Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس راهیان نورخبرگزاری بسیج،حسین فداکار، با بیان اینکه قرآن می‌فرماید؛ در میان مومنان کسانی بودند که در راه خدا عهد و پیمانشان را کامل کردند و پای آن ایستاند، این گروه شهدا هستند. و می‎فرماید کسانی نیز ادامه دهنده این عهد و پیمان بودند و در این راه ترس و واهمه‌ای نداشتند. راهیان نور و حرکت فرهنگی آن،‌ ادامه همین مسیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره راهیان نور، گفت:‌ رهبر انقلاب فرمودند: «راهیان نور یک فناوری برای استخراج گنج دفاع مقدس است» اگر ما بخواهیم وظیفه خودمان را در مقابل اسلام و عملکرد حضرت امام خمینی(ره)، حفظ انقلاب و پیش‌برندگی آن ادا کنیم باید به مناطقی که دشمن کفتارگونه به آن هجوم آورد و جوانان اسلام در آن با دشمن مقابله کردند،‌ ادای احترام کنیم. یکی از این مناطق کردستان و سرزمین مجاهدت‌های خاموش است.
راوی دفاع مقدس عنوان کرد: کردستان جایی است که جنگ در آن آغاز و پایان یافت. دشمن و استکبار جهانی اولین کاری که می‌خواست برای به چالش کشیدن و دچار مشکل کردن انقلاب انجام دهد، استفاده از عناصر مزدور خود در داخل بود. «جنگ خاموش» اولین اقدام دشمن برای سرنگونی انقلاب در کردستان بود. پیش از حمله رژیم بعثی عراق ما 2 سال جنگ خاموش داشتیم.
فداکار افزود:‌ ما در زمانی که بحث داخلی، تحریم و درگیرهای تهران را داشتیم وارد بحث کردستان شدیم. استکبار با پولی که هزینه کرد از طریق پایگاه‌های خود در ترکیه و عراق برنامه‌ریزی و فرماندهی کرد و نیروهایش را پس از آموزش به منطقه فرستاد که کردستان ایران که مردم خوب و مومن و باخدا و انقلابی‌ای داشت و عاشق کشور و دین بودند را مورد هجوم قرار دادند. ما در کردستان با کفر می‌جنگیدیم، نه با کُرد. حضرت امام در پیامی فرمودند «ما بین شیعه و سنی فرقی نمی‌بینیم و همه یکی است». یکی از شعارهای ما در تظاهرات‌ها و راهپیمایی‌های کُردستان این بود «شیعه و سنی فرق نیَهَ، رهبر ما خمینیهَ».
وی ادامه داد: دشمن در آذربایجان، کردستان، ایلام، تهران، شمال و کرمانشاه از عناصر خود استفاده کرد. همه این‌ها دست نشانده‌های استکبار جهانی بودند که از دست نشانده‌های خود استفاده می‌کرد. بچه‌های ما در کردستان با دست خالی و فقط با سبقه‌های ایمانی با «تنفگ برنو» می‌جنگیدند. سلاح و مهماتی وجود نداشت و با این وجود نیروهای انقلاب توانستند در منطقه کردستان و دیگر مناطق دشمن را چنان بر زمین بزنند که دست به دامن زمین شدند.
راوی دفاع مقدس با اشاره به تبلیغات منفی دشمن در مناطق کردستان گفت: دشمن در کردستان سمپاشی زیادی کرده بود و به مردم گفته بود انقلاب قرار است مردم کُرد را نابود کند! اما وقتی بچه‌های ما وارد منطقه شدند کار جهادی را شروع کردند. بچه‌های انقلاب در مناطق کردستان رزمنده بودند، امدادگر بودند، مسجد، کارهای تاسیساتی، کار کشاورزی می‌کردند؛ مردم چشم و گوش بازی داشتند و این اقدامات را وقتی که مشاهده کردند به دروغگویی ضد انقلاب پی بردند. استکبار برای نیروهای ضد انقلاب در کردستان ماهیانه 2500 تومان حقوق پرداخت می‌کرد. فرماندهان نیروهای ضد انقلاب این مبلغ را دریافت می‌کردند و فقط 500 تومان آن را به نیروها می‌دادند و مابقی آن را خودشان استفاده می‌کردند.
فداکار بیان کرد: در بسیاری از مناطق کردستان وقتی نیروهای سپاه غذایی برای خودشان تهیه می‌کردند تقریباً برای تمام اهالی روستا نیز غذا درست می‌کردند و بدنه نیروهای ضد انقلاب پی بردند ارباب‌هایشان به آن‌ها دروغ گفته‌اند. خیلی از مناطق وقتی ما وارد می‌شدیم خالی از سکنه می‌شد و علت آن همان تبلیغاتی بود که علیه سپاه و نیروهای انقلاب صورت گرفته بود و زمانی که ما وارد می‌شدیم مردم به ما علاقمند می‌شدند. منش نیروهای سپاه باعث صف بندی مردم با ضد انقلاب شد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: امام (ره) فرمودند «ما با جنگ انقلاب را به جهان صادر کردیم» صدام با بمب به شهرها حمله می‌کرد اما ما هیچ گاه متوسل به این اقدامات نشدیم. ما در عملیات محمد رسول الله (ص) به سد دربندی خان عراق رسیدیم که اگر آن سد را منهدم می‌کردیم تمام بغداد را آب بر می‌داشت اما حضرت امام خمینی(ره) مخالفت کردند و فرمودند «مردم عراق چه گناهی کرده‌اند!» هرگاه نیروهای ما به عملیات می‎‌رفتند و امام خمینی (ره) سفارش مردم، اموال و احشام آن‌ها را می‌کرد چون آداب جنگیدن بچه‌های سپاه در دفاع مقدس گرفته شده از ائمه بود و رهبری، راه و آرمان ما هم الهی بود.
وی با نقل خاطره‌ای از حضور حاج احمد متوسلیان در کردستان بیان کرد: حاج احمد متوسلیان یک روز زنی را در گوشه خیابانی می‌بیند و می‌گوید «خواهرم کسی شما را اذیت کرده؟» که می‌گوید نه من مریضم و بچه‌ام دارد می‌میرد. حاج احمد می‌گوید «خواهرم! شوهر شما کجاست؟» که پاسخ می‌دهد شوهر من عضو دموکرات است و با سپاه می‌جنگد. حاج احمد 2 هزار توامان پول در جیب دارد و تمام آن را هدیه می‌کند و حاج رضا دستواره را مامور می‌کند تا مشکلات او را بررسی کند. وقتی شهید دستاوره به دستور حاج احمد متوسلیان مرغ، برنج و روغن به این زن هدیه می‌کند متوجه می‌شوند 15 خانواده دیگر در همان کوچه وجود دارند که چنین مشکلاتی دارند و حاج احمد دستور می‌دهد تا برای همه این خانواده‌ها تغذیه فراهم شود.
فداکار اظهار داشت: یک هفته بعد از این اتفاق، تعداد زیادی از کُردهای مسلح به سمت سپاه آمدند، جمعیتی از زنان پشت سر آن‌ها بودند که فرمانده آن‌ها جلو آمد و گفت فرمانده شما پاسدارها چه کسی است؟ حاج احمد جلو آمد و آن فرمانده کُرد دستش را جلو آورد و گفت آمده‌ایم بگوییم «یاعلی» و در برابر ضد انقلاب بجنگیم. همسر این فرمانده از پشت جمعیت جلو آمد و به شوهر خود گفت بی غیرت‌ها با این‌ها می‌جنگیدید! با این‌هایی که وقتی ما گشنه بودیم و از گشنگی داشتیم می‌مردیم به ما کمک کردند. عملکرد زیبا، انسان دوستانه، دینی و بشر دوستانه ما باعث شد مردم کُردستان ببینند. امروز تمام مرزهای کردستان در دست کُردهاست. همه افتخارات ما بخاطر فکر بچه‌هایی بود که از اسلام درس گرفته بودند.
راوی دفاع مقدس خاطر نشان کرد: امنیت، آرامش، قدرت و عزت ما امروز در ادامه این سخن بود که رهبر انقلاب فرمودند «جنگ ما گنج است» ما باید در راهیان نور بگوییم بچه‌هایمان با دست خالی، در ارتفاعات در یخ و یخبندان در گرمای خوزستان با دوری از خانواده کشور را به آرامش رساندند و از همه مسئولینی که می‌خواهند کار بسیجی‌وار را یاد بگیرند دعوت می‌کنیم به روش و منش شهدا و عملکرد، علم و ذکر شهدا نگاه کنند و آن را سرلوحه قرار دهند تا پیروز دو دنیا باشند.
وی درباره نقش پیشمرگان کرد مسلمان گفت: این افراد شخصیت‌هایی فهمیده، عالم، معتقد و با اعتقاد هستند و دشمن را خوب شناخته‌اند و به خوبی آگاه هستند. نقش پیشمرگان کرد مسلمان در کردستان و در سایر نقاط کشور برجسته است. ما در شهر سنندج 50 شهید روحانی داریم که دشمن را خوب شناختند و در برابر آن‌ها ایستاند. این‌ها اهل مطالعه و عمل بودند که پای علمشان ایستادند. در شهر سنندج عالمانی بودند که ضد انقلاب سر همه اعضای آن‌ها را بریدند و خانه او را آتش زدند.
فداکار گفت: پشمرگان کُرد مسلمان هدف، دوست و دشمن را شناختند و به راحتی وارد عمل شد. عراق برای ضد انقلاب ماهی 2500 تومان پول می‌داد ولی وقتی وارد سپاه شدند ایثارگری را از حاج احمد متوسلیان یادگرفتند. حاج احمد متوسلیان از مریوان به دزلی می‌آمد و سر سه راه حزب الله سه نفر زیر برف ایستاده بودند که حاج احمد به راننده گفت ترمز کن. این نقطه خوف‌انگیزترین مقر ضد انقلاب بود؛ حاج احمد پرسید کجا می‌روید؟ جواب دادند به دزلی می‌رویم. متوسلیان گفت کدامتان رانندگی بلدید. به راننده گفت برو پایین؛ حاج احمد و راننده پشت ماشین نشستند و به آن‌ها گفت شما خودتان ماشین را برانید. مدتی بعد ضد انقلاب در همان نقطه برای متوسلیان کمین گذاشت همین نیروها به همراه طایفه‌شان با ضد انقلاب درگیر شدند و گفتند اگر به این‌ها نزدیک شوید ما درگیر می‌شویم.
وی گفت: علم، فهم و درک ویژگی و عملکرد مهم مردم کُردستان بود. ضد انقلاب حتی نمی‌توانست نیروهای جهادگر را تحمل کند. مردم کردستان امروز خیلی کاروان‌های راهیان نور را تحویل می‌گیرند و این مسئله باعث تبادل فرهنگ، رونق اقتصاد و مباحث مختلف می‎شود. امروز یادمان‌های ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و ... وجود دارد. توصیه می‌کنیم زائرین علاوه بر راهیان نور مناطق تاریخی و فرهنگی را نیز ببینند.
راهيان نور

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز

یونس عزیزی دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت : پیش از این قرار بود ویژه‌برنامه صعود به ارتفاعات «بازی‌دراز» و آغاز سال راهیان نور کشور پنجشنبه و جمعه همین هفته (۱۳ و ۱۴ اردیبهشت) برگزار شود که زمان برگزای این مراسم به دلیل پیش‌بینی بارندگی به چهارشنبه و پنجشنبه هفته بعد (۱۹ و ۲۰ اردیبهشت) موکول شد.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای حضور هموطنانمان در ارتفاعات بازی دراز شهرستان سرپلذهاب به مناسبت سالروز عملیات بازی دراز انجام شده، افزود: هیچ مشکلی برای برگزاری این مراسم نداریم و با کاروان‌های راهیان نوری که قرار است عازم این مراسم شوند هماهنگی لازم به عمل آمده است.

دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه بجز زمان برگزاری مراسم هیچ تغییری در برگزاری آن نخواهیم داشت، گفت: یادواره سرلشگر خلبان شهید علی اکبر شیرودی در محل یادمان این شهید عصر روز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) برگزار خواهد شد و در ادامه نیز بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء یادواره شهدای عملیات غرورآفرین بازی‌دراز در جوار بقعه احمدبن اسحق برگزار خواهد شد.

 وی ادامه داد: صعود گروهی هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز و ویژه برنامه آغاز سال راهیان نور کشور هم از ساعت شش صبح روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) در ارتفاعات بازی دراز شهرستان سرپلذهاب آغاز خواهد شد. 

عزیزی با بیان اینکه همه ساله آغاز سال راهیان نور کشور با برگزاری ویژه برنامه سالروز عملیات بازی دراز در استان کرمانشاه آغاز می‌شود، افزود: برآورد می‌شود امسال شاهد صعود بیش از ۴۵ هزار نفری هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز در سالروز این عملیات مهم باشیم.

عزیزی افزود: سال گذشته صعود ۴۰ هزار نفری هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز در سالروز این عملیات مهم و آغاز سال راهیان نور کشور را شاهد بودیم.

وی از عملیات بازی دراز به عنوان یکی از مهمترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس یاد کرد و افزود: در جریان عملیات بازی دراز قسمت‌های مهمی از ارتفاعات بازی دراز از دشمن پس گرفته شد و این عملیات در واقع نقطه شروع پیروزی‌های رزمندگان بر دشمن بعثی بود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دستور استاندار کردستان برای کمک به اردوهای راهیان نور
  • کنگره ۵۵۳۰ شهید کردستان سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
  • آغاز اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد
  • اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد آغاز می‌شود
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • استقبال خانواده از سرمربی قهرمان آسیا با پرچم متبرک
  • صعود سراسری به ارتفاعات «بازی‌دراز» به تعویق افتاد
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد