Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آب و فاضلاب روستایی استان گلستان گفت: تکمیل مجتمع آبرسانی فجر به ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, مهدی شکیبافر ظهر امروز در بازدید معاون وزیر نیرو از مجتمع آبرسانی فجر در روستای کرند شهرستان گنبدکاووس در حوزه علمیه کرند اظهار داشت: متاسفانه دهستان کرند مشتمل بر روستاهای کرند, هوتن و آی تمر با جمعیت بیش از 15 هزار نفر جمعیت مشکل جدی آب دارند و هفته‌ای یک بار با تانکر آبرسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آب و فاضلاب روستایی استان گلستان تصریح کرد: در گذشته 2 حلقه چاه حفر شده و 2 حلقه دیگر در حال حفر است تا با کمک بخش خصوصی دستگاه شیرین‌کن را در این منطقه نصب کنیم.

وی افزود: با برآورد سال 94, برای تکمیل مجتمع آبرسانی فجر به 280 میلیارد تومان نیاز بود که این مبلغ به روز به 330 میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرکل آب و فاضلاب روستایی گلستان تصریح کرد: مجتمع آبرسانی فجر دارای 6 قطعه به نام‌های فجر یک تا فجر 6 است که در مجموع 184 روستا را آبرسانی خواهد کرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر در محدوده فجر 5 و 6 که دهستان کرند در آن واقع است 15 هزار نفر از مردم روستاهای این منطقه با مشکل آب مواجه و توسط تانکر آبرسانی می‌شوند.

شکیبافر تاکید کرد: اگر این دستگاه شیرین‌کن نصب شود آبرسانی با مسافت 140 کیلومتر که ماهی یک‌‍بار با تانکر صورت می‌گیرد حداقل به 60 کیلومتر کاهش خواهد یافت و آبرسانی سهل‌تر می‌شود.

مدیرکل آب و فاضلاب روستایی گلستان گفت: با تعهد سرمایه‌گذار بخش خصوصی به مبلغ 7 میلیارد تومان، وی به مدت 15 سال حق بهره برداری از این آب را خواهد داشت و وزارت نیرو به صورت تضمینی هر ساله آب شرب مصرفی اهالی این منطقه را از سرمایه‌گذار خریداری و با قیمت ارزان به مشترکان خود ارائه می‌دهد.

عبدالقدیر کریمی فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در این بازدید اظهار داشت: در حال حاضر 30 روستای بخش داشلی‌برون با بحران آب مواجه هستند و در سال جاری علاوه بر روستاهای بخش داشلی برون, روستاهای بخش مرکزی نیز با مشکلات جدی آب روبرو هستند.

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: امید داریم با تعامل و همکاری وزارت نیرو و تامین اعتبارات به صورت ویژه در این بخش بتوانیم مجتمع آبرسانی فجر را در سالهای آینده به بهره‌برداری برسانیم.

وی تاکید کرد: تسریع در بهره‌برداری سد نرماب چهل چای نیز می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات آب شرب گنبدکاووس و اطراف را مرتفع کند.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس یادآور شد: در بخش داشلی‌برون در یک دوره 17 تا 25 روز مقدار 200 تا 400 لیتر آب با تانکر برای آبرسانی به این بخش صورت می‌گیرد که این دوره با توجه به فرسوده بودن تانکر به یک‌ماه و بیشتر هم می‌رسد.

کریمی گفت: در این بخش 2 روستا به علت صعب‌العبور بودن از خدمات دولت بی‌بهره هستند.

قره جه طیار نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس هم در این بازدید اظهار داشت: مجتمع آبرسانی فجر در سال 81 کلنگ‌زنی شد و پس از مدت‌ها تنها 24 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تنها رگ حیاتی آب در بخش داشلی‌برون, سد شیرین‌دره و رودخانه اترک بود که متاسفانه خشک شده است.

وی افزود: بزرگترین معضل این بخش این است که مردم از آب شرب در کشاورزی و دامداری‌های خود استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علی یوسف‌زاده ظهار کرد: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.
وی با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.
یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.
وی هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

دیگر خبرها

  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی