Web Analytics Made Easy - Statcounter

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی در پروژه‌ای کشوری، کلینیکهای اختلالات شناخت و حافظه را راه‌اندازی کرد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ راه‌اندازی کلینیکهای اختلالات شناخت و حافظه با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی تحت عنوان پروژه‌ای کشوری از یک سال‌ونیم گذشته آغاز شده است.

با راه‌اندازی این کلینیک‌ها، دوره‌های آموزشی برای آموزش متخصصان در حوزه سالمندی از مهر ماه امسال برگزار خواهد شد هر چند که از همان یک سال و نیم گذشته، فراخوان برای جذب متخصصان طب سالمندی انجام شده است.

بر این اساس مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی پروژه کشوری کلینیکهای اختلالات شناخت و حافظه در هفته گذشته با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی برگزار شد تا گام مؤثری در زمینه پیشگیری از بیماری آلزایمر برداشته شود.

اهمیت این حوزه و همچنین سالمندی بر کسی پوشیده نیست زیرا دنیا در حال خاکستری شدن است؛ به گونه‌ای که در هر ثانیه دو نفر به سن 60 سالگی می‌رسند از این رو در سال 2012 حدود 11 درصد جهان سالمند بود و این میزان در سال 2050 به 22 درصد افزایش خواهد یافت.

این در حالی است که در کشورهای پیشرفته رشد سالمندی ثابت مانده اما در ایران رشد سالمندی رو به افزایش است؛ به گونه‌ای که بر اساس آخرین آمارها، 10 درصد جمعیت کشور سالمند است و این میزان در سال 2025 به 10.5 درصد و در سال 2050 به 27 درصد افزایش خواهد یافت و این در حالی است که بی‌سوادی به ویژه در میان زنان سالمند افزایش می‎یابد.

البته باید گفت آلزایمر یک بیماری وابسته به سن و در کشورهای توسعه نیافته با شیب تند رو به افزایش است اما این بیماری سال گذشته در امریکا کاهش یافت و امیدهایی را در زمینه مهار این بیماری ایجاد کرده است.

اگر تشخیص آلزایمر پنج سال زودتر صورت گیرد، با استفاده از داروهای موجود می‌توان فراموشی را به تعویق انداخت که آگاهی‌رسانی به جامعه، نقش مهمی را در این زمینه ایفا می‌کند.

همچنین کلینیکهای اختلالات شناخت و حافظه با عملکرد خود در این زمینه بسیار مؤثر هستند.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • کشف بیش از ۴۴۰۰ سلاح گرم در کرمان
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان