Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@00:35:45 GMT

لزوم خانه‌تکانی در وزارت راه‌وشهرسازی توسط آخوندی

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۲۸۲۱۳

لزوم خانه‌تکانی در وزارت راه‌وشهرسازی توسط آخوندی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: احساس می‌کنم آقای آخوندی برای ابقاء در این سمت، یک خانه تکانی جدی وزارت راه و شهرسازی انجام دهد البته اشکالاتی به عملکرد آقای آخوندی وارد است.

به گزارش مشرق، محمدرضا پور ابراهیمی درخصوص معرفی اعضای کابینه دولت دوازدهم گفت: : در چهار سال گذشته هماهنگی لازم در تیم اقتصادی دولت وجود نداشت، بنابراین تیم اقتصادی باید در برنامه های کلان با هم هماهنگ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی درباره معرفی جهرمی به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: بنده شناختی از آقای جهرمی وزیر پیشنهادی ارتباطات ندارم و باید بعد از بررسی برنامه ها درباره ایشان نظر بدهم، اما باید گفت که به هرصورت وزارت ارتباطات می تواند زیرساخت های لازم را برای تحولات اساسی در اشتغالزایی در بخش فناوری اطلاعات ایجاد کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:در حال حاضر به طور مثال در کشور هند با استفاده از خدمات زیرساخت ارتباطی، خدمات بازرگانی ارائه می شود،و باید گفت به دلیل اینکه به ارتقای نرخ رشد اقتصادی منتهی شود،باید به اشتغالزایی در حوزه کسب و کارهای اینترنتی توجه شود .

وی افزود: در حال حاضر کارکرد وزارت ارتباطات، اقتصادی شده و می تواند منشأ تحول باشد و سودآورترین شرکت های دنیا شرکت های در حوزه IT و ICT هستند و با توجه به نیروی تحصیل کرده داخلی می توان در این عرصه ها موفق بود، هر چند که وزارت ارتباطات نمی تواند کار عملیاتی انجام دهد، اما می تواند بستر این کار را فراهم کند.

پورابراهیمی داورانی درخصوص معرفی کرباسیان به عنوان وزیر اقتصاد گفت: در دولت یازدهم، اظهارنظر وزرای اقتصاد و صنعت درخصوص تعرفه ها با هم متفاوت بود و همچنین نظر رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد درباره ارز با هم یکسان نبود که این نکات قابل تامل است.

وی با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت دوازدهم باید هماهنگ باشد ادامه داد:بنده نمی توانم بگویم عملکرد آقای کرباسیان در آینده چگونه خواهد بود و باید برنامه های ایشان ارائه شود اما حوزه عملکرد وزارت اقتصاد گسترده است و نباید فراموش کرد عملکرد بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت و وزارت اقتصاد با هم ارتباط دارند، بنابراین در صورتی که سازمان های مذکور با هم در ارتباط باشند، می توان یک تحول در اقتصاد ایجاد کرد.

پورابراهیمی داورانی تصریح کرد: تا آنجا که مشخص شده است قرار نیست در سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی تغییراتی ایجاد شود، بنابراین باید بعد از بررسی برنامه های کرباسیان در این رابطه اظهارنظر کردکه آیا توانایی هماهنگی با سایر دستگاه ها را دارد یا نه.

وی درخصوص معرفی آقای شریعتمداری به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت گفت: آقای شریعتمداری تجربه کار در وزارت بازرگانی سابق را دارد، بنابراین احساس می شود تجارب ایشان بتواند به ارتقای عملکرد وزارت صنعت،معدن و تجارت در بخش بازرگانی کمک کند، اما باید توجه داشت مشکل اصلی کشور در حال حاضر رونق بخش تولید است، بنابراین باید وزیری بیاید که وجهه قالب عملکردش در حوزه تولید باشد و بتواند بازرگانی خارجی را متحول کند.

پورابراهیمی داورانی افزود: یکی از ضعف های وزارت صنعت در 4 سال گذشته در بخش بازرگانی خارجی بود و علی رغم همکاری با روسیه، میزان صادرات به این کشور در سال 95 کم بود این در حالی است که با روسیه ارتباطات خوبی در حوزه های سیاسی و امنیتی داریم البته باید برنامه های آقای شریعتمداری در حوزه تولید و بازرگانی به طور کامل بررسی شود.

وی درخصوص معرفی آقای حجتی به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: اشکالاتی در عملکرد آقای حجتی نیز مطرح شده اما یکی از ویژگی های آقای حجتی این بود که بعد از اینکه اختیارات بخش بازرگانی، مسئولیت کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی داده شد، آثار خوبی در عملکرد وزارت جهاد کشاورزی مشاهده شد و با کاهش واردات محصولات کشاورزی روبرو شدیم.آقای حجتی از از ظرفیت های قانونی به خوبی در وزارت جهاد کشاورزی استفاده کرد.

پورابراهیمی داورانی ادامه داد: سن و سال وزرا نیز در عملکرد آنها تأثیرگذار است و باید پذیرفت بالا رفتن سن در رشته فوتبال نیز باعث می‌شود که از قدرت و کارایی بازیکنان کاسته شود بنابراین باید به این مولفه ها نیز توجه کرد.

لزوم خانه تکانی در وزارت راه و شهرسازی توسط آخوندی

پورابراهیمی در خصوص معرفی مجدد آخوندی به عنوان وزیر راه و شهرسازی گفت: احساس می‌کنم آقای آخوندی برای ابقاء در این سمت، یک خانه تکانی جدی وزارت راه و شهرسازی انجام دهد البته اشکالاتی به عملکرد آقای آخوندی وارد بوده اما در حوزه کاری خود تلاش نیز داشته و نیازمند بهبود شرایط است و باید برنامه‌های جدید ایشان برای 4 سال آینده بررسی شود.

وی در خصوص معرفی آقای زنگنه به عنوان وزیر پیشنهادی نفت در دولت دوازدهم گفت: آقای زنگنه از تجربیات خوبی برخودار است البته اشکالاتی در بحث قراردادهای نفتی مطرح است که باید در زمینه شفاف سازی مسائل مذکور اقدام شود که انجام این مهم به ارتقاء عملکرد دولت کمک می‌کند البته ارتقاء سهمیه نفت و بازگرداندن سهمیه نفت ایران در اوپک به میزان قبل از تحریم ها اقدام خوبی از سوی وزارت نفت در4 سال گذشته بود .

پورابراهیمی داورانی افزود: در زمینه افزایش تولید نفت نیز در 4 سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد اما باید در هر صورت مشکلات گذشته در وزارت نفت حل شود و بنده احساس می‌کنم که ایشان می‌تواند در این پست به فعالیت خود ادامه دهد.

وی در خصوص معرفی آقای بیطرف به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو گفت: بر اساس سوابق می‌توان گفت آقای بیطرف عملکرد مناسبی داشته و جزو وزرایی بوده که در دولت آقای خاتمی نیز عملکرد موفقی داشته است و احساس می‌کنم آقای بیطرف می‌تواند عملکرد مثبتی داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص معرفی آقای ربیعی به عنوان وزیر تعاون افزود: بنده از زمانی که ایشان در دوره قبل به عنوان وزیر تعاون معرفی شدند با ایشان مخالفت کردم و اعتقادم این است که بعد اقتصادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، نسب به بعد اجتماعی این وزارتخانه پررنگ تر بوده به دلیل اینکه بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر زیرمجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی است بنابراین باید وزیر پیشنهادی در این وزارتخانه از اشراف اطلاعات بالایی در حوزه اقتصاد برخوردار باشد. عملکرد 4 سال گذشته آقای ربیعی نشان داده علیرغم تلاش‌ها که ایشان داشته به شدت در زیرمجموعه‌های وزارت تعاون چالش ایجاد شده است بنابراین بنده با وزارت ایشان در دولت دوازدهم مخالف هستم.

منبع: خانه ملت

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و در پی وقوع سیلاب در برخی از مناطق خسارات بسیاری وارد شده که برخی از جاده‌های استان مسدود بوده که با بازسازی‌ها صورت گرفته مسیرها باز شده است و در حال حاضر هیچ راهی مسدود نیست.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از بعد سیلاب و انسداد جاده تقریبا مشکل رفع شده و شرایط به پایداری نسبی را پیدا کرده است اما دلیل بر امن بودن راه‌ها و بازسازی شدن آن‌ها نیست.

وی افزود: مشغول عملیات بازسازی جاده‌ها بوده و برای تردد در راه‌ها نیز باید ملاحظه صورت گیرد چرا که برخی از جاده‌ها بررسی نشده و ممکن است زیر جاده‌ خالی شده باشد و تأکید برا ین است که ترددها به حداقل برسد و با احتیاط کامل و از سینه راه نیز فاصله گرفته شود.

آخوندی با بیان اینکه جاده‌های استان مسدود نیست، گفت: در محورهای روستای از جمله؛ معصوم آباد زیرکوه و بخش‌هایی از شهداد به نهبندان و مسیرراه نیز ممکن است شرایطی باشد که نیاز به احتیاط کامل دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در شهرستان خوسف بسیاری از آبنماها  تخریب شده که نیاز است رعایت شود.

وی تصریح کرد: ایمن سازی اولیه مسیرها در دستور کار است و با امکانات و دستگاه‌های متولی انجام می‌شود و لازم است رعایت شود چرا که بازسازی کامل نیازمند برآورد خسارات است.

آخوندی تصریح کرد: علاوه بر راه‌ها و محورهای شهری و روستایی که خسارات بسیاری در شهرستان زیرکوه، طبس، خوسف و خور و برخی از محورهای داخلی سرایان به دلیل سیل داشتیم اما در مناطق حساس و مسکونی نداشتیم، این روند بارندگی به صورت نقطه‌ای و رگباری و در برخی نقاط احتمال جریان آب نیز وجود دارد به ویژه در سمت نهبندان، سربیشه و خوسف بیشتر خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در حوزه انتقال آب و شبکه‌های آبرسانی روستایی و قنوات و در دام و کانال‌های انتقال آب و در برق‌رسانی دچار مشکل شدیم که باید برآورد خسارات انجام شود.

وی بیان کرد: در حوزه‌های واحد مسکونی خسارات قابل توجه نبوده است و با کمک خود مردم باید تلاش شود که مناطق مقاوم‌تری داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • صدرشیمی، مهریزی شد
  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد