Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر>محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی سازمان مدیریت پسماند از احداث سه واحد کارخانه بازیافت خاک و نخاله در مجتمع آبعلی طی ماه‌های آتی‌ خبر داد.

به گزارش مهر، حسین گلبخش با اشاره به تولید روزانه ۵۰ هزار تن خاک و نخاله در شهر تهران، تصریح کرد: بخش غالب آن‌ها به پروژه‌های مدیریت شهری نظیر ساخت‌ وساز پل‌ها، رمپ‌ها، پارک‌ها و بوستان‌ها و یا امور لوله‌گذاری سازمان آب و فاضلاب مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در همین خصوص افزود: بخش اعظم پسماندهای عمرانی و ساختمانی شهر پس از جمع‌آوری به مجتمع پردازش خاک و نخاله آبعلی منتقل و مابقی آن به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه سپرده می‌شود.

گلبخش، دفن، بازیافت و تولید مصالح ساختمانی را اصلی‌ترین شیوه مدیریت این پسماندها در پایتخت دانست و اظهار داشت: در حال حاضر بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی توسط یک کارخانه که در مجتمع آبعلی واقع شده صورت می‌گیرد. این کارخانه با ظرفیت ورودی روزانه ۳۳۰۰ تن از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را شروع کرده و سهم عمده‌ای در دفع خاک و نخاله جمع‌آوری شده از سطح تهران برعهده دارد.

وی ادامه داد: چیزی در حدود ۶۰ درصد خاک و نخاله تحویل داده شده به این واحد، پردازش شده و برای استحصال شن و ماسه مورد استفاده قرار می‌گیرد. ۴۰ درصد دیگر نیز به صورت ریجکت به مراکز مخصوص دفن ارسال می‌شود.

معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی سازمان مدیریت پسماند با ابراز خرسندی نسبت به عملکرد این واحد از بهینه‌سازی سیستم پردازش و دفع خاک و نخاله در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم برای افزایش تعداد محصولات بازیافتی تولید شده از پسماندهای ساختمانی و عمرانی هم‌چون آسفالت و فرآورده‌های بتنی صورت پذیرفته و امیدواریم این پروژه به زودی عملیاتی شود.

وی به احداث دو کارخانه دیگر با ظرفیت پردازش سالیانه یک میلیون تن خاک و نخاله اشاره کرد و افزود: به دنبال اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت بازیافت فرآورده‌های بتنی هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که دست کم یکی از آن‌ها تا سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری برسد.

گلبخش از مراحل ساخت کارخانه‌ای دیگر با توان تولید روزانه ۱۶ هزار تن شن و ماسه، آسفالت و فرآورده‌های بتنی در مجموعه آبعلی خبر داد و یادآور شد: سازمان مدیریت پسماند و به ویژه معاونت پسماندهای ساختمانی و عمرانی متبوعه در راستای اهداف زیست محیطی شهرداری تهران و به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه، عزم خود برای ارتقا و گسترش تجهیزات و فناوری‌های به کار گرفته را جزم کرده و تاکنون نیز گام‌های بلندی در این زمینه برداشته است.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می شود

سیدعبدالله میرابراهیمی در دیدار با فرمانده انتظامی استان قم که همزمان با هفته زمین پاک برگزار شد، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند در سالی که گذشت، اظهار داشت: در شهر قم روزانه ۷۰۰ تن پسماند تولید می‌شود که با فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان و پیک بهداشت جمع‌آوری و رفت‌وروب می‌شود.

وی همچنین با بیان ایجاد شهرک بازیافت با هدف کاهش ناهنجاری‌های شهری و معضلات اجتماعی ادامه داد: به‌منظور رفاه و آسایش شهروندان از آسیب‌ها و فعالیت گاراژ‌های ضایعاتی که در بافت‌های مسکونی مستقر هستند، با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌ها به دنبال اختصاص زمین برای احداث شهرک بازیافت هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم به اقدامات سازمان در حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی اشاره کرد و یادآور شد: حضور آموزشگران سازمانی در هیئات، مساجد و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی در ایام مختلف سال به‌منظور توسعه فرهنگ شهروندی انجام می‌شود.

وی فعالیت ۵۴ غرفه و ایستگاه بازیافت در سطح شهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: به‌منظور تسهیل و رفاه شهروندان و جمع‌آوری به‌موقع پسماندها، از ظرفیت نرم‌افزاری بهره گرفته و دو نرم‌افزار برای این منظور به شهروندان معرفی‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز