Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا فولادگر امروز در گفت‌وگو باخبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: مجموعه‌ای که دولت به عنوان هیأت وزیران معرفی کرد نتیجه مشورت با سران اصلاحات و اعتدال‌گرایان بوده و طبعاً مسؤولیتش را هم باید بپذیرند.

وی افزود: منتقدان انتظار ندارند که از بین آن‌ها وزرا انتخاب شوند ولی انتظار دارند مجموعه سران سیاسی که در انتخاب این کابینه نقش داشتند و شخص رئیس‌جمهور مسؤولیت را بپذیرند و ما هم برای کابینه آرزوی موفقیت می‌کنیم؛ اگر منتقد دولت هم بوده‌ایم ولی این‌طور نیست که نخواهیم دولت موفق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به دولت کمک می‌کنیم و هر کمکی از دستمان بر بیاید انجام خواهیم داد، شخصاً به عنوان یک نماینده یا به عنوانمسؤول کمسیون ویژه تولید ملی و عضو کمیسیون اصل 44، کمسیون صنایع و شوراهایی که هستیم در بعد نظارتی از طرفی و از طرف دیگر در بعد قانون‌گذاری باید کمک کنیم که دولت بتواند وظایفش را به خوبی انجام دهد و مشکلات کشور به ویژه مشکلات معیشت و اقتصاد را به خوبی حل کنند.

وی همچنین گفت: انتقاد به دولت و مخالفت در مواقع خودش یک بحث جدا و کمک به دولت مستقر برای انجام وظایف بحث دیگری است؛ رأی بالایی که مجلس به دولت داد به نوعی اتمام حجت با دولت است و به اندازه کافی شرایط برای کمر همت بستن و پرکارتر و بهتر از چهار سال گذشته وظایف خود را انجام دادن وجود دارد.

فولادگر تصریح کرد: در چهار سال گذشته دولت نقاط ضعف و قوتی داشته که باید کارهای مثبت خود را ادامه دهد و ضعف‌ها را اصلاح کند؛ امیدوار هستیم دولت بتواند در چالش‌هایی هم چون بحث اشتغال، تولید ملی، سیستم بانکی، محیط زیست و آب که خود نیز از آن‌ها یاد کرده کار انجام دهد.

وی در ادامه تأکید کرد: به هیچ دولتی نباید نگاه صفر تا صدی کرد، بالأخره هر دولتی نقاط قوت و ضعفی در مسائل مختلف دارد که در بعضی موارد نقاط ضعف پررنگ‌تر و بعضاً هم نقاط قوت پررنگ می‌شود؛ در هر صورت امید داریم دولت دوازدهم در چهار سال آینده با رهنمودهای مقام معظم رهبری، حمایت مجلس و رأی مردم مشکلات را حل کند، البته مجلس هم باید نظارت منصفانه، هوشیارانه و مشفقانه در همه امور داشته باشد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث وزارت علوم یک بحث حقوقی وجود داشت که اول باید وزیر معرفی نکرد و سرپرست گذاشت و سرپرست برای زمانی است که وزیر مشخص نشده باشد، در این‌که فعلاً وزارتخانه نباید بدون وزیر باشد شکی نیست؛ کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان هم نظر مشورتی داد که وزارتخانه نباید بدون وزیر باشد بنابراین انتصاب سرپرست کار قانونی بود.

وی ادامه داد: این مسأله هم که بسیاری از همکاران معتقد بودند که لیست اولیه باید لیست کاملی می‌بود کاملاً درست است؛ در هر حال این وزارتخانه حساس بوده و رئیس جمهور هم در صحبت‌هایش گفت یک سری محدودیت‌هایی وجود دارد که البته من زیر بار فشارها نمی‌روم، احتمالاً یکی از جاهایی که محدودیت وجود داشته همین وزارت علوم بوده است.

فولادگر در ادامه گفت: امیدوار هستیم فردی شایسته، متخصص و مدیر برای وزارت علوم انتخاب شود که به لحاظ سیاسی هم بتواند در مسیر انقلاب و رهبری آن باشد و اگر هم گرایش سیاسی دارد خودش را مستقل بداند و زیاد تابع جریان‌های سیاسی نباشد.

وی در پایان تصریح کرد: دانشجو و دانشگاه باید سیاسی، پویا و زنده باشد، اما نباید همچون مواردی که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده محل تاخت و تاز جریان‌های سیاسی و احزاب و ساختارشکنی‌ها باشد.

انتهای پیام/63088/ 40

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

به گزارش «تابناک»، سید محمد حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که  در تهران 16 کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها  می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل  دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم