Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این روزها، از جستجوی اطلاعات معمولاً تحت عنوان «گوگل کردن» یاد می‌شود و جالب است بدانید که این فعل، در حال حاضر به رسمیت شناخته شده و وارد فرهنگ لغت آکسفورد گردیده است. برای انجام جستجوی دقیق‌تر، دانستن نکات زیر می‌تواند مفید باشد:

شما به عنوان نویسنده انواع مقالات پژوهشی و یا پایان نامه کارشناسی ارشد، تولیدکننده اطلاعات به حساب می‌آیید اما، در اغلب موارد، وقتی دارید از پژوهش‌هایی که قبلاً انجام شده‌اند استفاده می‌کنید، مصرف‌کننده اطلاعات می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل دانستن نحوه جستجوی موثر اطلاعات مفید و کارگشا خواهد بود.

اضافه کردن نماد بین عبارات جستجو

وقتی بین دو عبارتی که قصد دارید برای پیشینه تحقیق پایان نامه خود جستجو کنید چند کلمه وجود دارد که از آن‌ها و تعدادشان اطمینان ندارید، قرار دادن یک ستاره بین آن دو به موتور جستجو می‌گوید صفحاتی که دارای دو عبارت فوق به علاوه ۵-۱ کلمه بین آن دو هستند را در نتایج جستجو بگنجاند.

برای مثال، اگر به دنبال کلمات «انرژی‌های تجدید پذیر» هستید، تایپ کردن آن‌ها به صورت «انرژی‌های * تجدید‌پذیر» باعث خواهد شد صفحاتی که شامل هر یک از عبارات زیر هستند نیز در میان نتایج بیایند: انرژی‌های خوب تجدید پذیر، انرژی‌های مناسب تجدید پذیر، انرژی‌های پایدار تجدید پذیر و انرژی‌های غیر متعارف تجدید پذیر.

استفاده از نسخه‌های دیگر گوگل متفاوت از نسخه‌ای که به طور پیش فرض برای کشور‌تان وجود دارد
گوگل به سفارشی‌کردن نتایج جستجو معروف است و یک مصداق بارز سفارشی سازی، در نظر گرفتن کشور جستجوکننده در ساخت نتایج جستجو است.

به عنوان مثال، اگر در هند باشید، صفحه پیش فرض Google.in است. اگر در بریتانیا باشید، صفحه پیش فرض Google.uk است. در فرانسه، Google.fr و غیره. با این حال، شما می‌توانید با تایپ آدرس وب جایگزین، صفحه پیش فرض را تغییر دهید. تایپ Google.com اجازه می‌دهد یک جستجوی بین‌المللی برای نگارش پایان نامه خود صورت بگیرد.

استفاده از جستجو تحت‌اللفظی

گوگل به این معروف است که عبارت مورد جستجو را گسترش می‌دهد. مثلاً، گوگل به طور خودکار مترادف عبارات تایپ شده در کادر جستجو را نیز جستجو می‌کند. همچنین نتایج جستجو تحت تاثیر ملاحظاتی فرعی همچون وب‌سایت‌هایی که پیشتر بازدید کرده‌اید، محتویات سرویس جی میل و دستگاهی که برای جستجو استفاده شده قرار دارد. با این حال، اگر می‌خواهید این عوامل نادیده گرفته شود، روی All results کلیک کرده و از لیست عبارت verbatim(تحت‌اللفظی) را انتخاب کنید.

یک عبارت را تکرار کرده و چینش کلمات را تغییر دهید

اگر نتایج جستجو شده نظرتان را جلب نکرد و در حوزه ی موضوع پایان نامه یا مقاله ی شما نبود، تکرار بیش از یک بار یک کلمه، و نیز تغییر نحوه چینش کلمات مورد جستجو اغلب می‌تواند نتایج مربوط‌ تری به دست آید.

برای مثال، اگر «adverse effects climate change» نتوانسته نتایج رضایت بخشی را نشان دهد، عبارت «climate change adverse effects climate» را امتحان کنید.

منبع: فناوری اطلاعات

انتهای پیام/

نحوه جستجو صحیح در گوگل

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • عملیات جستجو پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ارومیه ادامه دارد
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • تلاش‌ها برای پیدا شدن جسد فرد غرق شده در نازلوچای ارومیه ادامه دارد
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت