Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:29:55 GMT

مشکلات محورهای گرشگری همدان رفع شود

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۵۱۰۹۴

فرماندار همدان با اشاره به برخی محورهای گردشگری همدان گفت: فرمانداری اعتباری لازم برای انجام طرح مطالعاتی برخی محورها را تأمین می‌کند اما میراث فرهنگی و دستگاه‌های مرتبط نیز باید اعتباراتی برای توسعه این محورها اختصاص دهند.

به گزارش ایسنا، علی تعالی یکشنبه 25 تیر در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، افزود: محورهای گنجنامه، امامزاده کوه و سد اکباتان از جمله ظرفیت‌های مناسب گردشگری هستند که باید برای رفع مشکلات این محورها تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این سه محور با توجه به هجوم مسافران در سال‌های اخیر پاسخگوی نیاز مسافران نبوده و نیازمند توسعه و عریض شدن محوراست.

وی یادآور شد: در زمان پیک مسافر در همدان در این مسیرها به اندازه‌ای شاهد ترافیک می‌شویم که حتی خودروهای امدادی هم توانایی حرکت ندارند.

تعالی با بیان اینکه اعتبارات شهرستانی برای اصلاح این محورها پاسخگو نیست، عنوان کرد: اعتباراتی از سوی فرمانداری برای مطالعه محورهای سد اکباتان و گنجنامه اختصاص داده شده است اما برای اجرایی شدن برنامه‌ها نیاز به اعتبارات بیشتریهست که باید میراث فرهنگی پیگیری‌های لازم را در این زمینه داشته باشد.

وی در پایان به روستای هدف گردشگری ورکانه اشاره کرد و گفت: پس از پخش سریال «علی‌البدل»، روستای ورکانه مورد توجه بسیاری از گردشگران واقع شده است اما با توجه به اینکه زیرساخت‌های لازم همچون سرویس بهداشتی و ... در آن وجود ندارد، شاهد بروز مشکلاتی در این روستا شده‌ایم.

جشنواره غذا در همدان برگزار می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز با بیان اینکهدومین مرحله جشنواره غذا نیمه مردادماه در استان همدان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره با هدف معرفی برندها و فرهنگ‌سازی استفاده از غذاهای سنتی به علت غنی بودن ارزش غذایی، ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای طبخ غذا و ارتقای رفاه و توسعه در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار در استان برگزار می‌شود.

علی خاکسار با بیان اینکه پس از برگزاری جشنواره، شاخص‌ترین غذاها و بهترین رستوران‌ها معرفی می‌شوند، ادامه داد: این جشنواره با شرکت 4 استان غربی کشور در 3 روز از روز 18 مردادماه در عمارت نظری همدان برگزار خواهد شد.

وی در ادامه از برگزاری جشنواره تابستانی گردشگری خبر داد و گفت: از 12 تا 20 مردادماه این جشنواره به منظور افزایش ماندگاری مسافران در شهر همدان و تبلیغ آداب و رسوم و معرفی همدان و شخصیت‌های برجسته این شهر برگزار می‌شود.

وی درباره جشنواره ملی گردشگری نیز عنوان کرد: این جشنواره با رویکرد مشارکت ملی در مبحث گردشگری در 4 قسمت عکس، فیلم، ایده و سفرنامه‌نویسی برگزار می‌شود.

معاون گردشگری استان همدان خاطرنشان کرد: 31 مردادماه آخرین مهلت ارسال آثار است که علاقمندان می‌توانند آدرس سایت ارسال آثار را از پورتال اداره‌کل میراث فرهنگی استان دریافت کنند.

3 هزار همدانی تحت پوشش آموزش‌های صنایع دستی قرار می‌گیرند

معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 3 هزار نفر از استان همدان تحت پوشش آموزش‌های صنایع دستی قرار گیرند.

علیرضا قاسمی افزود: معاونت صنایع دستی در حوزه آموزش و ترویج صنایع دستیو در راستای حفظ و تقویت رشته‌های صنایع دستی، ترویج و توسعه آنها گام برمی‌دارد.

وی به بیان اهداف ارائه آموزش‌های صنایع دستی پرداخت و عنوان کرد: احیای رشته‌های منسوخ و حفظ و معرفی آنها، ارتقای کیفیت محصولات، حمایت از واحدهای بسته‌بندی و معرفی آنها در بازارهای جهانی، افزایش و توسعه گردشگری روستایی، ایجاد و تقویت خوشه‌های صنایع دستی و ایجاد مشاغل جانبی از جمله این اهداف است.

قاسمی خاطرنشان کرد: این آموزش‌های بر اساس ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌های مختلف اجرایی می‌شود؛ به عنوان مثال در شهرستان همدان مرواربافی، تراش سنگ‌های قیمتی و در ملایر نیز منبت‌کاری و قلم‌زنی بر روی مس آموزش داده خواهد شد.

معاون صنایع دستی استان همدان یادآور شد: برخی برنامه‌های آموزشی در قالب تفاهم‌نامه با کمیته امداد نیز برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته هزار و 47 نفر در حوزه صنایع دستی تحت آموزش قرار گرفتند، اظهار کرد: امسال نیز مکمل دوره‌های مقدماتی سال گذشته برگزار می‌شود و برای هر شهرستان برند ایجاد خواهد شد.

قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: در 4 روستای ورکانه، کشانی، ملحمدره و قلعه‌جوق به صورت ویژه این برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا