Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛مدیرکل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا با بیان اینکه یکی از برجسته ترین اقدامات معاونت اجتماعی، آموزش همگانی است، اظهار کرد: معاونت اجتماعی ناجا بخش‌های مختلفی از جمله اداره آموزش همگانی داشته که پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله اهداف آن به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهه گفت: در پیشگیری اولیه اقدامات در این مسیر است تا افراد گرفتار آسیب‌های اجتماعی نشوند، در پیشگیری ثانویه به افراد آسیب دیده مشاوره داده می‌شود و درآخر پیشگیری هدف بازتوانی مددجوی آسیب دیده بوده که توسط مددکار ناجا به آن پرداخته شده تا به چرخه جامعه بازگردد.

وی با بیان اینکه آموزش‌ها در سطح جامعه توسط پلیس به صورت حضوری و غیرحضوری دنبال می شود، تصریح کرد:در نیروی انتظامی 2 هزار مربی آموزشی در امر آموزش جامعه، نقش فعالی را ایفا می‌کنند،از این رو راه اندازی مرکز حوزوی انتظامی تربیت مبلغ در دستور کار است.

مدیرکل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا با اشاره به آموزش‌های غیر حضوری که در قالب پک آموزشی طراحی و در اختیار مخاطب گذاشته می‌شود، گفت: حضور همزمان کارشناسان دینی و انتظامی در برنامه‌های صدا و سیما، تاثیر بسزایی بر مخاطب خواهد گذاشت.

کاهه با بیان اینکه برپایی نمایشگاه‌های عمومی برای آموزش‌های پیشگیرانه در دستور کار فرماندهی انتظامی استان‌ها قرار دارد، افزود:هدف اصلی پلیس، آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه الویت ناجا بر پیشگیری از وقوع جرم ست، بر تعامل همه جانبه ی حوزه علمیه و نیروی انتظامی در این رابطه تاکید کرد.

انتهای پیام/ش

تاکید بر تعامل همه جانبه ی حوزه علمیه و نیروی انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام پارسانژاد، نسبت به تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد و عوام فریبی و سوءاستفاده از تقاضای بسیار زیاد جوانان جویای کار انتقاد کرد و گفت: در حالی که فیزیوتراپی یکی از رشته‌های علوم پزشکی است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فقط از طریق کنکور سراسری در این رشته دانشجو می‌پذیرند، دانشگاه آزاد در اقدامی کاملاً تجاری و عوام فریبانه با سوءاستفاده از تقاضای بالای تحصیل و کار جوانان در این رشته و به رغم اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت حقوقی وزارت بهداشت و معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن آن، طی دوره‌های کوتاه مدت در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تابعه خود، فیزیوتراپیست تربیت می‌کند.

دبیر انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: مدارک صادره هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارند و به هیچ وجه مجوزی برای اشتغال افراد صاحب مدرک در امر درمان بیماران نیستند و تنها میلیون‌ها تومان سرمایه جوانان بیکار و خانواده‌های آنها را به جیب دانشگاه آزاد سرازیر می‌کند.

کد خبر 6088839 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت