Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید نور محمدپور سه شنبه در همایش تخصصی توسعه اشتغال پایدار با محوریت اشتغال جامعه ایثارگران در سالن اجتماعات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد: بحث اشتغال دغدغه مقام معظم رهبری است و این وظیفه دستگاه های اجرایی در خصوص ایجاد اشتغال را سنگین تر می کند.
وی گفت: مدیران اداره کار در استان باید امسال در بحث اشتغالزایی به ویژه اشتغالزایی در بنگاه های زودبازده توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد پور افزود: کم کاری از سوی مدیران ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان قابل توجیه نیست و نباید به فعالیت در زمان اداری اکتفا کنند، بلکه مدیران این مجموعه امسال باید به صورت شبانه روزی برای کاهش بیکاری فعالیت داشته باشند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درادامه بیان کرد: امسال دولت طرح های زیاد و مهمی را برای ایجاد اشتغال در نظر دارد که اجرا و تحقق آنها به کار شبانه روزی نیاز دارد.
وی گفت: یکی از دغدغه های استاندار ایجاد اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاه هاست که بیشترین آمار بیکاران را به خود اختصاص می دهند.
محمد پور عنوان کرد: متاسفانه ترکیب جمعیتی قشر جویای کار دراستا ن به گونه ای است که با وجود تمام ظرفیت هایی که در استان وجود دارد گرایش متقاضیان کار اغلب به مشاغل دولتی و کارگاه های دولتی است.
وی افزود: از دیگر مشکلات در بحث اشتغالزایی استان این است که کارگاه های دولتی در صنایع پایین دستی به خوبی کار نکرده اند .
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درادامه بیان کرد: بسیاری از استان هایی که اقتصاد آن ها دولتی نیست آمار بیکاری پایینی دارند.
محمد پور درادامه با اشاره به طرح ملی کاج بیان کرد: این طرح قبلا هم اجرا شده اما امسال با دید و تفکر جدیدی قرار است در استان و کشور اجرا شود، در این طرح جوانان می توانند با آموزش هایی که فرا می گیرند جذب بازار کار شوند، این طرح در چهار استان به صورت پایلوت در حال انجام است و تا کنون 70 درصد کاروزران این طرح جذب بازار کار شده اند.
محمد پور عنوان کرد: سامانه این طرح هم تشکیل شده است و متقاضیان کار می توانند در این سیستم ثبت نام کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درادامه افزود: این طرح شامل سه بخش است ، طرح افزایش مهارت کارجویان ، طرح کارورزی و طرح مشوق های بیمه ای که این طرح مجموعه ای برای هدایت متقاضیان کار به بازار کار است.
وی گفت: در بخش اول این طرح افراد جویای کار زیر 22 سال سن دوره های مهارتی را سپری می کنند و در بخش دوم دانش آموختگان دانشگاهی که بین 22 تا 32 سال سن دارند دوره های کارورزی را می گذرانند که در این بخش یک سوم حقوق اداره کار در مدت آموزش به کارورز پرداخت می شود.
محمد پور بیان کرد: در بخش سوم نیز کارفرمایانی که این کارجویان را جذب کنند شامل تخفیف های بیمه ای از جمله بیمه کارفرما می شوند.
محمد پور افزود: در اجرای این طرح اشتغال متقاضیان کار از خانواده های شهدا و ایثارگران در اولویت هستند.
وی با اشاره به وظیفه و نقش کاریابی ها در ایجاد اشتغال اظهار کرد: انتظاری که از کاریابی ها برای ایجاد اشتغال می رود بیش از این است و مراکز کاریابی نباید انتظار داشته باشند که اداره کار باید به ان ها کمک کند بلکه مراکز کاریابی با اطلاعاتی که از بازار کار در اختیار اداره کار قرار می دهند این دستگاه را در ایجاد فرصت های اشتغال بیشتر کمک می کند.
درادامه این مراسم معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان بیان کرد: دو سال گذشته تفاهم نامه ای بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان منعقد شد که بر اساس آن برای افراد بیکار جویای کار خانواده های زیر پوشش این بنیاد شغل ایجاد شود.
احمد معصومی درادامه افزود: این طرح ملی است که در سطح کشور در مجموع برای پنج هزار نفر این افراد شغل ایجاد شد این در حالی است که از این آمار در خوزستان تنها برای 12 نفر ایجاد اشتغال شد.
درادامه این نشست مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان نیز گفت: 200 هزار نفر در استان زیر پوشش این بنیاد هستند که بالغ بر دو هزار و 200 نفر بیکار و جویای کار زیر پوشش این نهاد هستند.
عبدالرضا فرجیان افزود: از این تعداد 10 هزار نفر دانشجو هستند که باید برنامه ریزی شود برای افراد بیکار با تحصیلات عالی کار در دستگاه های دولتی (با شرکت در آزمون های استخدامی )و برای افرادی که تحصیلاتی در سطح دیپلم و زیر دیپلم دارند نیز فرصت های شغلی ایجاد شود.
وی گفت: همچنین با بسیج اصناف نیز تفاهم نامه منعقد شده تا در جذب افراد بیکار زیر پوشش این نهاد همکاری داشته باشند و برای اجرایی شدن این تفاهم نامه نیز مشخص شده که تا پنج سال حداقل حقوق دولتی به فرد بیکار جذب شده در اصناف و بیمه سهم کارفرما نیز پرداخت می شود.
7158/6002
خبرنگار: زینب فرحانی**انتشاردهنده : کبری آقازری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است

رئیس اداره تعاون کاشان ضمن اشاره به هفته کارگر گفت: بخش تعاون در کاشان موفق عمل نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در مصلی بقیه‌الاعظم کاشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای کارگر اظهار داشت: کارگران با کمترین توقع بیشترین ثمره را برای جامعه دارند در حالی که ارزش کارگر در بیانات و روایات ائمه معصومین(ع) و پیامبر اکرم(ص) مشاهده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه 9 جزء از 10 جزء دین کار است، افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه رهبر معظم انقلاب نگاه ویژه‌ای به قصر کارگر دارند و در فرمایشات اخیر خود صمیمانه از زحمات کارگران تشکر کردند و پیشرفت جامعه را مرهون تلاش کارگران می‌دانند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان مقام معظم رهبری عمل کارگران را در خدمت فرد و جامعه قلمداد کردند و ابراز داشت: یکی از جنگ‌های دشمن علیه نظام جنگ اقتصادی است در حالی که 70 درصد از جامعه کاشان قشر کارگری، کارفرمایی و صنعت تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه پایین‌ترین نرخ بیکاری را در شهرستان کاشان شاهد هستیم، گفت: عدم تبیین درست مقام کارگر یکی از نقاط است؛ نگاه اسلام به کارگر تبیین نگاه سرمایه‌ای است و همه جوامع اگرچه ممکن است که برای کارگران مراسم بگیرند اما نگاه سایر جوامع یک نگاه سرمایه‌ای نیست.

اربابی ضمن تقدیر از دستگاه‌های مختلف در برگزاری ویزه‌برنامه‌های هفته کارگر تصریح کرد: سال جدید سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و کارگران نقش موثری در تحقق شعار سال دارند اما چندین موضوع در شعار باید نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشیم و یکی از آن بحث تعاونی‌ها است.

وی تاکید کرد: متاسفانه در بخش تعاون کاشان آنچنان که شایسته است، موفق نبودیم و لازم است در راستای رونق فرهنگ ایجاد تعاونی‌ها تمام تلاش خود را به کار بگیریم و از سوی دیگر باید مشاغل خرد به ویژه کارگاه‌های مشاغل خانگی را تقویت کنیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان با بیان اینکه اختصاص تسهیلات هدفمند سبب ایجاد اشتغال پایدار می‌شود، افزود: یکی از آثار هدفمندی تسهیلات ایجاد نیروگاه خورشیدی با اختصاص تسهیلات به شهروندان بود.

وی ضمن اشاره به تنوع خدمات مختلف در دستگاه تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز داشت: کاشان در حوزه ورزش کارگری ظرفیت بالایی دارد در حالی که باید ما در حوزه سلامت جسمی و روانی نیروهای خود در منطقه کاشان تلاش کنیم و یکی از اقدامات ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری بوده به نحوی که در حال حاضر 98 خانه بهداشت کارگری در منطقه فعال است‌.

اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است

اربابی ضمن اشاره به غفلت از ظرفیت مجموعه رفاه کارگری در کاشان گفت: با کمک خیران و کمک اداره کل تعاون زمین فوتبال هفت نفره در مجموعه رفاه کارگری افتتاح و به بهره‌‌برداری می‌رسد و لازم است در حوزه ورزش کارگری توجه بیش از پیش از سوی دستگاه‌ها و خیران صورت پذیرد.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند