Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - مدیر تولید فیلم مستند فرزند جاوید هویزه از کسب رتبه سوم نخستین جشنواره تولیدات فرهنگی و هنری ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور توسط این فیلم مستند خبر داد.

مصطفی بوعذار در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: این فیلم با محوریت زندگی شهید حامد جرفی بخشدار هویزه به عنوان اولین شهید دولت در دفاع مقدس به نویسندگی و کارگردانی ایوب مروانی پور در رقابت با آثار مستند دفاع مقدس سراسر کشور در قالب نخستین جشنواره تولیدات فرهنگی و هنری ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور از سوی هیئت داوران رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ و هنر دفاع مقدس عنوان کرد: کشف سوژه های ناب و پرداخت هنرمندانه ناگفته های جنگ کار فیلمسازان و حمایت و هدایت هنرمندان متعهد وظیفه مدیرانی است که در راس امور فرهنگی و هنری دفاع مقدس هستند.

معاون سابق امور هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان افزود: در حقیقت فیلم مستند فرزند جاوید هویزه در شرایط سخت و تحقیق و مصاحبه های بسیار و با همت و درایت عبدالمجید عقیلی مدیر کل سابق حفظ آثار خوزستان در سال ۹۱ تهیه و تولید شد و براساس فراخوان عمومی به فیلمسازان خوزستانی شکل گرفت و با توجه به کیفیت خوب این اثر هنری در سالگرد شهادت این شهید بزرگوار از رسانه ملی پخش شد.

بوعذار تصریح کرد: رونمایی این اثر ماندگار آبان ماه سال ۹۱ در حضور نماینده ولی فقیه در استان و سایر مدیران دستگاه های دولتی انجام گرفت و با استقبال بی نظیری مواجه شد و پیش از این در جشنواره فیلم بسیج خوزستان برگزیده شده بود.

وی ادامه داد: متاسفانه بعد از دوره درخشان حمایت از هنرمندان و تهیه و تولید آثار هنری فاخر موسیقی، فیلم مستند، همایش ها و تئاتر های خیابانی و پس از تغییرات مدیریتی در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس خوزستان هیچ حمایت و تولید جدیدی در این راستا شکل نگرفت و عملا فعالیت های هنری دفاع مقدس از اولویت های این اداره کل خارج شد.

این هنرمند خوزستانی گفت:اغلب مدیران فرهنگی که در حوزه های دفاع مقدس دچار شعار زدگی هستند در صورتی که خوزستان به عنوان پایتخت دفاع مقدس در حمایت از تهیه و تولید آثار هنری با موضوع دفاع مقدس بسیار محدود است.

مدیر کانون تئاتر انقلاب و دفاع مقدس خوزستان بیان کرد: با توجه به حجم بالای ظرفیت های هنری در استان که اغلب هنرمندان در جشنواره های متعدد ملی افتخار کسب می کنند چرا تنها در یک رشته دراین جشنواره مقام کسب شده است که جای تامل دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره فرهنگی و هنری فانوس در رشته های ادبیات، هنرهای نمایشی، فیلم مستند تیزر، هنرهای تجسمی، سایبری و موسیقی در مجتمع فرهنگی هنری بهزیستی ساری در ۲۳ تیرماه با حضور سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور برگزار شد.

داوری بخش فیلم به عهده جمال شورجه، جواد اردکانی و خانم انسیه شاه حسینی بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • اولین محفل شعر ارادت رضوی در هویزه برگزار شد
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر