Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تیم اقتصادی گذشته دولت با هم همراه نبودند و در بسیاری مواقع صدای متفاوتی از آنها شنیده می‌شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی امروز ظهر در مراسم شانزدهمین یادواره شهدای منطقه خنامان کرمان در روستای چاروک اظهار‌ داشت: عزتی که امروز به‌واسطه قدرت نظامی در دنیا شاهد آن هستیم مرهون خون شهدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دشمن جنگ را تحمیل کرد تا از توسعه انقلاب اسلامی جلوگیری کند گفت: رزمندگان اسلام با بصیرت کافی و تشخیص به‌موقع و دشمن‌شناسی لازم به جبهه‌های جنگ رفتند و با 8 سال مقاومت مانع پیروزی دشمن شدند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این تفکر شهدا ریشه در مبانی فکری و اعتقادی آنها از سیره ائمه اطهار‌(س) دارد افزود: امروز هم تحلیل دشمن این است که به هر نحوی شده مانع پیشرفت حکومت اسلامی شود و برای همین وارد جنگ اقتصادی با مردم شده است.

وی با اشاره به اینکه بعضی‌ها همان اول جنگ تحمیلی می‌گفتند، بخشی از کشور را بدهیم و از این طریق صدام با ما کنار می‌آید خاطر‌نشان کرد: سست فکری و منفعل بودن در مقابل دشمن از همان اول انقلاب در بین بعضی چهره‌های سرشناس سیاسی کشور بوده است.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه روحیه امام اینگونه بود که فرمود ما تا آخر ایستاده‌ایم گفت: این شجاعت و درایت و اخلاص امام بود که بدون آنکه یک وجب از خاک کشور را از دست بدهیم، پیروز شدیم و دشمن به شکست خود اقرار کرد.

وی با بیان اینکه امروز بعد از گذشت سال‌ها از جنگ تحمیلی، یک جریان طراحی‌شده به نام تکفیری‌ها را علیه انقلاب اسلامی راه‌اندازی کردند افزود: هدف اصلی استکبار از بین بردن نظام اسلامی و تفکر شیعی در جهان است و آنها از گسترش تفکر شیعه در عالم می‌ترسند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این اجتماعات مردم ایران در عزاداری‌ها و مراسم مذهبی دشمن را هراسان کرده است تصریح کرد: همین اجتماعات است که باعث وحدت در جامعه می‌شود و مردم با هر سلیقه و گروه سیاسی در روز شهادت امام صادق‌(ع) دور هم جمع می‌شوند و عزاداری می‌کنند.

وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی با تاسی از امام حسین‌(ع) که فرمود هیهات من‌الذله زیر بار ظلم نمی‌روند گفت: انقلاب اسلامی ایران با مکتب عاشورا به پیروزی رسید و این راه ادامه دارد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه جای تاسف دارد که بعضی‌ها در داخل کشور به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمله می‌کنند افزود: حرکتی که سپاه پاسداران در پاسخ به حادثه تروریستی در مجلس نشان داد دنیا را متعجب کرد و اقتدار نظامی کشور را نشان داد.

وی با بیان اینکه باید از سربازان اسلام در سپاه پاسداران تقدیر کرد اظهار‌داشت: جای تامل دارد که افرادی که به سپاه می‌تازند از کدام کشور هستند و چگونه خود را ایرانی می‌دانند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز بدون حضور جمهوری اسلامی ایران امکان حل مشکلات منطقه وجود ندارد گفت: آمریکا دلسوز مردم منطقه در خاورمیانه نیست و منافع خود را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه هر جا رهبری و ولی‌فقیه را اطاعت کردیم، پیروز بودیم افزود: در زمان جنگ هم پیروزی ما به‌واسطه گوش به فرمان بودن رزمندگان اسلام از امام راحل و ولی‌فقیه زمان بود.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه اشکال اصلی امروز در کشور، بحث اقتصادی و اشتغال جوانان است خاطر‌نشان کرد: دشمن مسیر حرکت خود را تغییر داده و با ما وارد جنگ اقتصادی شده است و تنها راه موفقیت در این جنگ، تحقق سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه امروز اگر نتوانیم مشکل اشتغال را حل کنیم، تبعات فرهنگی و اجتماعی به‌دنبال دارد گفت: دولت باید به سیاست‌های ابلاغی رهبری نگاه عمل‌گرایانه داشته باشد و از شعار دادن خودداری کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چهار سال با دولت در عرصه اقتصادی کار کردیم، مشکلات را لمس کردیم و بارها تذکر دادیم افزود: در حال حاضر دولت باید تیم اقتصادی جدید خود را به مجلس معرفی کند و ظرف هفته‌های آینده درگیر بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس هستیم.

وی با بیان اینکه دولتی موفق است که مشکلات گذشته خود را حل کند و نقاط ضعف را پوشانده و نقاط قوت را تقویت کند عنوان کرد: تیم اقتصادی گذشته دولت با هم همراه نبودند و در بسیاری مواقع صدای متفاوتی از آنها شنیده می‌شد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه رئیس جمهور باید بداند که زمان آزمون و خطا در عرصه اقتصادی وجود ندارد گفت: بعضی اظهار‌نظرها بر این است که مشکل اصلی کشور اقتصادی نیست و بحث‌های سیاسی اولویت است و احتمالا دولت می‌خواهد به حقوق شهروندی در جامعه بپردازد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور باید در معرفی تیم اقتصادی خود به مجلس، افراد کارآمد، توانمند، همراه و یکصدا، جوان و پویا و انسان‌های سالم و بدون حاشیه را انتخاب کند افزود: باید اولویت اصلی کابینه دولت حل مشکلات اقتصادی، معیشت مردم و اشتغال جوانان باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه افرادی که زیر بیرق یک کشور دیگر سینه می زنند، جایی در کابینه دولت ندارند تصریح کرد: در مجلس ذره‌ای از حق مردم به‌عنوان رای اعتماد به وزرای دولت کوتاه نخواهیم آمد.

وی با بیان اینکه اگر نتوانیم مشکلات معیشتی مردم و اشتغال جوانان را حل کنیم، عواقب بدی برای آینده کشور دارد گفت: ظرفیت‌های اقتصادی کشور نشان می‌دهد که این توانایی وجود دارد که در عرصه اقتصادی نیز همانند عرصه نظامی مقتدر شویم اما اهتمام دولت را می‌خواهد.

به گزارش تسنیم شانزدهمین یادواره 53 شهید منطقه خنامان کرمان در روستای چاروک با برنامه‌های متنوع فرهنگی از جمله روایتگری و مداحی و نوحه ‌خوانی مداهان اهل بیت‌(ع) در سالروز شهادت امام صادق‌(ع) همراه بود.

انتهای پیام/

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند