Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@02:07:52 GMT

خسارت ٥٠ میلیاردی سیل در تعطیلات آخر هفته

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۷۷۷۸۴

١٠٠ نجاتگر هلال احمر در ۴ استان سیل زده عملیات امدادرسانی را انجام دادند
به گزارش شهروند، سیل بار دیگر چهار استان کشور را در بر گرفت و به چند روستا خسارت زد. این در حالی است که عملیات امدادرسانی در این چهار استان سیل زده همچنان ادامه دارد. در حال حاضر به ۱۸۵۷ نفر تا کنون امدادرسانی شده است. این در حالی است که به گفته استاندار گیلان، برآورد اولیه خسارت ناشی از بارش شدید باران در گیلان ٥٠ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از روز ۱۶شهریور تا ساعت ٨:٣٠ روز شنبه سیل و آب‌گرفتگی به ۱۵شهر و روستا در استان‌های آذربایجان‌شرقی، گلستان، مازندران و گیلان رسید و امدادگران هلال‌احمر را به صحنه‌های سیل‌زده کشاند. عملیات امدادرسانی از سوی ماموران هلال‌احمر آغاز شد و نجاتگران به مردم سیل‌زده کمک کردند.
١٩تیم شامل بیش از ۱۰۰ نیروی امدادی، ۲۰دستگاه خودروی امدادی و ۱۰دستگاه موتور پمپ آب در این عملیات‌ها بکار گرفته شدند. ٤١٨ خانواده تنها در شهرستان‌های لنگرود، لاهیجان، رودسر، آستانه اشرفیه، رودبار، املش و صومعه‌سرا از سوی هلال‌احمر استان گیلان امدادرسانی شدند.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر، در مورد امدادرسانی به استان‌های متاثر از سیل کشور گفت: «امدادرسانی همچنان ادامه دارد. تاکنون ۱۹تیم عملیاتی، متشکل از ١٠٠ نفر کار امدادرسانی را انجام دادند و به ۱۸۵۷نفر امدادرسانی کرده‌اند.» وی در مورد جزییات امدادرسانی گفت: «تاکنون ۵۴۹ نفر در مساجد، ورزشگاه‌ها و غیره اسکان اضطراری داده شده‌اند. همچنین تعداد ۵۹ واحد مسکونی از آب تخلیه شده است.
توزیع اقلامی همچون پتو، نان، کنسروجات، حبوبات، برنج و روغن میان افراد متاثر از سیل از دیگر اقداماتی بوده که در طول این مدت توسط امدادگران هلال‌احمر در مناطق سیل‌زده صورت گرفته است. همچنین با بروز سیلاب در استان گیلان ۵۱۰نفر از مردم این استان توسط ۱۵ تیم اعزامی از امدادگران جمعیت هلال‌احمر امدادرسانی شدند.»
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان با تأکید بر امدادرسانی به بیش از ۵۱۰نفر در راه مانده و آسیب‌دیده در شهرستان‌های لنگرود، لاهیجان، رودسر و آستانه اشرفیه افزود: «اسکان اضطراری حدود ۲۰۰نفر در لاهیجان، رودسر و لنگرود توسط نیروهای جمعیت انجام شده است.»
این درحالی است که وزیر کشور نیز در تماس تلفنی با استاندار گیلان نحوه کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده گیلان را پیگیری کرد و دکتر محمدعلی نجفی، استاندار گیلان در این تماس تلفنی توضیحاتی از اقدامات انجام شده در مناطقی از استان که در پی بارش شدید باران دچار آبگرفتگی شدند، ارایه کرد.
در همین زمینه، نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و معاون بازسازی بنیاد مسکن روز، ١٨شهریور در سفر به گیلان، از برخی مناطق استان که دچار آبگرفتگی شده اند، بازدید کرد.
نجفی استاندار گیلان نیز با سفر به شهرستان‌های لنگرود و لاهیجان، ضمن بازدید از مناطقی که دچار آبگرفتگی شده بودند، در جریان خدمت‌رسانی به مردم این مناطق قرار گرفت. وی پس از این بازدید و حضور در ستاد مدیریت بحران شهرستان لاهیجان، گفت: «آسیب‌های ناشی از بارش شدید باران در استان به‌ویژه مناطق شرقی، بررسی و تسهیلات اعتباری کوتاه‌مدت به آسیب‌دیدگان پرداخت می‌شود.»
استاندار گیلان، همچنین برآورد اولیه خسارت ناشی از بارش شدید باران در گیلان را ٥٠‌میلیارد تومان دانست و گفت: «برخی از خیابان‌ها، پل‌ها و دیواره‌ها آسیب دیده‌اند و احتمالا خسارت بالغ بر ٥٠‌میلیارد تومان است.
مدیران استانی و شهرستانی در نخستین اقدام شرایط اسکان حدود ٥٠٠خانوار آسیب دیده را فراهم کردند. برای خانوارهایی که دچار آسیب حداقلی شدند، از امکانات بنیاد مسکن استان برای بازسازی خانه‌هایشان کمک می‌گیریم.»
استاندار گیلان به مردم اطمینان داد که کارشناسان ستاد مدیریت بحران استان، از تک‌تک خانه‌هایی که دچار آبگرفتگی شده و خسارت دیده‌اند، بازدید و گزارش کارشناسی را ارایه خواهند داد.
خسارت ٩٠٠ واحد مسکونی و تجاری در لنگروددر ادامه سید رضا جوادپور، فرماندار لنگرود از خسارت ٩٠٠ واحد مسکونی و تجاری بر اثر سیل در لنگرود خبر داد و در این باره گفت: «طبق دستور استاندار گیلان پس بررسی نتایج کارشناسی شده نسبت به بررسی مبلغ کلی خسارت اقدام خواهد شد.»
فرماندار لنگرود با اشاره به اینکه میزان بارش لنگرود ٢٢٢ میلی متر بود، افزود: «خسارت شدید سیل در سه کانون مرکز لنگرود، روستای طالش محله و روستای دیوشل بوده است.»
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچگونه قطعی برق در سطح شهرستان نداریم، گفت: «دستورات لازم برای حل مشکلات ساکنان و تردد شهروندان و مسافران داده شده است.»
جوادپور با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته با لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: «پس از انجام بررسی های لازم به هر خانواده آسیب دیده حمایت های مادی صورت خواهد گرفت. بنیاد مسکن به عنوان دستگاه معین در کارشناسی و پرداخت خسارت انتخاب شده است.»

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟

خورشید گزدرازی رئیس اتاق بازرگانی بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص باید و نبایدهای اجرای طرح تعطیلی آخر هفته گفت: همانطور که می‌دانیم در قانون اتاق بازرگانی قید شده است که اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه حاکمیتی ایفای نقش کند.

فعال اقتصادی ادامه داد: همچنین در دستور کار اتاق بازرگانی و تعاون و اصناف که مجموعه‌ای از بخش خصوصی هستند، یکی از مواردی که سالیان گذشته به صورت مستمر انجام می‌شود پایش کسب وکار است. در هر صورت مولفه‌هایی همواره در این پایش‌ها در صدر قرار می‌گیرند. اتاق بازرگانی از این طریق با اطلاع از محیط کسب و کار در تلاش برای ایفای وظایف مشاوره‌ای خود نسبت به دولت است.

گزدرازی تاکید کرد: ما در تلاش هستیم که دولت  دید بهتری نسبت به این موضوع داشته باشد و از این طریق تصمیمات اقتصادی بهتری اتخاذ شود. در هر صورت ما نمی توانیم تعاملات اقتصادی و تجاری خود را با دنیای پیرامون قطع کنیم. ما بر این باوریم که در مباحث گمرکی و داد و ستد تجاری باید شرایط دیگر کشور‌ها را در نظر بگیریم.

ایران به رفتار اقتصادی کشورهای مقصد توجه داریم؟

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر خاطر نشان کرد: حتی در مباحث ارتباط اقتصادی در فضای مجازی نیز توجه به شرایط کشور‌های هدف مهم است. حتی در زمینه تجارت با کشور‌های خاورمیانه‌ای و شرق آسیا هم نمی‌توانیم عنوان کنیم که ما به رفتار اقتصادی کشور مقصد توجه نداریم؛ چرا که زنجیره عرضه کشور‌های بسیاری به هم متصل و اقتصاد‌هایی درهم تنیده هستند.

گزدرازی ادامه داد: در اکثر کشور‌های جهان هم اکنون تعطیلات آخر هفته روز‌های شنبه و یکشنبه است؛ در کشور‌های مسلمان اطراف ما نیز تعطیلات آخر هفته از جمعه ظهر شروع شده و تا یکشنبه ادامه دارد. اگر ما بخواهیم پنجشنبه و جمعه را تعطیل اعلام کنیم، علاوه بر قطع ارتباطی که در این دو روز داریم، در روز‌های شنبه و یکشنبه نیز نمی توانیم ارتباطی برقرار کنیم.

وی تاکید کرد: در روز‌های تعطیلی خارج از کشور اگر تاجری نیاز به هماهنگی و یا مراوده‌ای با شریک تجاری خارجی خود داشته باشد، چه در فضای مجازی و چه در مراجعه حضوری با عدم پاسخگویی مواجه می‌شود؛ چراکه اصلا امکان ارتباط وجود ندارد و کسی آن‌طرف نیست.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر گفت: به این صورت ما عملا چهار روز کاری را از دست می‌دهیم؛ از این رو ما به عنوان بخش خصوصی خواهشمندیم نسبت به این موضوع تمهیدات لازم اندیشیده شود چراکه فشار اقتصادی تعطیلات این‌گونه بر عهده بخش خصوصی و مردم خواهد بود.

درخواست بخش خصوصی از رهبر معظم انقلاب

وی تصریح کرد: اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی در نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری از ایشان درخواست کرده است که نسبت به لغو تعطیلات پنجشنبه دستور فرمایند. شایان ذکر است که لغو تعطیلات پنجشنبه می‌تواند در رقابت پذیرتر کردن تجارت خارجی بخش خصوصی موثر بوده و ارتباط تجاری کشور ما را تقویت کند.

گزدرازی گفت: اگر بخواهیم چهار روز از هفته را تعطیل باشیم دو الی سه روز باقی مانده عملا فقط هزینه است و به شدت دچار مشکل می‌شویم. در این مسئله ما فقط با یک قشر خاص در ارتباط نیستیم، بلکه بحث مراوده با جامعه جهانی در جریان است و نمی توانیم نسبت به ملزومات آنها بی تفاوت باشیم. در هر صورت اقتصاد جهانی در حال انجام کار خود است و این ما هستیم که باید همراه شویم.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر ادامه داد: ما با توجه به اعتقادات اسلامی بر تعطیلی و انجام مناسک دینی روز جمعه تاکید داریم، اما براساس تاکید مقام معظم رهبری بر گسترش مشارکت مردم در امر تولید و همچنین با توجه به فرمایشات ایشان در اهمیت اقتصاد مردمی می‌توانیم با انتقال تعطیلات پایان هفته از پنجشنبه به روز شنبه، شرایط مطلوب تری را برای بخش خصوصی که همان مردم هستند فراهم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟