Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیات نظارت هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی تهران درباره برخی اظهارنظرها و ادعاها درباره اختلاف در میزا آراء اعلام شده با نتایج بازشماری برخی صندوق‌ها پاسخ داد و توضیحاتی ارایه کرد.

دکتر حمید عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: انتخابات صنفی نظام پزشکی در این دوره هم مانند ادوار گذشته برگزار شد و بحث برگزاری انتخابات الکترونیک تفاوت اصلی آن با دوره‌های قبل بود که نهایتا هم انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتخابات حضوری در حوزه انتخابیه تهران به خوبی برگزار شد افزود: من به عنوان دبیر هیات نظارت انتخابات نظام پزشکی در حوزه انتخابیه تهران شهادت می‌دهم که در بخش انتخابات حضوری با زحمت اعضای هیات اجرایی انتخابات به خوبی برگزار و شئونات همکاران ما به بهترین نحو حفظ شد و آنها با کمترین معطلی، رای دادند. در عین حال میزان مشارکت هم نسبت به دوره‌های قبل افزایش پیدا کرده بود.

عزیزی با بیان اینکه نهایتا بعد از اعلام نتایج آراء اعتراضاتی به ویژه در گروه پزشکی شکل گرفت ادامه داد: این اعتراضات درباره اختلاف رای اندکی که میان اعضای علی البدل با اعضای اصلی وجود داشت اتفاق افتاد. در نتیجه این اعتراضات به هیات نظارت تهران داده شد و جلسه‌ای را برای بررسی، بحث و تبادل نظر درباره‌ آن تشکیل دادیم. در این جلسه رای اکثریت این بود که آراء بازشماری نشود. بنابراین با سه رای در مقابل دو رای نتایج شمارش آراء تایید و به هیات نظارت مرکزی اعلام شد.

دبیر هیات نظارت هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی تهران با بیان اینکه بعد از آن کاندیدها فرصت داشتند تا اعتراضاتشان در هیات نظارت مرکزی نیز مطرح کنند و این کار را انجام دادند گفت: طبق بررسی که در هیات نظارت مرکزی انجام شد تصمیم گرفتم که آراء سه نفر آخر منتخبین اصلی و سه نفر اول منتخبین علی البدل را در گروه پزشکی بازشماری کنند که این کار در روز گذشته انجام و قرار شد که ۵۰۰ رای را بر اساس بسته‌های ۵۰ تایی که قبلا شمارش شده بود به صورت رندم مجددا شمارش کنند و اگر اختلاف آراء نسبت به تعداد رای شمارش شده اولیه افراد بیش از ۱۰ درصد بود ۵۰۰ رای بعدی را هم شمارش کنند.

عزیزی ادامه داد: بر این اساس بازشماری آراء به گونه‌ای پیشرفت که ۵۰۰ رای دوم هم شمارش شد. البته بنا به نظر هیات نظارت اختلاف موجود بین شمارش آراء به سمت "مثبت" می‌رفت، ینی آراء دکتر خوش سیرت، دکتر دباغ و دکتر نوربخش که نفرات هشتم، نهم و دهم اصلی بودند افزایش یافت و اختلاف آراء نفر دهم نسبت به نفر یازدهم که اولین عضو علی البدل است افزایش یافت و از هشت رای به ۱۱ رای رسید.

وی با بیان اینکه نهایتا دوستان تصمیم گرفتند تا بازشماری آراء را متوقف کنند، گفت: نکته‌ای که وجود دارد این است که در هر صورت اختلاف آراء به این معنی است که در شمارش آراء اشتباهی رخ داده و اعتقاد من این بود که سایر آراء نیز بازشماری شوند چرا که ممکن است در ادامه شمارش هم اختلافی وجود داشته باشند و یا آراء جابجا شوند به طوریکه ممکن است آراء فرد علی البدل دوم تغییر کرده و جانشین نفر اول شود. بنابراین این احتمالات مهم است، چرا که اولا آراء جامعه پزشکی باید همانطور که به صندوق انداخته شده خوانده شود و همچنین حقوق افراد منتخب رعایت شود اما به هر حال بازشماری آراء با نظر هیات نظارت مرکزی متوقف شده است و نتیجه قطعی توسط این هیات اعلام می‌شود و تا جایی که اطلاع دارم هیات مرکزی نظارت انتخابات را تایید کرده است.

وی درباره میزان شکایات مطرح شده در هیات نظارت حوزه انتخابیه تهران گفت: در مجموع نزدیک به ۴۰ شکایت در گروه‌های مختلف در هیات نظارت تهران مطرح شد که ۹۵ درصدشان در زمینه عدم برگزاری انتخابات الکترونیک بود که رسیدگی به این موضوع در حوزه اختیارات هیات نظارت و اجرایی مرکزی است و ما این شکایات را به هیات نظارت مرکزی انعکاس داده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • هیات حماس فردا راهی قاهره خواهد شد
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟