Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، کیخسرو چنگلوایی در نشست خبری با اصحاب رسانه در نمایشگاه دستاوردهای دولت، درخصوص نمایشگاه اظهار کرد: در غرفه سازمان جهادکشاورزی ابتکاراتی صورت گرفته تا به جای شیوه های تکراری و کلیشه ای از طرح های چند بعدی برای نمایش دستاوردهای دولت استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه تا حد مطلوبی موفق به معرفی دستاوردهای خود در دولت یازدهم شده ایم، ادامه داد:این دستاوردها در حوزه زراعت، باغبانی، منابع طبیعی، امور عشایر، باغبانی، سطح زیر کشت، خرید تضمینی محصولات کشاورزی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

چنگلوائی درخصوص مهم ترین دستاوردهای سازمان جهادکشاورزی در چهار سال گذشته، تصریح کرد: محصولات کشاورزی استان خوزستان مانند صنایع نفت، پتروشیمی و گاز آن جنبه ملی دارد از همین رو خوزستان مهم ترین قطب کشاورزی است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی در خوزستان فراتر از نیاز استان است، یادآور شد: از سویی دیگر محصولات استراتژیک و اساسی در این استان تولید می شود.

چنگلوایی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد: تولید محصولات کشاورزی در خوزستان از 12 و نیم میلیون تن در سال 92 به 15 /9 میلیون تن در سال جاری رسیده است که رشد 27درصدی را شامل می شود.

وی با بیان اینکه به طور متوسط هرساله رشد 6/75درصدی صورت گرفته است، یادآور شد: در حال حاضر سرانه تولید محصولات کشاورزی در کشور1490 کیلوگرم است اما این رقم در خوزستان 3383 کیلوگرم است. به عبارت دیگر هر خوزستانی در سال 2/2 برابر هر ایرانی محصول کشاورزی تولید می کند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان گفت: خرید گندم در سال 92 حدود 725هزار تن بوده که این رقم در سال جاری به یک میلیون و 350هزار تن رسیده و رشد 92درصدی را تجربه کرده است.

چنگلوایی با اشاره به اینکه در تولید آبزیان نیز از 95هزار تن به یکصد و 350هزارتن با رشد 41درصدی رسیده ایم، ادامه داد: در سال 92 میزان شکر تولیدی در خوزستان 500هزار تن بوده که در سال جاری این رقم به 840هزار تن با 41درصد پیشرفت رسیده است.

وی اظهار کرد: در سال 92 بهای پرداختی به کشاورزان از محل گندم تولیدی و چغندرقند چهار هزار میلیارد ریال بوده که این رقم در سال جاری به 18هزار میلیارد ریال رسید.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان با بیان اینکه درحال حاضر استان خوزستان 50درصد شکر کشور را تولید می کند، گفت: همچنین گندم مورد نیاز 11 میلیون و 300هزار نفر در خوزستان تولید می شود.

چنگلوایی در بخشی دیگر از سخنان خود پیرامون محدودیت های این حوزه تصریح کرد: یکی از مهم ترین معضلات فعلی ریزگردها و تغییر اقلیم است که بر روی تولید کمی و کیفی محصولات تأثیر منفی داشته است.

وی با اشاره به اینکه سال زراعی گذشته یکی از خشک ترین سال ها در طول صدسال گذشته بوده، افزود: یکی دیگر از چالش ها برداشت بی رویه و خارج از کنترل آب رودخانه ها در بالادست است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان در خصوص طرح 550هزار هکتاری نیز یادآور شد:فاز نخست این طرح شامل 230 هزار هکتار از اراضی استان اجرایی شده است. چندی پیش جلسه ای در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور درخصوص فاز دوم طرح برگزار شد تا وزرات نیرو نظرات کارشناسانه خود را ظرف یک هفته ارائه دهد در غیر این صورت طرح تنظیم شده توسط سازمان جهادکشاورزی استان و سازمان آب و برق اجرایی شود.

چنگلوایی درخصوص افق این سازمان در 1404 نیز تصریح کرد: ارتقای راندمان آب، توسعه کشت گلخانه ای،تولید محصولات سالم با جنبه صارداتی، توسعه صنایع تبدیلی تکمیلی و فرآوری شده، توسعه زیرساخت ها، حفظ منابع آب از طریق توسعه کشاورزی حفاظی، رفع مشکلات اراضی کشاورزان در تعارض با اراضی ملی و... از جمله برنامه های ما است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۴۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نبی پور ظهر امروز یکشنبه در بازدید از یکی از مراکز خرید گندم در شهرستان حمیدیه با بیان اینکه امسال ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع خوزستان زیر کشت گندم رفت، به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان اشاره کرد و افزود: ۸۶۴ هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش‌ها برداشت شده بود که از این میزان ۵۶۰ هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم به سیلوها منتقل شده بود.

نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود، جلسه‌های متعددی با ارگان‌های مربوطه از جمله استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون‌های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم برای انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف استان خوزستان انتقال داده شد، تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود ۱۶ هزار تن گندم در آن انبار شده است؛ همچنین کمتر از ۵ درصد از گندم‌های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که در مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.

وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش‌های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این رو مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

نبی پور افزود: به حدود ۱۰۰ هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود، خسارت بین ۲۰ تا ۷۰ درصدی با میانگین ۴۰ درصد ناشی از ناشی از تگرگ، آب‌گرفتگی و… وارد شده است.

وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که ۵۰ درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می‌دهد، انجام خواهد شد.

نبی پور اظهار کرد: حدود ۲ هزار و ۸۰۰ کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در خوزستان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته ۲ هزار و۲۰۰ دستگاه بود؛ همچنین سرعت برداشت نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵۰ هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

کد خبر 6097334

دیگر خبرها

  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان