Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@03:21:26 GMT

گزارش دیدار رئیس دفتر رئیس جمهور با مراجع

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۹۱۸۲۸

گزارش دیدار رئیس دفتر رئیس جمهور با مراجع

ایران>قوای سه‌گانه - همشهری آنلاین:
رئیس دفتر رئیس جمهور با آغاز دولت دوازدهم به دیدار مراجع و علما رفت وی در این خصوص گفت: بنای دولت در ارتباط با مراجع عظام تقلید، علما و حوزه علمیه قم، صرفاً ملاقات‌های تشریفاتی نیست.

به گزارش ایسنا؛ محمود واعظی رئیس دفتر رییس‌جمهور در روزهای چهارشنبه ( 8 شهريور) و پنجشنبه هفته‌ای که گذشت در سفری با برخی از مراجع و علما در قم از جمله حضرات آیات وحید خراسانی،مکارم شیرازی ، صافی گلپایگانی، نوری همدانی، علوی گرگانی و سبحانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی در این دیدار که روز پنج‌شنبه در دفتر وی برگزار شد، با آرزوی توفیق برای واعظی در مسئولیت جدیدش و ابلاغ سلام به رییس جمهور، گفت: اگر همه کارهای شما در خدمت به مردم و دین باشد یاری خدا و کمک امام زمان هم مشمول شما خواهد شد. بنده همواره برای موفقیت رییس جمهور و دولت دعا کرده و دعا خواهم کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانشان تصریح کرد: باید همانگونه که خداوند به حضرت موسی فرمان داد که با فرعون با زبان نرم سخن بگوید ما نیز با جهان با زبان خوش صحبت کنیم. صحبت کردن با زبان خشن و تند و با روش‌های افراطی با جهان، خدمت کردن به اسراییل است.

در ادامه این دیدار محمود واعظی با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر و ابلاغ سلام دکتر روحانی خدمت حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی اظهار داشت: دیدار و ارتباط مستمر با مراجع عظام تقلید و دریافت نظرات و رهنمودهای ایشان بر مبنای تأکیدات رییس جمهور، از سوی اعضای دولت دنبال می شود.

رئیس دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که میان همه قوا، نهادهای انقلابی، مردم، گروه‌های مختلف و نخبگان، انسجام و یکدلی ایجاد شود، اضافه کرد: تلاش می‌کنیم کشور به نحوی اداره شود که نام اسلام و شیعه براساس اعتقادات اصیل دینی مردم، تعالی یابد.

وی تصریح کرد: باورها، اعتقادات دینی مردم و ارزش‌های اصیل اسلامی، مبنای تمام برنامه‌های فرهنگی دولت در اداره کشور است. این دولت متعلق به روحانیت است و تلاش خواهیم کرد، عملکرد آن باعث سربلندی اسلام و روحانیت باشد.

وی اظهار داشت: بنای دولت در ارتباط با مراجع عظام تقلید، علما و حوزه علمیه قم، صرفاً ملاقات‌های تشریفاتی نیست، بلکه به دنبال آن هستیم که به شکلی منظم و مستمر از نظرات و راهنمایی‌های مراجع برای بهبود برنامه‌ها، سیاست‌ها و فعالیت‌های دولت بهره بگیریم.

نقدها باید با ادبیات دوستانه باشد

همچنین حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی اظهارداشت: شخصا معتقدم باید از رئیس جمهور حمایت کنیم، چرا که رییس جمهور منتخب مردم بوده و مستحضر به تنفیذ مقام معظم رهبری است.

این مرجع تقلید در دیدار رئیس دفتر رییس جمهور که عصر چهارشنبه در دفترش برگزار شد، با تبریک هفته دولت و اعیاد و مناسبتهای مذهبی ماه ذی الحجه با بیان این‌که «همواره از رییس جمهور حمایت کرده‌ام»، گفت: عبور از رییس جمهور به هیچ وجه صحیح نیست. البته نادیده گرفتن کاستی ها را نیز حمایت از رییس جمهور نمی دانم. بنده حمایت از رییس جمهور و تذکر نقاط ضعف و کاستی ها، هر دو را وظیفه خود می دانم. نقد و تذکر البته نباید با زبان گزنده، بلکه باید با زبان و ادبیات دوستانه انجام شود.

وی اصلاح نظام بانکی را از ضرورتهای پیش روی دولت دوازدهم دانسته و تصریح کرد: کاهش نرخ سود در روزهای اخیر اقدام خوبی بود که باید تداوم یابد. همچنین نظام مالیاتی کشور نباید فارغ از وضعیت تولید کنندگان صرفا دنبال اجرای دستورالعمل های مالیاتی و اخذ مالیات باشد؛ نظام مدیریت جزیره ای پاسخگوی حل مشکلات کشور نخواهد بود.

این مرجع تقلید قاچاق را از دیگر معضلات نظام اقتصادی کشور برشمرد و با تاکید بر «لزوم انجام یک جراحی بزرگ برای حل این مشکل» خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر که قبلا هم بر آن تاکید کرده‌ام، اصلاح نظام پرداخت یارانه است. یارانه افراد غنی باید حذف شده و یارانه افراد ضعیف بیشتر شود. همچنین عمده یارانه باید به بخش تولید اختصاص یابد.

آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار داشت: مسائل اقتصادی بسیار مهم هستند، اما این تلاش برای حل این معضلات نباید باعث غفلت ما از مساله مهم فرهنگ، اخلاق و دین مردم شود. اتفاقا تقویت مبانی دینی در جامعه می تواند به عملکرد متعهدانه مردم در عرصه اقتصاد و رونق این عرصه کمک کند.

وی امنیت حال حاضر در کشور را حاصل وحدت و انسجام نهادهای مختلف امنیتی، نظامی و انتظامی کشور و از خودگذشتگی افرادی مثل شهید محسن حججی دانست و گفت که باید شکرگذار این امنیت باشیم.

وی با تصریح بر ضرورت وحدت و انسجام ملی بین همه دستگاه‌ها و نهادهای کشور خاطرنشان کرد: همه باید متحد و دست در دست هم، از فضای انتخابات عبور کرده و به فکر ساختن کشور باشند. پیشنهاد می کنم جلسات سران قوا به جلساتی مستمر و منظم با فواصل زمانی کوتاه تر تبدیل شود؛ چراکه گفت‌وگوهای رودر رو و مستقیم بسیاری از سوءتفاهمات را رفع می کند.

این مرجع تقلید در پایان با ابلاغ سلام و آرزوی توفیق برای دولت و رییس‌جمهور، خواستار توجه جدی‌تر به مدیریت فضای مجازی شد.

محمود واعظی نیز در این دیدار با بیان اینکه هر بار که هر کدام از اعضای دولت خدمت مراجع محترم رسیدند، از این دیدارها بهره فراوان نصیب دولت شده است، گفت: بالاخره این دولت به اعتبار آقای دکتر روحانی، به نوعی دولت روحانیت است. به دنبال رابطه مستمر و نزدیک با مراجع عظام، علما و حوزه های علمیه هستیم.

وی با تبریک اعیاد قربان و غدیر، اضافه کرد: دولت برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم دغدغه جدی دارد. نباید به جای رسیدگی به مسائل مردم درگیر مسائل پوچ و بی فایده شویم.

رییس دفتر رییس جمهور اظهار داشت: در کنار توجه به معضلات اقتصادی، دولت مسائل اعتقادی و ارزشی را نیز از نظر دور نداشته است. آقای دکتر روحانی هم خودشان در چینش کابینه این نکته را رعایت کردند و هم به وزرا و معاونین شان تاکید کرده اند که در انتخاب هایشان تدین و مردم داری افراد را ملاک اصلی و اول قرار دهند.

وی با بیان این‌که «با همدلی و صمیمت بین مردم و نظام هیچ مشکل غیرقابل حلی باقی نخواهد ماند»، خاطرنشان کرد: باید این وحدت و همدلی را از خودمان و میان مسئولان آغاز کنیم. دولت و همه مسئولان نظام قطعا نیازمند دعای خیر و حمایت بزرگان کشور به ویژه مراجع عظام هستند. بنده در دفتر رییس جمهور به طور جدی به دنبال یک ارتباط منظم و مستمر بین دولت با مراجع و ارتباط دولت با قوای دیگر هستم.

باید با جهان تعامل کنیم، نمی شود با دنیا درگیر شد

حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی نیز در دیدار رئیس‌ دفتر رییس جمهور با بیان این‌که «بنده از انبوه مشکلاتی که پیش روی دولت است، مطلع هستم،» تصریح کرد: با وجود این باید با تدبیر با مشکلات مواجه شد. ما می خواهیم با دنیا تعامل داشته باشیم، نمی شود با دنیا درگیر شد.

این مرجع تقلید در این دیدار که عصر چهارشنبه و در دفتر او برگزار شد، با تبریک اعیاد قربان و غدیر به واعظی و دولت، گفت: سامان دادن و رفع مشکلات اقتصادی بسیار مهم است. درگیری های جناحی نباید موجب ناراحتی و ناامیدی مردم شود.

وی با تاکید بر این‌که «عمل ما باید موجب آبروی اسلام شود»، اظهار داشت: نباید بگذاریم مردم مایوس شوند. باید نگاه جهان به ایران نگاهی مثبت باشد و دنیا ببیند که مردم ایران خوشبخت زندگی می‌کنند و به چه پیشرفتهایی رسیده‌اند.

وی برگزاری باشکوه همراه با حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری را بسیار مهم و مایه غرور و امیدواری مردم توصیف و تصریح کرد: از گزارشی که شما ارائه کردید بسیار خوشحال و امیدوار شدم.

این مرجع تقلید با تبریک هفته دولت به دولتمردان و ابلاغ سلام به رییس جمهور، اظهار داشت: ما هیچ دغدغه و توقعی جز سعادت و خوشبختی مردم نداریم و برای موفقیت دولت و بخصوص شخص آقای دکتر روحانی در این مسیر همواره دعا می کنیم.

وی از دولت بابت اعزام عزتمندانه حجاج به سرزمین وحی و تلاشهای گسترده دولت برای حل و فصل تنشهای منطقه ای و بین المللی تقدیر و تشکر کردند.

محمود واعظی نیز در این دیدار با تبریک عید قربان و عید سعید غدیر، سلام دکتر روحانی را خدمت این مرجع معظم تقلید شیعه ابلاغ کرد و گفت: دکتر روحانی بر ارتباط مستمر اعضای دولت با مراجع عظام تقلید و حوزه های علمیه و استفاده از نظرات ایشان تاکید زیادی دارند و امیدواریم دعای خیر علما و مراجع همواره پشت سر دولت و مردم باشد.

رئیس دفتر رییس جمهور افزود: دولت تلاش برای ارتقای معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال را در مرکز توجه و تلاشهای خود قرار داده است. در کنار این مهم اما دولت تلاش زیادی برای تقویت ارزشها و اعتقادات مردم و استحکام باورهای دینی مردم داشته و خواهد داشت.

واعظی اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد با تعامل با قوای دیگر و نهادها و ارگانهای انقلابی و نخبگان ضمن تقویت آرامش و وحدت و صمیمیت، امنیت را به عنوان بستر همه فعالیتهای سازنده در کشور ارتقا دهیم تا به پیشرفت و توسعه برسیم.

قلبا معتقدم پرداخت یارانه باید برداشته شود

حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی در دیدار رییس‌ دفتر رییس جمهور تصریح کرد: کار دولت یازدهم خوب بوده و در مجموع دولت موفقی بود. دولت آقای دکتر روحانی قدم‌های زیادی برای خدمت به مردم برداشته و امیدوارم توفیقات دولت ایشان روز به روز بیشتر شده و وحدت و همدلی و همفکری در کشور روز به روز بیشتر شود.

این مرجع تقلید در این دیدار که عصر چهارشنبه و در دفتر وی برگزار شد، خطاب به محمود واعظی با تبریک اعیاد قربان و غدیر، از ارتباط مستمر دولتمردان دولت یازدهم با مراجع معظم و حوزه علمیه قم تشکر کرد و گفت: هر قدر ارتباط بین دولت و حوزه علمیه قم بیشتر باشد، برای توفیق و پیشرفت کشور مفیدتر و موثرتر خواهد بود.

وی با ابراز خرسندی از انتصاب واعظی به ریاست دفتر دکتر روحانی در دولت دوازدهم اظهار داشت: لازم است این دیدارها، به صرف ملاقات و دیدار برگزار نشود و آنچه در این دیدارها مطرح می شود، در عمل اجرایی شود. باید دریافت دیرکرد از وامهای بانکی متوقف شده و یک نظام قیمت گذاری متمرکز برای کالاها و خدمات ایجاد شود.

وی با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از بیت المال خاطرنشان کرد: قلبا معتقدم پرداخت یارانه به مردم باید برداشته شود. پرداخت پول به مردم صرفا باید در قبال کار باشد والا باعث ایجاد عادت‌های غلط در جامعه می‌شود.

این مرجع تقلید در پایان از واعظی خواست سلامش را به رییس جمهور ابلاغ نموده و توفیقات بیشتر دولت و دولتمردان به ویژه دکتر روحانی را از خداوند مسالت کرد تا بتوانند قدم‌های موثرتری برای حل مشکلات کشور بردارند.

واعظی نیز در این دیدار با تبریک عید قربان و عید سعید غدیر، سلام دکتر روحانی را خدمت این مرجع تقلید ابلاغ کرد و گفت: دولت اعتقاد راسخ دارد که باید ارتباطی نزدیک با مراجع عظام تقلید داشته باشد و از راهنمایی ها و نظرات ایشان بهره مند شود و بنده نیز در مسئولیت جدیدم این مهم را به جد دنبال خواهم کرد.

رییس دفتر رییس جمهور افزود: با ارزیابی دقیقی که از عملکرد دولت یازدهم در عرصه های مختلف داشتیم، نقاط ضعف و قوت را شناسایی کرده و بنا داریم با اتکا به تجربه 4 ساله دولت یازدهم، نسبت به رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت اقدام کنیم.

واعظی اظهار داشت: دولت یازدهم با کمک همه نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج و دیگر نهادها تلاش کرد آرامش و امنیت مطلوبی در کشور ایجاد کند که در این راستا توفیقات خوبی داشتیم و با وجود قرار گرفتن در منطقه ای ناامن و پرآشوب از امنیت و ثبات چشمگیری برخورداریم.

رییس دفتر رییس جمهور همچنین با اشاره به توفیقات دولت در عرصه سیاست خارجی و موضوع هسته ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی ترین دغدغه های دولت یازدهم و حالا دولت دوازدهم مسائل اعتقادی و ارزشی و فرهنگی کشور بوده و خواهد بود. رییس جمهور نیز در مصاحبه تلویزیونی شب گذشته خودشان بخش قابل توجهی از سخنانشان را به این موضوع اختصاص دادند.

وی گفت: دولت مساله امر به معروف و نهی از منکر را نه وظیفه و مسئولیت یک بخش از دولت یا نظام بلکه موضوعی عمومی و همگانی می داند. رفع مشکلات اقتصادی، تلاش برای ارتقای سطح معیشت مردم و ایجاد اشتغال پایدار نیز هدف دیگر دولت بوده که گامهای خوبی در این زمینه ها برداشته شده است.

وی تصریح کرد: دولت یازدهم خود را مستحضر به حمایت مراجع عظام تقلید و روحانیت می داند و بنده حتما نکات مدنظر حضرتعالی را به اطلاع شخص دکتر روحانی خواهم رساند.

دولت دوم روحانی با توجه به 4 سال تجربه کشورداری موفق‌تر عمل خواهد کرد

حضرت آیت‌الله العظمی علوی گرگانیدر دیدار رییس دفتر رییس جمهور در دیدار رییس دفتر رییس جمهور تصریح کرد: دولت دوم آقای دکتر روحانی قطعاً با توجه به تجربه 4 سال گذشته و استفاده از نظرات کارشناسان حوزه‌های مختلف در رسیدگی به حل و فصل مشکلات بهتر از گذشته عمل خواهد کرد و ما نیز از هیچ کمکی در این مسیر دریغ نخواهیم کرد و حتماً برای رییس محترم جمهور و دولت ایشان دعا کرده و توفیقات بیش از پیش آنان را از خداوند خواهانیم.

در این دیدار که روز پنج‌شنبه در دفترش برگزار شد، ضمن تشکر از رییس‌جمهور و اعضای دولت برای ارتباط مستمر با مراجع و حوزه‌های علمیه و بخصوص شخص دکتر واعظی و دکتر روحانی، گفت: حتماً سلام گرم ما را خدمت آقای دکتر روحانی ابلاغ بفرمایید که شما را در روز مبارک عرفه به قم فرستادند.

وی اظهارداشت: همه ما درد مردم و جامعه را داریم و شما به خوبی می‌دانید که امروز جامعه از کمبودهایی رنج می‌برد. رفع این کمبودها هیچ راهی جز آن ندارد که همه در سایه ولایت و در مسیر عمل به منویات مقام معظم رهبری که همان تلاش برای حل مشکلات کشور و رسیدگی به وضعیت مردم است، حرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: سفارش اصلی بنده به جناب آقای رییس جمهور این است، همانطور که تاکنون در مسیر عمل به نظرات و منویات مقام معظم رهبری حرکت کردند، پس از این نیز خودشان و دولت‌شان به حرکت در این مسیر ادامه دهند.

محمود واعظی نیز در این دیدار با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر، گفت: حامل سلام و ارادت رییس جمهور خدمت حضرتعالی هستم که از بنده خواستند در آغاز فعالیت دولت دوازدهم خدمت شما برسم تا از نظرات و رهنمودهای شما در برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌های 4 سال پیش رو بهره مند شویم. این دولت به هرحال دولت روحانیت است و تلاش خواهیم کرد رفتارش در سطوح مختلف، تبلور منش، باورها و اعتقادات مذهبی باشد و امیدواریم در این مسیر همواره از دعای خیر مراجع عظام بهره‌مند باشیم.

وی با بیان این‌که :جامعه به دلایل متعدد از گذشته مشکلات پرشمار معیشتی و اقتصادی داشته و دارد»، اظهار داشت: دولت یازدهم با نصب العین قرار دادن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به دنبال حل مشکلات معیشتی مردم و ایجاد اشتغال برای جوانان بود اما با وجود همه تمرکز و توجه دولت در مسایل اقتصادی، هیچ گاه مسایل اعتقادی و دینی مردم، مورد غفلت قرار نگرفت.

رییس دفتر رییس جمهور گفت: دولت دوازدهم تلاش دارد با کمک همه دلسوزان در مسیر اطاعت از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری، برای حل مشکلات کشور تلاش کند و معتقد است طی این مسیر بدون ارتباط نزدیک و برخورداری از حمایت مراجع عظام و حوزه‌های علمیه ممکن نیست. تلاش ما این است که این انقلاب به عنوان میراث گرانسنگ امام خمینی(ره) بیش از پیش تعالی یافته و ان‌شاء‌الله به دست صاحب اصلی‌اش امام عصر(عج) برسد.

سوابق درخشان دولت برای حل مشکلات بر کسی پوشیده نیست

حضرت آیت‌الله العظمی سبحانی در دیدار رییس دفتر رییس جمهور با بیان این‌که «سوابق درخشان دکتر روحانی را می شناسند و تلاش‌های دکتر روحانی و دولتش برای حل مشکلات بر کسی پوشیده نیست»، تصریح کرد که همواره برای توفیق دولت دعا کرده و خواهند کرد.

در این دیدار که روز پنج‌شنبه در دفترش برگزار شد، با بیان این‌که «بنده از سوابق درخشان آقای دکتر روحانی مطلع هستم و سوابق خدمات ایشان در دولت یازدهم نیز بر همگان مشهود است»، گفت: تلاش‌های دولت برای ارتقاء سطح معیشت مردم بر کسی پوشیده نیست، اما راه حل اساسی این مشکل فقط این است که اشتغال ایجاد شود و اشتغال وقتی رونق می‌گیرد که جلوی واردات بی‌رویه گرفته شود.

وی اظهارداشت: مسأله دیگر که مانع رونق کسب و کار و تولید در کشور است، وجود سودهای بانکی و دریافت‌های دیرکرد برای این وام‌ها است. باید تلاش کنیم نظام بانکی کشور در راستای کمک بیشتر به تسهیل و رونق کسب و کار اصلاح شود و در این راستا لازم است از نظرات اقتصاددانان و کارشناسان دلسوز بهره گرفته و همه منابع اقتصادی را به خدمت بگیریم.

وی با ابلاغ سلام خدمت رییس جمهور، تصریح کرد که برای دوام توفیقات دولت دعا خواهند کرد.

محمود واعظی نیز در این دیدار با تبریک اعیاد قربان و غدیر و ابلاغ سلام رییس جمهور خدمت آیت الله العظمی سبحانی، گفت: خدمت شما رسیدیم تا در آغاز فعالیت <

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست

حجت الاسلام حسن درویشیان «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور» و «نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای هماهنگی، پیگیری و اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاه‌های اجرایی» صبح دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور در ساختمان ایرنا از خبرگزاری جمهوری اسلامی بازدید کرد.

وی در پایان این بازدید گفت وگوی مفصلی درباره اقدامات دولت در حوزه مبارزه با فساد با خبرنگاران داشت که در این نشست، گزارشاتی در خصوص اجرای وعده آیت الله رئیسی مبنی بر برپایی گشت ارشاد مدیران، کشف مفاسد اقتصادی و اداری و از آن مهمتر، حذف بخش مهمی از بستر‌های فسادزا و افزایش شفافیت، تلاش‌های دولتی در زمینه حذف امضا‌های طلایی، مشارکت دادن مردم در کشف فساد‌ها و ایجاد سامانه تلفنی سوت‌زنی ۲۷۷۷ برای معرفی مفاسد اداری و اقتصادی و بسیاری فعالیت‌های دیگر دولت مردمی ارائه کرد.

تمام ارکان نظام؛ مخاطب فرمان هشت ماده‌ای رهبر انقلاب در مبارزه با فساد

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به سالروز فرمان هشت ماده‌ای رهبر انقلاب در مبارزه با فساد که ۲۳ سال پیش صادر شد، گفت: مخاطب پیام حضرت آقا هر سه قوه بودند، سازمان بازرسی کل کشور از قوه قضائیه، دیوان محاسبات اداری از قوه مقننه و وزارت اطلاعات از قوه مجریه. البته این دستگاه‌ها به عنوان نماد سه قوه مطرح شدند، اما در واقع تمام ارکان نظام مخاطب فرمان رهبر انقلاب قرار دارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همواره نسبت به این موضوع دغدغه داشته و اخیرا نیز اشاره‌ای به این فرمان داشتند و روشن شد که انتظارات ایشان در این زمینه آنگونه که باید محقق نشده است.

اصول ۱۲ گانه مبارزه با فساد، میثاق‌نامه کابینه دولتِ مردمی

حجت‌الاسلام درویشیان با تاکید بر اینکه پیشگیری و مبارزه با فساد همواره از دغدغه‌های دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور بوده، گفت: هم در شعار‌های انتخاباتی و هم در تشکیل کابینه موضوع پیشگیری و مبارزه با فساد یکی از رویکرد‌های اصلی آیت‌الله رئیسی قرار داشت و از همان روز‌های ابتدایی تشکیل دولت در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، اصول دوازده‌گانه پیشگیری و مبارزه با فساد توسط رئیس دولت سیزدهم ابلاغ و به عنوان میثاق‌نامه اعضای کابینه سیزدهم مطرح شد.

وی در ادامه شفافیت، مدیریت تعارض منافع و مقابله با بستر‌های فسادزا از اصول کلیدی دانست.

تعیین ۸۰ اقدام اساسی برای خشکاندن بستر‌های فساد

حجت‌الاسلام درویشیان تدوین «سند تحول دولت» را یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ اقدام مهم برای اصلاح بستر فسادزا تدوین و جزو تکالیف دستگاه‌های اجرایی تعریف شد و بازرسی ویژه رئیس‌جمهور نیز پیگیر این اقدامات شد و از همان ابتدا نماینده ویژه برای مبارزه با فساد تعیین شد.

وی تعارض منافع در برخی از دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌هایی که امکانات و اختیارات گسترده‌تری دارند را یکی از بستر‌های مهم شکل‌گیری فساد دانست و افزود: گاهی دستگاه‌ها و مسئولان آن می‌توانند ذی‌نفع باشند و به نوعی تعارض منافع ایجاد شود. دولت از ابتدا پیگیر ارایه این لایحه در مجلس شورای اسلامی بود و همکاری بازرسی ویژه رئیس‌جمهور و معاونت حقوقی با مجلس شورای اسلامی، به تصویب آن در کمیسیون مربوطه انجامید و طرح برای ارایه در صحن علنی مجلس آماده شده است. ان‌شالله اگر تصویب شود قانونی خواهیم داشت که چگونه در جایی که تعارض منافع وجود دارد مسائل را پیگیری کنیم.

حجت الاسلام درویشیان همچنین با تاکید بر همت و اراده دولت در مقابله با فساد، گفت: طرح مبارزه با گزارشگران فساد توسط دولت پیگیری و درمجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شد و در حال حاضر در حال اجراست. لایحه شفافیت نیز توسط دولت پیگیری و در مجلس مطرح شده است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای برخی ترک فعل‌ها نیز نیاز به جرم‌انگاری است که ضمانت اجرایی قوی برای برخورد با آن‌ها وجود داشته باشد. در حوزه قاچاق کالا چند میلیارد دلار قاچاق از خارج به داخل داریم که به تولید داخلی صدمه سنگینی می‌زند. آیت‌الله رئیسی هم در کسوت رئیس قوه قضائیه و هم در کسوت رئیس دولت سیزدهم این موضوع را پیگیری کرده است. دولت مصمم است چالش‌های قانونی مقابله با قاچاق کالا را چه از نظر وضع قوانین، چه از نظر اجرایی را پیگیری کند.

اقدامات بی‌سابقه دولت مردمی در حوزه شفافیت

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور اقدامات دولت در حوزه شفافیت را بی‌سابقه توصیف کرد و گفت: انتشار صورت‌های مالی بانک‌ها، انتشار اسامی ابربدهکاران بانکی و انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی حتی نهاد‌های عمومی غیر دولتی از اقدامات مهم دولت در حوزه شفافیت است که در ابتدا نسبت به آن مقاومت‌های زیادی وجود داشت، اما با پیگیری‌های مجدانه عملی شد.

وی افزود: برخی شرکت‌ها تمایلی به انتشارسود و زیان صورت‌های مالی خود را ندارند چرا که براساس قانون شرکتی که زیان‌ده باشد اجازه پرداخت پاداش ندارد.

حجت‌الاسلام درویشیان تصریح کرد: اصلاح روند تبعیض آمیز پرداخت تسهیلات و با بهره پایین به کارکنان بانک‌ها حسب دستور رئیس‌جمهور پیگیری و در حال انجام است.

اقدام جهادی دولتِ مردمی در حذف امضا‌های طلایی

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور صدور برخط مجوز‌های کسب و کار را یکی از مهمترین اقدامات دولت در بستن گلوگاه‌های فساد برشمرد و افزود: امضا‌های طلایی و مراجعات مکرر متقاضیان برای دریافت مجوز و دلالی‌هایی که به واسطه آن ایجاد شده بود، با راه‌اندازی درگاه ملی صدور مجوز‌های کسب و کار حذف شد. در این راستا مدت زمان مشخصی برای صدور مجوز تعیین شده و در صورت عدم صدور مجوز در این بازه زمانی، مجوز به صورت خودکار صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: در این راستا، وزارت امور اقتصادی و دارایی بیش از سه هزار مورد شناسایی کرده که مشمول صدور مجوز به صورت برخط است.

حجت‌الاسلام درویشیان فروش اموال تملیکی بدون ضابطه و خارج از مزایده برخط را از دیگر بستر‌های فسادزا عنوان و تصریح کرد: دولت در جهت پیشگیری و مقابله با فساد و رانت، مزایده برخط اموال تملیکی را راه‌اندازی کرد و هم‌اکنون هر فرد از اقصی نقاط کشور می‌تواند در این مزایده برخط شرکت کند. با این اقدام انحصار در واگذاری اموال تملیکی و قیمت‌های پایین از میان برداشته شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی مکان‌محور اموال غیرمنقول دولت، گفت: سال گذشته بیش از پنج هزار گزارش مردمی در این سامانه ثبت شد که ۶۵۵ فقره آن با بررسی‌های میدانی محرز و جهت صدور سند به نام دولت اقدام شد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، پرداخت مستقیم اعتبارات دستگاه‌ها به ذی نفع واحد را از دیگر اقدامات انجام شده در مقابله با فساد عنوان کرد و افزود: طرح تنخواه کارت که به کارپردازان دستگاه‌ها اختصاص می‌یابد نیز با ثبت در سامانه، امکان رصد، کنترل، نظارت و گزارش‌گیری از تنخواه‌ها را فراهم کرده است.

شناسایی ۷۳ پرونده پولشویی با بیش از ۳۰۰ همت اخلال ارزی

حجت‌الاسلام درویشیان همچنین با اشاره به اقدامات کم‌نظیر دولت در حوزه مقابله با پولشویی، گفت: متاسفانه مرکز مالی مقابله پولشویی در دولت‌های قبل جدی گرفته نشده بود، اما در این دولت مقابله با پولشویی به جد در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا آسیب‌های نظام پولی و مالی کشور شناسایی و ۱۵۰۰ اقدام عملی برای رفع این آسیب‌ها تدوین شد. ۷۳ پرونده اشخاص حقیقی مضمون به پولشویی با گردش مالی بیش از ۳۰۰ همت با اتهام اخلال ارزی شناسایی و به قوه قضائیه ارجاع شد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در تشریح اقدامات انجام شده در مرکز ملی مقابله پولشویی، گفت: بالغ بر ۸۰۰ همت از دارایی‌های مفسدان اقتصادی شناسایی شد.

گشت ارشاد مدیران صرفا به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست

وی استقرار گشت ارشاد مدیران را از اقدامات بسیار اثربخش دولت مردمی برشمرد و افزود: گشت ارشاد مدیران، صرفا به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست بلکه به معنای تذکر در جهت اصلاح است. مدیران اجرایی سرمایه‌های ملی کشور هستند که به هیچ وجه با دارایی‌های مادی قابل قیاس نیست. یکی از راه‌های صیانت از مدیران، تذکر دادن است.

حجت‌الاسلام درویشیان افزود: در تمام مواردی که احساس کنیم با تذکر امکان جلوگیری از انحراف وجود دارد، اقدام می‌کنیم. در سطوح بالا، میانی و استانی مدیریتی هرگاه به این نتیجه برسیم که مدیری کارآمدی و شایستگی لازم را ندارد، برکنار شده است. اقدام در این حوزه نیز در قریب به اتفاق موارد توسط مدیران اجرایی انجام شده است، در مواردی نیز گزارش خدمت شخص رئیس‌جمهور ارایه و دستور به برکناری توسط ایشان صادر شده است.

وی یکی از مهمترین ماموریت‌های مجموعه تحت نظارت خود را شناسایی ساختار‌ها و بستر‌های فسادزا برشمرد و افزود: در این راستا پیگیر گزارش‌های متعددی از مراجع نظارتی و دستگاه‌های اجرایی هستیم و از سوی دیگر بستر‌های شناسایی شده را به این مراجع منعکس می‌کنیم.

برکناری بیش از ۱۰۰ مدیر متخلف و ناکارآمد؛ عهد اخوتی با مدیران نبسته‌ایم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای هماهنگی، پیگیری و اجرای نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد در دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد: رئیس‌جمهور بار‌ها به صورت عمومی و اختصاصی به بنده اعلام کردند که خط قرمزی در مقابله با فساد نداریم و عهد اخوتی با مدیران نبسته‌ایم و ملاک ما قانون، سیاست‌های کلی نظام و منویات رهبر معظم انقلاب است. اگر کسی پایبند باشد و رعایت کند دستش را می‌بوسیم و حمایت می‌کنیم و اگر کسی بخواهد سواستفاده و تخلف کند و کارآمدی لازم را نداشته باشد دولت به هیچ وجه تعارف ندارد و در هر سطحی که باشد با وی برخورد می‌کند. دولت از سطوح بالا با گزارش‌هایی که ارایه شده اقدام به برکناری کرده تا سطوح میانی که بیش از ۱۰۰ نفر تا کنون بوده است.

وی در تشریح اقدامات انجام شده در مقابله با ناکارآمدی و یا فساد احتمالی مدیران استانی، گفت: یکی از ماموریت‌های قبل از سفر رئیس‌جمهور به استانها، ارزیابی کارآمدی مدیران استانی است. در سفر به برخی از استان‌ها به این جمعبندی رسیدیم که برخی از مدیران باید برکنار شوند و در این زمینه اقدامات لازم انجام شده است. با پیگیری‌های لازم برخی از آنان قبل از سفر برکنار شده و برخی دیگر نیز پس از سفر برکنار می‌شوند.

بازرسی از ۷۰ مرکز درمانی

حجت‌الاسلام درویشیان با اشاره به اینکه در نوروز امسال بیش از ۷۰ بازرسی از مراکز درمانی سراسر کشور انجام شده است، تصریح کرد: ۱۹ گروه بازرسی با همکاری وزارت بهداشت و درمان تشکیل و در تمام استان‌ها حاضر شدند. در این راستا مشکلاتی که قابل رفع بود را با تذکر رفع کردند و برخی امکانات که امکان رفع سریع داشت حل و در سایر موارد نیز گزارش‌هایی در قالب ۱۰ عنوان پرستاران، بیمه‌ها، دستیاران پزشکی، پزشکان متخصص، دارو، اورژانس و داروخانه‌ها و ... به وزارت بهداشت و درمان ارایه شد.

وی همچنین با اشاره به پرونده خودکشی خانم دکتر رزیدنت، گفت: به این موضوع ورود کردیم و در حال پیگیری هستیم.

۱۳۴ هزار تماس سوت‌زنی مردمی با دفتر ویژه بازرسی رئیس جمهور

حجت الاسلام درویشیان افزود: با توجه به اینکه دولت، مردمی است حسب دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه مردم با دولت مرتبط باشند و اطلاعاتی که از فساد‌ها دارند، به دولت اطلاع دهند، لذا در بازرسی ویژه رئیس جمهور به این جمع بندی که یک ستاد خبری راه اندازی کنیم البته بسیاری از دستگاه‌های نظارتی، ستاد خبری دارند، ولی قرار شد از ۳ خرداد ۱۴۰۲ این ستاد خبری مردمی با شماره ۲۷۷۷ راه اندازی شود؛ تا کنون ۱۳۴ هزار تماس و پیام از مردم داشته ایم؛ تعدادی از این گزارش‌ها و پیام‌ها از سوی همکاران ما بررسی می‌شوند حتی بعضا از گزارش دهنده دعوت می‌شود تا توضیح دهد تعدادی از این پیام‌ها و گزارش‌ها که مورد استناد است، پیگیری می‌شود و آن‌هایی که مورد استناد نیست، بایگانی می‌شوند؛ ۹۵ مورد از این گزارش‌ها درباره ارتشا (درخواست رشوه) بود که قریب به صحت تشخیص داده شد. هم مدیران شهرستانی بودند و هم استانی و هم در مرکز.

کشف ارتشا بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان

وی افزود: چند پرونده تخلف سنگین از گزارش‌های مردمی در حوزه اختلاس بوده که یک پرونده آن در مرجع قضایی در حال رسیدگی است که رقم آن بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ این پرونده در مرحله بازپرسی است؛ تعدادی از مدیران آن مجموعه درگیر بوده اند و گزارش‌هایی داشته ایم که مبالغی را اختلاس کرده یا رشوه گرفته اند؛ یک پرونده تخلف بسیار سنگین دیگر هم در زمینه اختلاس داریم که این پرونده هم در مرحله رسیدگی از سوی دستگاه ضابط قضایی است؛ همچنین ۱۰۰ مورد بررسی نهایی در خصوص زیرمیزی گرفتن پزشکان داشته ایم که ۱۵ مورد آن منجر به برخورد شده و پرونده آن‌ها به سازمان تعزیرات ارجاع شده است که تعدادی از این پزشکان وجوه دریافتی را برگردانده اند و ۴۸ گزارش تخلفات نظام مهندسی داشته ایم که در حال پیگیری است.

۶۸۴ هکتار اراضی ملی از یک زمین‌خوار پس گرفته شد

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور بیان کرد: یک گزارش هم داشتیم که گفته شد زمینی به میزان ۶۸۴ هکتار توسط یک زمین خوار در یکی از شهر‌های شمالی تملک شده که این پرونده بررسی و تأیید شد؛ هم زمین خوار بازداشت شد و هم آن زمین به منابع طبیعی برگشت.

پیگیری برای بازگشت مدیر ضد فساد

وی ادامه داد: در راستای اجرای گشت ارشاد مدیران یکی از کار‌هایی که دولت اهتمام به آن دارد، حمایت از مدیرانی است که در جهت مبارزه با فساد تلاش دارند؛ مثلا از یکی از شهر‌های شمالی گزارشی رسید که مدیر منابع طبیعی یک شهرستان در برابر فسادی ایستاده است زمینی را یک شخص ذی نفوذی تملک کرده بود که منابع طبیعی شهرستان به دستگاه قضایی شکایت می‌کند؛ دادگاه هم رأی داده بود که این زمین به منابع طبیعی بازگشت داده شود با فشار سیاسی، این مدیر اداره منابع طبیعی شهرستان برکنار شد.

وی در همین راستا ادامه داد: خبر برکناری به سازمان بازرسی داده شد و به مدیرکل منابع طبیعی استان و رئیس سازمان منابع طبیعی کشور گفتیم که باید این مدیر به سمت خود برگردد تا برای همگان روشن شود که مدیری که با فساد مبارزه می‌کند، مورد حمایت است و این مدیر به کار خود بازگشت.

فضاسازی علیه بازرسی ویژه رئیس جمهور

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور اظهار کرد: گزارش‌هایی از واحد‌های تولیدی به ما می‌رسد که برخی دستگاه‌های دولتی با تولیدکنندگان همکاری نمی‌کنند یا بعضا درخواست رشوه می‌کنند؛ مثلا در موردی ورود کردیم که با حمایت استانداری، دستگاه قضایی و دستگاه‌های نظارتی آن استان، مسیر قانونی برای صدور مجوز تولیدکننده مربوطه طی شد و در مراحل پایانی قرار دارد؛ لذا کسانی که نمی‌خواستند این اتفاق بیفتد، اقدام به فضاسازی با رسانه کردند و گفتند ما می‌خواستیم جلوی فساد را بگیریم، ولی بازرسی ویژه رئیس جمهور اجازه نداد در حالی که خلاف این موضوع بود و مانند اتفاقاتی بود که جای شهید و جلاد را عوض می‌کردند. مبارزه با فساد هزینه دارد.

هیچ خودرویی با شیوه‌های رانتی و خارج از قرعه‌کشی به دستگاه‌های دولتی داده نمی‌شود

حجت الاسلام درویشیان درباره اقدامات دفتر ویژه بازرسی رئیس جمهور در حوزه خودرو گفت: یکی از اقداماتی که در زمینه خودرو انجام داده ایم، حسب دستور رئیس جمهور به وزیر وقت صمت مبنی بر اینکه خودرو نباید به کارکنان دستگاه‌های دولتی خارج از نوبت داده شود و باید مثل سایر شهروندان که از طریق قرعه کشی یا ثبت نام می‌توانند خودرو بگیرند، به فروش برسد، بود که در این خصوص ورود کردیم و از آن تاریخ تا کنون این اتفاق نیفتاده است البته در این مدت هم درخواست‌هایی از سوی دستگاه‌ها برای دریافت رانت خودرو و خارج از نوبت دریافت شد، اما جلوی آن را گرفته ایم. در حال حاضر ایران خودرو و سایپا بدون رعایت ضوابط به کارمندی خودرو نمی‌دهند اگر گزارشی به ما برسد، حتما برخورد می‌کنیم؛ یک گزارشی به ما رسید که قرار بود بیش از ۴۰ دستگاه خودرو خارج از نوبت داده شود که مطلع شدیم و جلوی آن را گرفتیم.

مسیر تخصیص ارز واردات کالا تغییر کرد

حجت الاسلام درویشیان درباره آخرین وضعیت پرونده چای دبش تأکید کرد: به محض اینکه گزارشی به ما درباره تخصیص ارز به شرکت چای دبش واصل شد، دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور به پرونده ورود کرد که اوایل سال گذشته بود؛ اطلاعات لازم را از صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی دریافت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که یک بستر موجب این تخلف شده است بعد متوجه شدیم که وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور هم همزمان به این پرونده ورود کرده اند برای اینکه از موازی کاری جلوگیری شود، تا مقطعی که بررسی کرده بودیم، جمع بندی خود را به وزارت اطلاعات دادیم که نقش ضابط قضایی را نیز بر عهده دارد؛ جلساتی با وزارت اطلاعات و جهاد در این زمینه داشتیم؛ موضوع اول اینکه دولت به محض اطلاع از پرونده، ورود کرد و جلوی آن را گرفت و نکته دوم اینکه بستر وقوع این تخلف جمع شد لذا دیگر به این شکلی که در گذشته به یک شرکت این میزان بالای ارز برای واردات نه تنها چای بلکه هر کالای دیگری امکان تخصیص وجود داشت، نخواهد بود؛ این مسیر به شکلی اصلاح شد که دیگر امکان وقوع فساد مشابه وجود ندارد وزارت جهاد هم اصلاح این ساختار و سامانه را اطلاع رسانی کرد.

دستور رئیس جمهور برای برخورد بدون اغماض با متخلفین

وی در ادامه یادآور شد: رئیس جمهور بار‌ها اعلام کرده که هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد نداریم، هیچ گزارشی نبوده که درباره مسئولی به رئیس جمهور ارائه شود و ایشان ملاحظاتی در این باره داشته باشد؛ مثلا گزارش داده ایم فلان مسئول به دلایلی باید برکنار شود رئیس جمهور هم بلافاصله دستور برکناری دادند.

نظارت غیرمستقیم دولت بر شهرداری‌ها به واسطه وزات کشور

وی در پاسخ به پرسشی درباره گزارش‌های مردمی به سامانه ۲۷۷۷ مربوط به شهرداری‌ها و نحوه نظارت دولت بر نهاد‌های عمومی غیر دولتی اظهار کرد: دولت نسبت به شهرداری‌ها از طریق سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها که ذیل وزارت کشور است، بر شهرداری‌ها نظارت عالیه دارد، اما نظارت مستقیم بر شهرداری‌ها توسط شورا‌های شهر و دستگاه‌های نظارتی سایر قوا مانند سازمان بازرسی کل کشور انجام می‌شود؛ دولت هم از طریق وزارت کشور و هم از طریق گزارش‌هایی که به دفتر ویژه بازرسی ریاست جمهوری می‌رسد، کار نظارت خود بر شهرداری‌ها را اعمال می‌کند.

رئیس دفتر ویژه بازرسی رئیس جمهور درباره اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد گفت: آنچه رسانه‌ها باید دقت کنند، اطلاع رسانی به موقع اقدامات دولت است؛ گاهی اقدامات دولت را برای افراد خارج از دولت بیان می‌کنیم، می‌گویند که ما اطلاعی نداشته ایم؛ یکی از مظلومیت‌های دولت این است که اقداماتش به نحو شایسته اطلاع رسانی نمی‌شود به ویژه در مقابل هجمه شدید مخالفان و ضد انقلاب که از کاه کوه می‌سازند، اما کوه‌هایی داریم که به شکل کاه هم بعضا منعکس نمی‌شود؛ باید تلاش بیشتری در این زمینه کرد و روش‌های اطلاع رسانی ما به روزتر و حرفه‌ای و پر حجم شود که یکی از شاخص‌های افزایش سرمایه اجتماعی خواهد بود و به امیدآفرینی در مردم منجر می‌شود.

حجت الاسلام درویشیان خاطر نشان کرد: باید از همه ظرفیت‌ها و روش‌های اطلاع رسانی و رسانه‌ای برای انعکاس خدمات دولت استفاده شود البته ایراد‌ها و اشکالات هم به مردم گفته شود، زیرا مردم ما شاهد اقدامات دولت هستند و خود در این زمینه منصفانه قضاوت می‌کنند. رسانه‌ها باید اهتمام زیادی برای انعکاس خدمات دولت داشته باشند؛ در همه دنیا یکی از قوای مؤثر، رسانه است و رکن چهارم دموکراسی در دنیاست؛ رئیس جمهور هم همواره تأکید دارد که برای اقدامات دولت پیوست رسانه‌ای طراحی شود حتی علل و دلایل عدم دستیابی به برخی اهداف دولت نیز اعلام شود.

اراده قاطع آیت الله رئیسی مبارزه با فساد است

وی تصریح کرد: رئیس جمهور اهتمام جدی در بخش مبارزه با فساد دارد؛ اراده قاطع آیت الله رئیسی مبارزه با فساد است؛ موارد و هجمه‌هایی که بعضا رسانه‌ها اعلام میکنند، به هیچ وجه از اراده و اهتمام رئیس جمهور نکاسته است؛ ممکن است گزارش‌هایی به رئیس جمهور برسد، اما احراز نشود این به معنای عدم مبارزه با فساد نیست؛ مثلا گزارش می‌شود که فلان مسئول تخلف کرده است و پس از بررسی متوجه می‌شویم گزارش مربوطه مستند نبوده و صحت نداشته است.

دیگر خبرها

  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد