Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از نرخ بیکاری ۲۱ درصدی در گمیشان و ایجاد ۱۳ هزار و ۵۰۰ شغل در استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه کارگروه اشتغال گلستان با رویکرد سهمیه بندی ایجاد اشتغال عصر دوشنبه در استانداری گلستان برگزار شد.

در این جلسه سهم دستگاه های مختلف اجرایی در ایجاد اشتغال در سه حوزه طرح تکاپو، اشتغال روستایی و طرح کارورزی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین شده بود، ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند در این جلسه به دستگاه های اجرایی استان یک هفته فرصت داده شد تا نقطه نظرات یا پیشنهادات و انتقادات خود را به دبیرخانه ارائه دهند تا این سهمیه بندی اصلاح شود اما از صحبت های مدیران دستگاه های اجرایی می توان دریافت روند سهمیه بندی مورد تایید بسیاری از دستگاه ها نیست.

ابتدا معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از ایجاد ۱۳ هزار و ۵۰۰ شغل در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: به دلیل افزایش جمعیت فعال، بالا رفتن نرخ مشارکت در جوانان و بانوان و افزایش نرخ فارغ التحصیلان دانشگاهی اشتغال ایجاد شده در استان تاثیر چندانی در کاهش نرخ بیکاری نداشته است.

محمد رهبری با یادآوری اینکه سال گذشته گلستان استان پایلوت اجرای طرح کارورزی در کشور بود، افزود: امسال این طرح در کشور به اجرا گذاشته شده و در این راستا ۹۷۱ هزار و ۷۰۰ شغل در کشور ایجاد می شود.

سهم ۴ هزار نفری گلستان از کارورزی

وی ادامه داد: بر اساس شناخت و ظرفیت استان امسال سهمیه جذب چهار هزار و ۳۲۰ کارورز به استان گلستان داده شده است.

وی با یادآوری اینکه سهم دستگاه های مختلف و وظایف دستگاه های مجری در این حوزه مشخص و به آن ها اعلام شده، تصریح کرد: محور اجرای طرح کارورزی اعتمادسازی به بنگاه های اقتصادی است.

معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان اضافه کرد: مدت اجرای طرح کارورزی چهار تا ۶ ماه است و در صورت جذب کارورز در مجموعه کارفرما از دو سال معافیت بیمه ای برخوردار می شود.

وی با یادآوری اینکه دستگاه های ستادی و شورای اشتغال استان سهمیه دستگاه های مختلف اجرایی استان را تایید کرده اند، خاطرنشان کرد: هزینه کمک کارورزی برای افراد دارای مدرک فوق‎دیپلم ۲۵۰ هزار تومان، لیسانس ۲۷۰ هزار تومان، فوق‎لیسانس و دکترا ۳۱۰ هزار تومان است.

وی به اشتغال ایجاد شده در استان در سال گذشته هم اشاره و اضافه کرد: سال گذشته در استان در مجموع ۱۳ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شد.

رهبری بیان کرد: ۱۱ هزار و ۷۱ شغل از لیست های بیمه تامین اجتماعی، یک هزار و ۲۲۹ شغل از طریق کاریابی ها و یک هزار و ۲۰۰ شغل از ثبت نام شدگان سامانه رصد استخراج شده است.

وی با بیان اینکه همپوشانی های اشتغال استان در حوزه های مختلف تفکیک شده و ۱۳ هزار و ۵۰۰ شغل یک عدد واقعی، مطمئن و با اشتغال پایدار است، گفت: تاکنون نرخ بیکاری شهرستان ‎ها را نمی‎ توانستیم ارائه دهیم اما در حال حاضر جداولی بر روی سایت مرکز آمار ایران قرار گرفته است که تفکیک شهرستانی نرخ بیکاری و اشتغال در آن نشان داده شده است.

به گفته رهبری هم اکنون بالاترین نرخ بیکاری استان به شهرستان گمیشان با نرخ ۲۱ درصد اختصاص دارد و این در شرایطی است که شهرستان مینودشت با نرخ بیکاری ۱۰.۷ درصد پایین ترین نرخ بکاری استان را داراست.

شهرک دارویی در مینودشت راه‎اندازی شود

در ادامه فرماندار شهرستان مینودشت بر لزوم راه‎ اندازی شهرک دارویی با توجه به وجود ظرفیت‎ های موجود در این شهرستان تاکید کرد و گفت: ظرفیت‎های لازم برای ایجاد شهرک دارویی در شهرستان مینودشت وجو دارد اگر سرمایه‎ گذار خوبی معرفی شود نتایج مطلوبی در این زمینه به دست خواهد آمد.

اسرافیل وزیری ایجاد و راه ‎اندازی شهرک دارویی در مینودشت را یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال در این شهرستان دانست و تصریح کرد: باید از ظرفیت ‎های شهرستان ‎ها در راستای ایجاد اشتغال بهره گرفت.

وی تاکید کرد: این طرح با توجه به وجود مواد اولیه در منطقه و نقش موثر در ایجاد فرصت های شغلی در مینودشت پیگیری می شود.

شهرداری گرگان به وعده خود عمل نکرد

سپس معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان با انتقاد به نداشتن بازارچه دائمی محصولات خانگی در استان، اظهار کرد: شهرداری گرگان سال گذشته وعده ایجاد بازارچه دائمی مشاغل خانگی را داده بود اما تاکنون به وعده خود عمل نکرده است.

محمود متقی خواستار راه ‎اندازی نمایشگاه و یا بازارچه دائمی محصولات خانگی در استان شد و تصریح کرد:

در شهرستان گرگان فضاهایی برای ایجاد بازارچه محصولات خانگی وجود دارد فلکه مطهری و بلوار الغدیر از جمله فضاهایی است که ظرفیت ایجاد بازارچه را دارند.

به گفته وی اگر این کارگروه مصوب کند که بازارچه محصولات خانگی در گرگان راه ‎اندازی شود فرصت خوب و مغتنمی در عرصه اشتغال محصولات خانگی ایجاد می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • رشد ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف