Web Analytics Made Easy - Statcounter

دراین مطلب آمده است: یک کارشناس ارشد روانشناسی پرخاشگری و خشونت در خانواده، تحقیر و عیب جویی را از جمله عوامل افزایش احتمال گرایش به اعتیاد در بین افراد دانست.
به گزارش عصرهامون، قصه امروز و دیروز نیست از سویی همجواری با دوکشور افغانستان و پاکستان از سویی دسترسی آسان به مواد مخدر از جمله، پان، ناس، تریاک، شیشه و غیره در کوچه پس کوچه های پایین شهر همه این موارد زمینه گرایش به اعتیاد جوانان این دیار را فراهم کرده تا با اندک مشکلی یا بروز مشکلات خانوادگی و یا رفت و آمد با دوستان ناباب در این دام خانمان سوز گرفتار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دسترسی راحت به مواد مخدر منجر به کاهش سن اعتیاد در بین افراد و از سویی فراهم شدن زمینه نگرانی بین فعالان و کارشناسان حوزه اعتیاد شده است زیرا آمارها گویای نزدیک شدن سن اعتیاد به کودکان است که این مهم خود زنگ خطری برای والدین و جوانان به شمار می رود.
مشکلات خانوادگی، عدم دوستی والدین با فرزندان، تضاد و کشمکش بین والدین، فقر مادی، بیکاری، دوستان ناباب، چشم وهم چشمی، تنهایی، حس کنجکاوی و غیره به ترتیب بیشترین عوامل گرایش به اعتیاد در جوانان به شمار می رود که سالانه علاوه بر اینکه آمار بالای قربانیان را به خود اختصاص داده آسیب جدی هم بر پیکر خانواده و جامعه وارد کرده است.
مهسا کریمی کارشناس ارشد روانشناسی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر سن و سال خاصی ندارد، اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی است که افراد به دلیل فشار زیاد مشکلات به ویژه بیکاری و فقر در دام این بلای خانمان سوز گرفتار می شوند.
وی مواجه شدن با مشکلات خانوادگی در اوایل زندگی و توجه بیش از حد به فرزندان را از جمله عوامل افزایش احتمال مصرف مواد در افراد عنوان کرد و گفت: سرزنش افراد، مقایسه فرزندان با دیگران،کشمکش های خانوادگی، والدین معتاد، طلاق، از دست دادن یکی از والدین، پرخاشگری و خشونت در خانواده تحقیر و عیب جویی را از دیگر عوامل افزایش احتمال گرایش به اعتیاد در بین افراد دانست.
کارشناس ارشد روانشناسی گفت: افرادی که والدین آنها معتاد هستند بیشتر از سایرین در معرض ارتکاب جرایم مختلف و بزهکاری قرار دارند.
وی کاهش اعتماد به نفس و ضعف اراده و شخصیت را از جمله عوارض روانی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر دانست و افزود: اعتیاد علاوه بر اینکه یکسری آثار منفی بر رفتار و کردار فرد معتاد برجای می گذارد از سویی باعث متحمل شدن فشارهای روحی و مالی زیادی بر خانواده فرد نیز می شود.
کریمی از اعتیاد به عنوان باتلاقی یاد کرد که رهایی از آن بسیار سخت است بر همین اساس ادامه داد: اعتیاد و مواد مخدر بلایی خانمان سوز است که افراد زیادی را در چنگال خود به اسارت درآورده به گونه ای که رهایی از این بلا نیازمند همت و اراده ای آهنین است.
8006**6081دریافت کننده: نرگس تیموری**انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • کشف حدود ۲۵ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در تایباد
  • کشف حدود 25 کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در مرز دوغارون