Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:20:34 GMT

فعالیت 600 تعاونی بانوان در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۱۵۳۷۲

فعالیت 600 تعاونی بانوان در مازندران

به گزارش خبرنگار ایرنا ، کامران اصغری روز سه شنبه در دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر مازندران در ساری ، تعداد تعاونی های فعال استان را هفت هزار واحد اعلام کرد.
وی گفت که تنها در چهار سال فعالیت دولت یازدهم یکهزار تعاونی جدید در مازندران ثبت و فعال شد که نشانگر ظرفیت استان در این زمینه است .
مدیرکل تعاون مازندران بر ضرورت حمایت از تعاونی ها در کشور تاکید کرد و افزود : تعاونی ها به دلیل شکل گیری مردمی نیاز به مشوق هایی چون حمایت های بیمه ای و یا معافیت و تخیفات مالیاتی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : اگر قرار است بخشی از اقتصاد کشور به تعاونی ها سپرده شود ، تلاش هایی که در چهار سال اخیر صورت گرفته و نسبت به گذشته بیشتر هم بوده ، کافی نیست.
اصغری همگانی شدن یا حذف مالیات بر ارزش افزوده و حدف مالیات بر عملکرد تعاونی ها را از انتظارات این بخش برشمرد.
** تاکید بر توجه ویژه با تعاونی بانوان
نماینده تعاونی های زنان مازندران نیز در این جشنواره گفت : تعاونی های بانوان در رشته های مختلف پوشاک ، فرش دستباف ، صنایع دستی و غذایی، خدمات آموزشگاهای و سایر رشته ها فعالیت دارند.
عذرا مرتضوی افزود : فعالیت های اقتصادی بانوان با مسائل و مشکلات و چالش هایی رو به روست که امیدواریم مسئولان ملی و استانی با نگاهی مثبت تر از گذشته در جهت اصلاح وضعیت موجود همکاری لازم را با تعاونی های بانوان در جهت اشتغالزایی داشته باشند.
وی نگاه ویژه مسئولان در زمینه بیمه تعاونی ها، ارائه تسهیلات بانکی کم بهره به تعاونی ها و تمهیداتی در زمینه ایجاد نمایشگاه های محصولات تعاونی را خواستار شد.
مرتضوی از جامعه بانوان فعال اقتصادی نیز خواست با تعامل بیشتر و ارتقای فرهنگ مشارکت و همدلی در جهت ارتقای وضع موجود اقدام کنند تا اثرات حضورشان در جامعه بیشتر نمایان شود.
** سود 18 درصدی بانکی ، کمرشکن برای تعاونی ها
عضو هیات رئیسه اتاق تعاون مازندران نیز در این جشنواره تعداد تعاونی ها استان را 14 هزار واحد اعلام و از بی توجهی به حل مشکلات برای فعال کردن تمامی آنان گله کرد.
سیدامیراحمد جعفریان گفت : در صورتی که تمامی 14 هزار تعاونی استان فعال شوند ، بخش زیادی از مشکلات بیکاری استان حل می شود.
وی از آنچه که سود کمرشکن تسهیلات بانکی نامید انتقاد و از آن به عنوان یکی از مواتع اشتغال آفرینی یاد کرد.
در دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر مازندران از 29 تعاونی برتر شامل هفت تعاونی صادرکننده برتر ملی و 22 تعاونی برتر استانی تجلیل شد.
این تعاونی ها در رشته های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، معدنی، فرش دستباف، مسکن، خدماتی و حمل و نقل فعالیت داشته و برتر شدند.
براساس گزارش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ، پارسال 143 تعاونی با 2 هزار و 400 عضو و اشتغالزایی یکهزار و 919 نفر در بخش های خدماتی ، صنعتی ، عمرانی ، فرش دستباف ، کشاورزی ، مسکن و چندمنظوره در این استان تشکیل شد.
تعاونی های مازندران همچنین پارسال بیش از 27 میلیون دلار کالا به خارج از کشور از جمله عراق ، استرالیا ، چین ، ارمنستان ، امارات و ترکیه صادر کردند.
پارسال 446 میلیارد ریال تسهیلات هم از محل صندوق توسعه ملی، منابع داخلی بانک و اعتبار رونق تولید (بهین یاب) به 80 طرح تعاونی مازندران پرداخت شد.
خبرنگار : فاطمه رحمتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
3009/1654

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • پرسپولیس - نساجی بدون حضور زنان
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • پرسپولیس و نساجی بدون حضور بانوان