Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتی، بهروز قره‌بیگی پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات گمرک لاور ساحلی شهرستان دشتی اظهار کرد: طی سنوات گذشته گمرک ایران بر اساس برنامه‌های دولت و مصوبات ابلاغی به سمت گمرک الکترونیک حرکت کرد و اکنون تمام رده‌های گمرکی به صورت الکترونیکی و بر اساس سامانه جامع امور گمرکی انجام می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اتصال برخط سازمان‌های مرتبط در امر ترخیص کالا، رصد و نظارت خوبی در این زمینه می‌شود که ره‌آورد آن کاهش میزان تخلف است.

معاون صادرات و ترانزیت گمرکات بوشهر با اعلام اینکه روزانه بالغ بر 10 هزار استعلام الکترونیکی از سامانه گمرک به عمل می‌آید، تصریح کرد: در سال گذشته گمرک جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با قاچاق بعد از کشور ژاپن رتبه دوم جهان را کسب کرد.

وی ادامه داد: برای داشتن یک گمرک پویا و توسعه یافته و تسهیل در فرایند اجرایی کار به زودی تمام گمرکات استان بوشهر الکترونیکی می‌شوند که در تلاش هستیم برای محقق شدن این شرایط، زیرساخت‌های مورد نیاز را ایجاد کنیم.

قره‌بیگی یادآور شد: گمرک لاور ساحلی چهاردهمین گمرک استان بوشهر است که با پیگیری و همکاری مسوولین استان بوشهر و شهرستان دشتی راه‌اندازی شده است هرچند که این گمرک تا رسیدن به ایده آل فاصله دارد و به دنبال رفع نواقص موجود هستیم.

وی ادامه داد: ایجاد لایروبی برای بارانداز کشتی‌ها، اتصال به شبکه‌های اینترنتی و مخابراتی و ایجاد بخشی دیگر از زیرساخت‌ها و خدمات بندری در کمرک لاور در برنامه‌های آتی گمرکات استان بوشهر پیش‌بینی شده تا بتوانیم از طریق این گمرک خدماتی را به مردم و صاحبان کالا ارائه کنیم.

معاون صادرات و ترانزیت گمرکات بوشهر بیان کرد: چارت سازمانی نیروی انسانی گمرک لاور ساحلی ابلاغ شده که پس از بازنگری توسط گمرک کشور ابلاغ خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌ های علی اسماعیل‌ پور، اسماعیل شادخو را به عنوان سرپرست جدید کمرگ لاور ساحلی معرفی کرد.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت