Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>لرستان - نشست خبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان لرستان با اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در آغاز این نشست خطاب به خبرنگاران گفت: انصافا نقدهای اصحاب رسانه استان در راستای رفع نواقص مدیریتی لرستان سازنده و کارساز است.


مهندس علی زندی فر افزود : میانگین عمر ناوگان کشور 1/6 درصد کاهش داشته که در استان با 4/5 درصد افزایش مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندی فر خبر داد: در حیطه نوسازی ناوگان 537 دستگاه در استان شرایط نوسازی دارند.

وی افزود:در گذشته سیستم روشنایی بخشی راه های استان به صورت طولی بود و اخیرا عملیات روشنایی به صورت تقاطعی و روشنایی نقطه به نقطه انجام می پذیرد.

زندی فر در خصوص تاکسی کرایه ای روستایی بیان داشت:جهت خرید تاکسی های کرایه ای مختص روستا به افراد واجد شرایط 18 میلیون تسهیلات با سود چهار درصد تعلق می گیرد.

اخذ دو مجوز راهدارخانه در الیگودرز،تاسیس و تکمیل ساختمان اداری راهداری الشتر به همت مهندس زندی فر از دیگر اقدامات قابل ذکر این جلسه بود.

وی در ادامه خبر داد: سرمایه راه های استان دارای 15 هزار میلیارد ارزش مالی است و از جمله اقدامات شاخص انجام شده در این سیستم، بدین شرح اعلام می گردد:
نصب سامانه های هوشمند
نصب 17 سامانه ثبت تخلفات
دوربین های ثبت نظارت
ترافیک نما
سیستم های سپهتن

زندی فر ابراز داشت: در حوزه مسافر یکی از جوانان ترین ناوگان کشور هستیم اما با کاهش مسافر مواجه هستیم.

وی ادامه داد: طی پنج ماهه اول سالجاری تعداد سفر انجام شده،9درصد کاهش داشته و تعداد مسافر نیز با 20 درصد کاهش مواجه بوده است.

زندی فر اشاره کرد: میانگین عمر ناوگان کشور 1/6 درصد کاهش داشته که ما در استان با 4/5 درصد افزایش عمر ناوگان مواجه بوده ایم.

مدیر کل راهداری استان در خصوص نرخ کالا تصریح کرد: از لحاظ کالا لرستان از سال 92 تا اکنون هیچگونه افزایش نرخی نداشته است.

زندی فر اعلام کرد:در سال جاری سرعت متوسط در راههای استان از ۸۳ به ۷۶ درصد کاهش یافته است.

وی بیان داشت: سرمایه راههای استان 15هزار میلیارد ارزش مالی دارد و متوسط عمر راه های استان بالای بیست سال است.

مدیر کل راهداری و سیستم حمل و نقل استان در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارش عملکرد در پنج ماه نخست سالجاری پرداخت؛
زندی فر گفت: طی پنج ماهه اول سالجاری حوزه حمل و نقل با افزایش 13/8درصدی درآمد مواجه بوده است.

وی افزود :اقدامات شاخص حوزه راه های استان شامل حذف ده نقطه پر حادثه از استان بود که کلا شامل 42 مورد هستند و نیز سال گذشته 200 پرتگاه پرحادثه از استان نیز حذف شد.

مدیر کل راهداری استان تصریح کرد: مشکل اساسی ما در لرستان این است که طی ده ساله گذشته اکثر راه های شهری و روستایی نگهداری نشده اند.

زندی فر تاکید کرد: سیستم راهداری و حمل و نقل استان دارای پتانسیل های اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم نیز می باشد.
وی در بیان آمار اسفبار تصادفات و تحمیل غم از دست دادن عزیزان به خانواده که عمدتا به خاطر بی احتیاطی و سهل انگاری رانندگان صورت می گیرد افزود: در حیطه تصادفات اگر فقط گذشت راننده ها در کنترل تداخل مسیر اندکی بیشتر بود هرگز شاهد مرگ این همه جوان نبودیم.

عکس /امین ساکی

46

کلید واژه‌ها : استان لرستان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات مؤثری اجرا شده که یکی از آنها خط کشی محورها است، افزود: در این راستا، در یکسال گذشته، خط کشی سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ امانی این اداره کل انجام شده که موجب صرفه جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی شده است.

وی تهیه و نصب ۷۰۰ متر مربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی را برای تأمین ایمنی عبور و مرور جاده‌ای اعلام کرد و گفت: تهیه ونصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک زن و سولار در استان از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان است.

کرد گفت: تهیه، نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان طی این بازه زمانی اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل در محورهای مواصلاتی استان از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ همکاران ما را مطلع کرده تا در اسرع وقت رفع شود.

کد خبر 6089672

دیگر خبرها

  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲