عزم و اراده قوی ،آستین همت را بالا زنند و در این صحرای پر از گرک ، کار کنند.
در بعد اقتصادی ،منتظر این نباشند که کسی بیاید و برای آنها کار تولید کند و اشتغال زایی کند ،بلکه به صورت خودجوش و تشکیلاتی آستین همت رو بالا بزنند و ایجاد اشتغال کنند.

شاید بتوان گفت امروزه بزرگ ترین مشکل جامعه ما،نبود کارتشکیلاتی و دسته جمعی هست،متاسفانه انزوا و انفرادی کار کردن درهمه ابعاد فرهنگی،سیاسی واقتصادی نهایتا خستگی و یاس رو به دنبال خواهد داشت،اما کار تشکیلاتی و دسته جمعی نیروبخش و امیدبخش خواهد بود.

درشرایط امروز کشور و باتوجه به فرمان آتس به اختیار رهبرمعظم انقلاب ،همه باید در همه زمینه ها و در هر جایی که نقص و کمبودی احساس می شود،وارد شویم و آن نقص و کمبود را بر طرف کنیم.


منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ارائه ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در رویداد ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان میراث فرهنگی، علی اصغر شالبافیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد، از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد و با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و ٢ هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران اظهار کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو مأموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

وی معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان مأموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این مأموریت محتواهای مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در ورودی سالن‌های نمایشگاه استندهایی همراه با کیو آر کد به ٨ زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتواهای عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

وی حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشورها دومین مأموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردیدهای به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محورهای فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوزهای آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای چهار میلیون دلار هستند.

وی با بیان اینکه رویدادهای مانند اکسپو می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

کد خبر 748573

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان در گرو بصیرت‌افزایی است
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود