Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مراسم امضای تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی از استان لرستان، اعلام کرد: حجم سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی در استان لرستان به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مخبر ظهر امروز در نشست مشترک با نماینده ولی فقیه در استان لرستان و استاندار این استان ضمن تبریک ولادت حصرت معصومه (س)، با مرور پتانسیل‌ها و توانایی‌های بالقوه کشور در بخش های مختلف گفت: پتانسیل کشور در مقایسه با امکاناتی که داریم تاسف‌بار است چراکه ما در کشور ظرفیت‌های خیلی خوبی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مزیت‌های استان‌های کشور در زمینه آب و منابع طبیعی گفت: در کشور ما ۲هزار و ۷۰۰ کیلومتر دسترسی به دریاها وجود دارد و با این وضع اصلا شایسته نیست در استان های مختلف کشور بیکاری را شاهد باشیم، از جمله در لرستان که به رغم پتانسیل بالا، آمار بیکاری ۱۳.۳ درصد است.

وی با آسیب‌شناسی اقتصاد کشور، افزود: وقتی مردم وارد مسئله‌ای نشوند مشکل ایجاد می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه مشکل اساسی در فرهنگ کار داریم.

مخبر ادامه داد: باید فرهنگ کار را گسترش دهیم تا هر کس مهارتی دارد از آن استفاده کند و هیچ حرفه‌ای که صاحبش انسان فنی مسلط باشد، مشکل کار ندارد.

وی با تاکید بر اینکه روحیه و فرهنگ ما در زمینه کار نیازمند اصلاح جدی است، تصریح کرد: روی این فرهنگ چندان کار نشده است، ما اگر مردم را حرفه‌ای نکنیم کشور آسیب می‌بیند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: مردم هرگاه در مسایل ورود کردند، موفق شدیم. در این زمینه نیز لازم است تا این فرهنگ صحیح کار را بین مردم جا بیندازیم و با مشارکت و توانمندی بالای مردم در اقتصاد موفق شویم.

مخبر در ادامه با مرور کارنامه بنیاد برکت، از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه توانمندسازی اقتصادی مردم مناطق محروم، یادآور شد: در بنیاد برکت در ۳۱۰ طرح اقتصادی با مردم مشارکت و برای ۱۹۵ هزار نفر از مردم مناطق محروم اشتغالزایی کردیم. برای آینده نیز نزدیک ۲هزار نفر در نوبت هستند تا با ما همکاری و در زمینه اشتغالزایی برای مردم مناطق محروم مشارکت کنند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با تاکید به اینکه باید روی توانمندسازی مردم ‌کار کنیم، اضافه کرد: با طرح‌های برکت، آفتاب و آسمان که در بنیاد برکت پی‌گیری می‌شود، می‌توان این امر را محقق کرد.

مخبر افزود: طبق تصمیمات گرفته شده قرار بود بر اساس تفاهم نامه ۳۴۲ میلیارد تومان برای طرح‌های اشتغالزایی تخصیص داده شود که این مقدار را به ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسانیم‌.

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه همچنین با درخواست استاندار و سایر مسئولان استانی لرستان، اعتبار طرح‌های عمرانی و فرهنگی و زیربنایی که در تفاهمنامه ۷۰ میلیارد تومان بود، به ۱۰۰ میلیارد افزایش یافت تا مشکل نوسازی مدارس فرسوده و کپری حل شود.

همچنین طبق گفته مخبر، تعهد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خصوص ساخت مسکن محرومان نیز از ۵۰۰ به عدد هزار رسید تا مشکل مسکن محرومان بیشتری در استان مرتفع شود.

در رابطه با طرح برکت خانواده که طبق تفاهم نامه قرار است از سوی بنیاد برکت برای درمان زوج های نابارور نیازمند استان انجام شود، اعتبار در نظر گرفته شده در متن تفاهم نامه ۵۰۰ میلیون تومان بود که به ۵ میلیارد تومان افزایش یافت و مقرر شد نیمی از آن را ستاد اجرایی و نیم دیگر را استانداری تامین کنند.

همچنین تعداد جهیزیه‌ها از ۳۵۰ مورد که در متن تفاهمنامه درج شده بود به ۱۰۰۰ جهیزیه رسید و قول ساخت ۱۱۰ خانه عالم نیز توسط رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) داده شد. در زمینه بیمه نیز قرار شد تعداد افراد تحت پوشش بیمه برکت به ۳ هزار برسد.

در این جلسه همچنین مقرر شد یک هنرستان‌ فنی حرفه‌ای بزرگ استان به صورت پایلوت تجهیز شود و بعد از بررسی نتیجه و سنجش میزان موفقیت طرح، تعداد دو هنرستان دیگر نیز تجهیز شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، در پایان جلسه رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استاندار لرستان، تفاهم نامه محرومیت‌زدایی و توسعه استان لرستان را امضا کردند. بر اساس متن این تفاهم نامه حجم سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی در لرستان ۴۲۰ میلیارد تومان تعیین شده بود که این عدد بر اساس مذاکرات نشست، به ۷۰۰ میلیارد تومان رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۶۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی