Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: بعد از بروز حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان هرمزگانی، اعزام دانش آموزان به اردو در زمان شب متوقف شده تا آیین نامه جدید مصوب و ابلاغ شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سید محمد بطحایی امروز در حاشیه جلسه کمیسیون عمران مجلس درباره بررسی حادثه تصادف اتوبوس حامل دانش آموزان هرمزگانی با ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: محور جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درخصوص سانحه واژگونی اتوبوس با موضوع نشست کمیسیون آموزش مجلس از حیث تخصصی متفاوت بود و بیشتر به مباحث جاده‌ای و امداد حادثه دیدگان پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به همراه معاونانم در نشست امروز کمیسیون عمران اطلاعاتی را درخصوص نحوه برگزاری اردوهای دانش آموزان و اعزام آنان به نمایندگان حاضر در نشست ارائه دادیم و عنوان شد که آموزش و پرورش بررسی هایی را برای بازنگری آیین نامه برگزاری اردوهای دانش آموزی داشته و امیدوارم آیین نامه جدیدی در این راستا برای برگزاری اردوی دانش آموزان با سطح ایمنی بالاتر تدوین و اجرایی شود.
بطحایی اضافه کرد: کارگروهی در آموزش و پرورش تشکیل شده تا بررسی‌های دقیق تری در زمینه علل وقوع حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی انجام شود، البته کارگروه مذکور مقداری فرابخشی‌تر عمل می‌کند به این معنی که تن‌ها کارگروه در حوزه تربیتی به بررسی موضوع نمی‌پردازد و در این زمینه مسئول حراست، مسئول بازرسی و کارشناس خبره در حوزه برگزاری اردو‌ها در کارگروه مذکور عضو شده اند تا برخی از شبهات مطرح شده را بررسی کنند.
بطحایی تصریح کرد: امیدوارم گزارش آنچه که در حیطه وظایف آموزش و پرورش است اوایل مهرماه آماده شود تا برای سال تحصیلی جدید آیین نامه جدید اردو‌ها با ایمنی بالاتر تهیه شود تا اردوهای دانش آموزی ساماندهی شود.
وی ادامه داد: علت اصلی بروز حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی، اشتباه انسانی و خواب آلودگی راننده اتوبوس اعلام شده و اینکه به دانش آموزان تذکری مبنی بر بستن کمربند داده نشده و حتی شنیده می‌شود که راننده دانش آموزان را تشویق کرده که کمربندهای ایمنی را باز کنند و در صورت رسیدن به پلیس راه به آن‌ها اطلاع می‌دهد که کمربند ایمنی را ببندند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: بررسی موضوعاتی مانند اینکه آیا زمان اردوی دانش آموزان می‌توانست زودتر برگزار شود که اعزام دانش آموزان در ساعات پایانی شب نباشد، و اینکه آیا تمامی دانش آموزان از والدین خود رضایت نامه داشته اند یا خیر؛ تا هفته آتی مشخص خواهد شد. براساس گزارش شفاهی که به بنده داده شد آنچه که در آیین نامه پیش بینی شده است، تخلفی متوجه آموزش و پرورش نمی‌کند.
وی ادامه داد: باید صادقانه بگویم شاید مسئولان و همکاران بنده در استان هرمزگان می‌توانستند این دانش آموزان را به جای ساعات پایانی روز، چند ساعت زودتر اعزام کنند، البته دادستانی نیز از منظر حقوقی به این موضوع ورود کرده و ان شاء الله در انتظار خواهیم بود که نتایج اعلام شود.
بطحایی افزود: مشکلاتی در آموزش و پرورش وجود دارد که باعث می‌شود حرکت در شب اجتناب ناپذیر باشد، البته بعد از بروز حادثه مذکور فعلاً اعزام دانش آموزان به اردو در زمان شب متوقف شده تا آیین نامه جدید مصوب و ابلاغ شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در اردوی دانش آموزان هرمزگانی به دلیل وجود شیب زیاد در جاده بندرعباس به شیراز، امکان استفاده اتوبوس از کولر در روز براساس گزارش ارائه شده در جلسه کمیسیون مقدور نبوده، اما می‌توان تناوب اردو‌ها را کاهش داد، بدین معنی که جز در موارد معدود مانند مسابقات کشوری، می‌توان اردو‌ها را کاهش داد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری

به گزارش خبرنگار مهر، نادر کریمی بیرانوند پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم اظهار کرد: سنندج از امروز تا دهم اردیبهشت ماه شاهد برگزاری نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روی است که در راستای ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی همچنین از برگزاری دوره توانمندسازی مدیران مدارس غرب کشور برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در استان خبر داد و گفت: از راهکارهای سند تحول بنیادین مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است و هر دانش‌آموز باید تا پایان دوره تحصیلی یک مهارت که منجر به اشتغال شود را بیاموزد و این دوره برای مدیران مدارس در راستای تحقق این مهم برگزار می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ساحت اقتصادی که در شش ساحتی که برای آموزش دانش‌آموزان وجود دارد بدرستی تبیین نشده تا دانش‌آموز بتواند وارد بازار کار شود.

کریمی بیرانوند خاطرنشان کرد: چهارشنبه هفته گذشته در دولت بحث مهارت‌آموزی در مدارس نظری تصویب شد و ردیف اعتباری برای این مهم درنظر گرفته می‌شود.

وی یکی از مشکلات مهارت آموزی در مدارس نظری را نبود ساعت درسی مهارت‌آموزی دانست و گفت: تغییر ساختار آموزشی در حوزه متوسطه در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش است تا بتوان زمانی در برنامه درسی دانش آموزان برای مهارت آموزی در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: برای دانش‌آموز در قالب ۳۰۰ ساعت در طول سه سال تحصیلی متوسطه مهارت‌آموزی گنجانده می‌شود تا منتج به شغل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیتی برای آموزش مهارت آموزی هستند

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: مدارس شبانه‌روزی اوقات فراغت خوبی برای دانش‌آموزان دارد و می‌توان با استفاده از فضای این مدارس سعی می‌شود مهارت به دانش‌آموزان این مدارس آموزش داده شود.

کریمی بیرانوند اذعان کرد: تا زمانیکه ساحت اقتصادی رشد نکند و دانش‌آموز توانمندی ورود به بازار کار را نداشته باشد نمی‌توان به تحقق این ساحت آموزشی دست یافت.

وی با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اعلام کرد: از مشکلات آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است، در چند سال اخیر استخدام جدی شد و از کل ظرفیت تربیت معلم استفاده می‌شود و اگر دانشگاه فرهنگیان نتوانست نیرو تربیت کند از طریق آزمون و مصاحبه نیرو جذب می‌شود.

وی عنوان کرد: کردستان سال گذشته ۹ هزار ساعت در حوزه متوسطه نظری به صورت غیرموظف از بازنشستگان و دانشجو معلمان ترم هفت، برای جبران کمبود نیرو استفاده کردیم.

اجرای طرح «شهیدمحمودوند» برای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر وضعیت پوشش تحصیلی دور دوم متوسطه در کشور و چگونگی شناسایی دانش‌آموزان ترک تحصیل بیان کرد: در پوشش تحصیلی متوسطه دوم، بسیاری از دانش آموزان بدلیل اینکه جذب بازار کار می‌شوند ترک تحصیل می‌کنند اما براساس اجرای طرح «شهید محمودوند» دانش‌آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکردند با بررسی کد ملی آنها دانش‌آموزان ثبت نام نشده شناسایی شدند و مسؤولان استان‌ها موظف شدند تا افرادی را برای پیگیری این دانش‌آموزان موظف به کار کنند.

وی اضافه کرد: براساس پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از دانش‌آموزان از طریق تحت پوشش قراردادن در کمیته امداد و بهزیستی به چرخه تحصیل بازگشتند و عده‌ای نیز به دلیل مهاجرت یا فوت ثبت نام نکرده بودند که شناسایی شدند.

کریمی اذعان کرد: سال گذشته ۶۰ هزار نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش برگشتند.

وی یکی از مسائل آموزش و پرورش را حضور کمرنگ دانش‌آموزان پایه دوازدهم بعد از تعصیلات نوروز دانست و گفت: این آسیب بزرگی برای دانش‌آموزان است چرا که در این زمان دانش‌آموز با نحوه طراحی سوال آزمون نهایی آشنا می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امتحانات پایه دهم و یازدهم هم از امسال نهایی هستند و آزمون آنها در حوزه‌های اجرا و تصییح آن به صورت الکترونیکی است.

کد خبر 6089831

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری