Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@05:23:18 GMT

۸ راه خانگی برای آرام کردن آبسه دندان

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۵۲۸۱۹

۸ راه خانگی برای آرام کردن آبسه دندان

یک حبه سیر تازه را داخل دهان خود بگذارید و آن را با دندان‌هایتان له کنید. سیر را تا زمانی که درد آرام شود، بجوید. بعد می‌توانید دهان خود را آب بکشید.

سرویس سبک زندگی فردا: آبسه دندان اصطلاح رایجی است که برای توصیف عفونت ریشه دندان یا جایی بین دندان و لثه به کار می‌رود. در ادامه چند روش خانگی ساده برای مبارزه با این نوع عفونت، به نقل از سایت فوت و فن آورده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آبسه دندان توسط نوعی باکتری ایجاد می‌شود که یا از طریق پوسیدگی یا از طریق ترک دندان وارد دندان شده و تا نوک ریشه گسترش می‌یابد. این امر منجر به بروز درد، التهاب و توده‌های چرکی می‌شود.بیشتر اوقات آبسه دندان در اثر پوسیدگی شدید دندان یا بیماری‌های لثه به وجود می‌آید. علاوه بر این، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، رژیم غذایی سرشار از شکر، کربوهیدرات و مواد غذایی چسبناک احتمال بروز این مشکل را افزایش می‌دهد.اگر این مشکل درمان نشود، عفونت به استخوانی می‌رسد که از دندان موردنظر حمایت می‌کند و ممکن است منجر به بروز مشکلات مرگ‌آور شود. حتی اگر آبسه پاره شود و دردتان کم شود، باید دندان خود را درمان کنید.اگر علائم آبسه دندان را داشتید حتماً به پزشک مراجعه کنید؛ زیرا این مشکل خودبه‌خود رفع نخواهد شد. شما می‌توانید به عنوان درمان فرعی از برخی روش‌های خانگی نیز بهره ببرید.
۱. سیریک حبه سیر تازه را داخل دهان خود بگذارید و آن را با دندان‌هایتان له کنید. سیر را تا زمانی که درد آرام شود، بجوید. بعد می‌توانید دهان خود را آب بکشید. برای رفع بوی سیر چند قطره عصاره میخک به آب اضافه کرده و با آن دهان خود را بشویید.
۲. شستشو با روغنیک قاشق غذاخوری روغن‌زیتون خالص داخل دهانتان بریزید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل دهان بچرخانید؛ اما قورت ندهید. سپس آن را تف کرده و دهانتان را با آب ولرم آب بکشید. این کار را به مدت یک ماه ۲ بار در روز و با معده خالی انجام دهید.
۳. میخکیک تکه پنبه را به عصاره میخک آغشته کنید و آن را چند دقیقه روی محل مورد نظر قرار دهید.
۴. کیسه چای سیاهیک کیسه چای سیاه را چند دقیقه داخل آب ولرم بگذارید. بعد آن را خارج کرده و فشار دهید. سپس کیسه را روی دندان مورد نظر قرار دهید و چند ساعت یا کل شب را منتظر بمانید. بعد دهان خود را با آب‌نمک ولرم بشویید. این کار را به مدت چند هفته و روزی یک‌بار انجام دهید.
۵. سرکه سیبیک قاشق غذاخوری سرکه سیب را به مدت چند دقیقه داخل دهانتان بچرخانید. سرکه را قورت ندهید. بعد دهان خود را با آب ولرم بشویید.
۶. آب‌نمکیک قاشق چای‌خوری نمک را به یک لیوان آب ولرم اضافه کرده و حل کنید. با این محلول دهان خود را بشویید. این کار را ۲ الی ۳ بار در روز تکرار کنید.
۷. زردچوبهیک قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. پس از مسواک زدن دندان‌ها، این خمیر را مستقیماً روی ناحیه مورد نظر قرار دهید. ۱۵ الی ۲۰ دقیقه منتظر بمانید، سپس دهان خود را با آب ولرم بشویید.
۸. عصاره نعناعچند قطره عصاره نعناع روی ناحیه مورد نظر بمالید تا درد ناشی از آبسه دندان را تسکین دهید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود