Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@02:04:02 GMT

گلایه متخصص تغذیه از پخش شبانگاهی «دورهمی» و «خنداونه»

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۴۲۲۲

یک متخصص تغذیه از اختلال خواب در کودکان انتقاد کرد و گفت: پخش برنامه‌های سرگرمی مانند خندوانه و دورهمی در ساعات پایانی شب اختلال خواب کودکان را افزایش می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا: مجید غیور مبرهن، امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر مشکلات چاقی در زنان و کودکان افزایش یافته و یکی از علل آن اختلال خواب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بدن کودکان در شب‌ها نیاز به استراحت دارد و با جبران خواب در طول روز نیاز اصلی برطرف نمی‌شود و در نهایت دچار آسیب‌های اجتماعی و جسمی می‌شود.

غیور با بیان اینکه سبک زندگی نسل جدید تغییر پیدا کرده و شبکه‌های مجازی جایگزین دیگر تفریحات بدنی شده‌اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 85 تا 95 درصد کمبود ویتامین D در خراسان رضوی وجود دارد، همچنین 21.5 درصد کمبود زینک و 32.5 درصد کمبود مس در افراد در استان اندازه‌گیری شده است.

وی یادآور شد: اطلاعات مردم برای تغذیه سالم کافی نیست و با این حال نیز می‌بینیم رسانه‌ها و دیگر فضاها این اطلاعات را در اختیار مردم قرار نمی‌دهند حتی به تبلیغ مواد مضر نیز می‌پردازند به طوری که می‌بینیم سیگار چقدر در رسانه‌های ما تبلیغ می‌شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: کمبود ویتامین D در گذشته 21 درصد بود و در حال حاضر این افزایش به علت افزایش آلودگی هوا، افزایش آپارتمان‌نشینی و تغییر سبک زندگی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل ما دیگر بیماری‌های واگیر دار نیستند، گفت: مشکل اصلی بیماری‌های غیر واگیر مانند فشار خون، دیابت، سکته‌ها و ... است به طوری که سندرم متابولیک در زنان مشهدی بیش از دو برابر مردان شده است.

غیور افزود: این سندرم سکته‌های قلبی خاموش را ایجاد می‌کنند که بیشتر در زنان و در هنگام بیش از یائسگی اتفاق می‌افتد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: در حال حاضر ریزمغذی‌ها شمشیر دو لبه هستند، یعنی هم افزایش و هم کاهش آنها در بدن ایجاد مشکل می‌کنند بر همین اساس باید علوم مختلف از جمله علم نانو، تغذیه، داروسازی و ... نیز بر آن باشند تا داروهای تکمیلی را با حداکثر جذب تولید نمایند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین گفت: عرضه قانونی مکمل های ورزشی تنها از طریق داروخانه ها مجاز بوده و بایستی تحت نظر کارشناس تغذیه نیز مصرف شود.

رامش مهرآیین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسوول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، زخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مکمل ورزشی استفاده کنیم یا نه ؟ معجزه ای به نام کراتین بدنسازی

دیگر خبرها

  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • شوک شبانگاهی به استقلال؛ علی خطیر برکنار شد