Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سعید عندلیبی صبح امروز در نشست بررسی مشکلات ایثارگران با حضور مشاوران ایثارگران تمام دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تصویب قانون جامع خدمات‌رسانی ایثارگران، اظهار کرد: مجموعه قوانینی که در حوزه ایثارگری وجود دارد و به صورت آزمایشی در چهارسال گذشته در دستگاه‌های اجرایی، اجرا می‌شد منقضی شد و ما به‌عنوان متولیان این امر تلاش کردیم تا این قانون با اصلاح و بازنگری تداوم پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما قبل از به پایان رسیدن زمان انقضای اجرای آزمایشی قانون ارائه خدمات به ایثارگران، آن را در قالب لایحه به دولت جهت تصویب ارسال کردیم، عنوان کرد: اما متاسفانه کمسیون‌های تخصصی دولت درگیر بررسی قانون برنامه ششم توسعه بودند و فرصت نشد در رابطه با این لایحه در هیأت دولت تصمیم‌گیری شود.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران توانمندسازی و برقراری عدالت در توزیع خدمات و منابع به ایثارگران را از اهداف تدوین قانون جامع خدمات عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه این اتفاق تاکنون محقق نشده است و تصویب دائمی این قانون می‌تواند فرصتی برای اصلاح و بازنگری در آن ایجاد کند.

عندلیبی اضافه کرد: اختلافاتی بین شورای نگهبان و مجلس در تصویب برخی بندهای لایحه و قانون احکام ایجاد شد که مربوط به مباحث مالی بود و نمایندگان برای تصویب کلیه مفاد اصرار داشتند و رئیس مجلس شورای‌اسلامی قول دادند که این منویات در تدوین برنامه ششم لحاظ شود.

وی با اشاره به اینکه در قانون جامع ارائه خدمات به ایثارگران اشکالاتی وجود دارد، افزود: ما تلاش کردیم با یک نگاه مدیریتی و کلان این مشکلات را به کمترین حد خود برسانیم.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چالش اصلی در کشور موضوع اشتغال است، خاطرنشان کرد: اشتغال در جامعه ایثارگری یک بحث جدی است و باید در قانون یک هدف‌گذاری برای ایجاد اشتغال داشته باشیم و اگر اقتضائات این امر فراهم نشود در حد شعار باقی می‌ماند و نگاه ما در این امر کاهش نرم بیکاری در جامعه ایثارگری است.

عندلیبی با اشاره به اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: والدینی که دارای سه فرزند شهید، دو فرزند شهید و یک فرزند جانباز بالای 50 درصد و والدینی که یک فرزند شهید و دو فرزند جانباز بالای 50 درصد هستند به‌عنوان چهره ماندگار معرفی و از آنان تجلیل شد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا مشکلات شکلی و محتوایی که در قانون جامع ارائه خدمات وجود دارد را با نظر اصحاب فن، کارشناسان و مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان بازوان بنیاد شهید و امور ایثارگران لایحه اصلاح کنیم و به دولت تحویل دهیم تا به مرحله اجرا برسد.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به مشکلات ایثارگران، گفت: تلاش می‌کنیم تا مشکلات ایثارگران در بحث‌های اشتغال و درمان را به بهترین نحو مرتفع کنیم.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد