Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@02:15:38 GMT

ایمن‌سازی 30 مدرسه حاشیه راه‌های استان

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۷۴۳۲

ایمن‌سازی 30 مدرسه حاشیه راه‌های استان

تین‌نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان اردبیل از افتتاح 15 سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور و مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی گنج پدر درهفته دولت خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های اصلی این اداره‌کل ایمن‌سازی و پیش‌گیری از تصادفات جاده‌ای است که دراین راستا ایمن‌‌سازی 30 مدرسه واقع در حاشیه راه‌های استان را انجام داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رحمتی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل درگفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به تشریح مهمترین برنامه‌ها و اقدامات این اداره‌کل پرداخت و با بیان اینکه مکان‌یابی نهایی 24 سامانه جدید هوشمند در محورهای اردبیل سرچم و اردبیل پارس آباد انجام شده و به زودی عملیات عمرانی، نصب فونداسیون و دکل آنها اجرایی می‌‌شود، گفت: پیش از این 13 سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور در محورهای استان نصب شده بود و قرار است هفته دولت 15 سامانه هوشمند ثبت تخلفات با صرف هزینه‌ای بالغ بردو میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی نصب شود.

وی از فعالیت 11 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی و در حال احداث بودن هفت باب دیگر در سراسر استان خبر داد و افزود: مجتمع خدمات رفاهی بین راهی گنج پدر در زمینی به مساحت 16 هزار و 500 مترمربع توسط بخش خصوصی با اعتبار چهارمیلیارد تومان در کیلومتر دو محور سرعین به اردبیل احداث شده است.

رحتمی تصریح کرد: اداره‌کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده ای استان اردبیل جهت حمایت، تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران با اعتبار بلاعوض 320 میلیون تومانی رمپ ورود و خروج و تابلوهای این مجتمع‌ها را ایجاد می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان اردبیل با اشاره به در حال احداث بودن سه پاسگاه پلیس راه در محورهای اردبیل- آستارا، اردبیل- سرچم و گرمی به بیله سوار با اعتبار 12 میلیارد تومان گفت: علاوه بر کارها و اقدامات مسمتر راهداری، تکمیل راهدارخانه بودالالو، اجرای 100 کیلومتر آسفالت حفاظتی میکرو و 100 کیلومتر روکش آسفالت محورهای مواصلاتی استان از جمله برنامه‌های مهم این اداره‌کل است.

رحمتی با اشاره به فعالیت 120 اکیپ راهداری با 229 دستگاه ماشین آلات و 411 نفر نیروی انسانی در ایام زمستان گفت: با تلاش شبانه‌روزی راهداران از مهر 95 تا اردیبهشت 96 بیش از 150 هزار کیلومتر باند عملیات برف‌روبی در جاده‌های استان انجام و 19 هزار تن شن و نمک استفاده شد.

وی در معرفی مهمترین اقدامات این اداره‌کل در یک سال گذشته عنوان کرد: دراین راستا می‌توان به نصب دو کیلومتر نیوجرسی در شش نقطه پرحادثه استان، انجام 10 هزار متر مکعب عملیات ترانشه‌برداری و ایمن‌سازی محور گیوی به خلخال، احداث منطقه رانشی کوثر به خلخال با اجرای باکس بتونی پیش ساخته و روسازی و آسفالت پنج کیلومتر مسیر یاده شده ، تکمیل و افتتاح راهدارخانه‌های اسالم در محور خلخال به اسالم و کجل در مسیر اردبیل- سرچم ، تعمیر، مرمت و نصب 2250 شاخه گاردریل، خط‌کشی محورهای مواصلاتی استان به طول 1350 کیلومتر، آشکارسازی 25 نقطه پرحادثه با استفاده از 195 متر مربع تابلوهای فسفری، رنگ‌آمیزی 6950 عدد پایه‌های چراغ‌های روشنایی، تابلوها و علائم، تعمیر و نگهداری سیستم‌‌های روشنایی به طول 141 کیلومتر، شروع عملیات اجرایی روشنایی بزرگراه اردبیل سرچم و راه اصلی اردبیل گرمی به طول 13 کیلومتر، نصب علائم ایمنی الزامی راه‌ها به تعداد 2750 عدد، نصب 605 عدد استوانه ایمنی و چراغ چشمک‌زن، 1800 عدد توددلی گاردریل، تهیه و نصب7800 بازتاب چشم گربه‌ای ، انجام عملیات لکه‌گیری راه‌ها با 8500 تن قیر، تعمیرات ابنیه فنی به تعداد 10 دستگاه پل بزرگ و تهیه و نصب 480 مترمربع تابلوهای اطلاعاتی اشاره کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود از جابه‌جایی 17 هزار و 500 نفر با 450 دستگاه اتوبوس در ایام اربعین حسینی سال 95 خبر داد و افزود: علاوه بر زائران ایرانی اداره‌کل راهداری وحمل‌و‌نقل جاده‌ای استان اردبیل با برنامه‌ریزی مناسب توانست 1750 نفر از اتباع آذری، گرجستان و حوزه قفقاز را نیز جهت زیارت کربلای معلی و حضور در مراسم باشکوه اربعین حسینی از پایانه مرزی بیله سوار به پایانه مرزی مهران جابه‌جا کند.

وی گفت: با توجه به اینکه توقف در میادین و مسافرگیری در خارج از پایانه همواره مورد گلایه اهالی شهرستان مرزی بیله‌‌سوار مغان بود با برنامه‌ریزی‌های مناسب توانستیم با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان مسافرکش‌های شخصی بیله‌سوار را به پلاک عمومی تغییر دهیم.

رحمتی افزود: نصب تلویزیون شهری در پایانه مسافری مرکز استان، برقراری ارتباطات اینترنتی از طریق وای فای در سرویس‌های ویژه شرکت‌های حمل‌و‌نقل مسافربری به منظور رفاه حال مسافران در طول سفر، تشکیل کمیته ویژه نظارت بر نحوه عملکرد و ارائه خدمات در مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی، رستوران‌ها، اماکن بین راهی و جایگاه‌های توزیع سوخت و رسیدگی و پاسخ‌گویی به شکایت مسافرین، رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل از جمله اقدامات این اداره‌کل در بخش حمل‌و‌نقل مسافر در یک سال گذشته است.

وی همچنین یکی از اولویت‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اردبیل را کاهش میزان تلفات و تصادفات جاده‌ای عنوان کرد و گفت: سال 94 در استان متاسفانه 145 نفر موتور سوار بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادند که با اجرای برنامه‌‌های ایمنی و آموزشی این میزان به 16 نفر در سال گذشته رسید و توانستیم به رتبه اول کشور دست یابیم. در همین راستا این اداره‌کل با اجرای 46 جلسه آموزشی موتورسواران واهدای بیش از 6000 کلاه ایمنی، چراغ قوه و شبرنگ در بین موتورسواران و صاحبان ادوات کشاورزی توانسته در جهت ایمن‌سازی و آموزش گام بردارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان اردبیل درادامه از اجرای طرح ایمن‌سازی در 30 مدرسه حاشیه راه‌های استان و انجام آموزش‌های ایمنی برای 1700 دانش‌آموز مقاطع ابتدائی و راهنمایی خبر داد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، ایوب کرد گفت : این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۷۸ درصدی داشته است.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در حوزه زیر پوشش این اداره کل ساخته شده که از این میزان ۷۰ کیلومتر آن به صورت امانی و به وسیله ماشین آلات راهداری این اداره کل انجام شده که موجب صرفه جویی هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون تکمیل و ساخت راه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در اولویت این اداره کل قرار دارد تصریح کرد: تکمیل و ساخت این میزان راه روستایی در استان، نقش بسزایی در محرومیت زدایی و تسهیل ارتباط جمعیت ساکن روستا با مراکز بخش و شهرستان‌ها ایفا می‌کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: امسال نیز ساخت راه‌های روستایی در دستورکار این اداره‌کل قرار دارد تا بخشی از عقب ماندگی استان در حوزه راه‌های روستایی نسبت به شاخص کشوری جبران شود.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه