Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-آيين تجليل از استاد فريدالدين خان، از خدمتگزاران انقلاب اسلامي و فرهنگ و عرفان ايران‌زمين در بنگلادش، در رايزني فرهنگي كشورمان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، در اين مراسم که با همکاري مشترک رايزني فرهنگي ايران و انجمن مولاي روم بنگلادش و با حضور اساتيد دانشگاه‌ها، علماي دين و اقشار مختلف بنگلادش برگزار شد، هر يک از سخنرانان درباره ويژگي‌هاي علمي، انساني و اخلاقي فريدالدين خان، سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سيد موسي حسيني، رايزن فرهنگي ايران در بنگلادش در آغاز اين مراسم گفت: مرحوم فريدالدين خان از افرادي بود که پيش و پس از پيروزي انقلاب اسلامي و نزديک به 20 سال در ايران فعاليت داشت. وي طي حضور در ايران با زبان، فرهنگ، آداب و سنن مردم ايران و به ويژه با آرمان‌هاي والاي انقلاب اسلامي آشنا شد.
وي افزود: از اين رو فريد‌الدين خان، از افکار و انديشه بالنده و انقلابي برخوردار بود. فريدالدين خان پس از بازگشت به بنگلادش، بسان پل ارتباطي قوي در راه تحکيم روابط دو ملت ايران و بنگلادش و آشناسازي مردم کشورش با آرمان‌هاي انقلاب اسلامي از هيچ تلاشي دريغ نکرد.
در ادامه مولانا محبوب الرحمان، رييس حوزه علميه دامتي در منطقه کوملا و يکي از همکاران و همرازان ديرينه فريدالدين خان، مقاله‌اي درباره شخصيت، خدمات و افکار و انديشه آن مرحوم ارايه داد. وي در جريان ارايه سخنراني خود تأکيد کرد: استاد فريدالدين خان از پيشتازان معرفي انقلاب اسلامي ايران در بنگلادش بود و با کتاب‌ها، نوشته‌ها و مقالات فراوان، انديشه عرفاني و انقلابي ايران را در روزنامه‌ها و افکار عمومي كشور عرضه كرد.
کوثر مصطفي ابوالعلايي، استاد بخش فلسفه دانشگاه داکا هم در سخنراني خود گفت: يکي از ويژگي‌هاي افکار استاد فريدالدين خان، عشق به رسول اکرم (ص) بود. او تأکيد داشت که علم بايد توأم با عشق باشد. در آن صورت انجام وظيفه به عنوان «خليفة الله في الارض» امکانپذير خواهد بود.
ابوالحسن محمد صادق، رييس دانشگاه آسيايي بنگلادش هم در سخنراني خود با يادآوري خاطرات دوران تحصيل، انديشه و افکار عرفاني و انقلابي مرحوم فريد‌الدين خان را مورد بررسي قرار داد و در اين باره گفت: همين افکار و انديشه‌ها، او را به ايران هدايت کرد و در جريان انقلاب ايران قرار داد. فلسفه زندگي، اهميت به تداوم کسب علوم و مصاحبت با افراد صالح، موضوعاتي بود که در انديشه آقاي فريدالدين خان برجسته بود
ميم الاحسن، استاد بخش حقوق دانشگاه داکا، سيف‌الاسلام خان، دبيرکل انجمن علامه رومي (رومي سوسايتي) و دبير هيأت امناي دانشگاه UITS و استاد بخش فارسي دانشگاه داکا، امين‌الاسد، شاعر بنگلادشي، مصطفي طارق الحسن، استاد دانشگاه، عبدالصبور خان، رييس بخش فارسي دانشگاه داکا، شهاب‌الدين خان، دبيرکل انجمن مجلس تمدن، ديگر سخنرانان اين مراسم بودند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه ااطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، سیدعمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را مورد رایزنی قرار داد.

در این دیدار که در دفتر رییس جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌هایی فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رییس جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کد خبر 6096634

دیگر خبرها

  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران