Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مولوی عبدالحمید ابراز دلخوری کرده است.نماینده سابق مجلس بر این باور است که رقابت بین اصلاح طلبان و اصولگرایان بر سر بهتر برآورده کردن حقوق اقلیت های قومی و مذهبی اتفاق بسیار خوبی است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: به واقع اگر روزی اصولگرایان قادر باشند جدی تر از اصلاح طلبان حقوق اقلیت ها دفاع کنند باید دست آنها را بوسید و چنین اصولگرایانی قطعا به اصلاح طلبان سنتی ترجیح دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین کاملا خواسته و تصمیم بجایی است که در صورت پاسداری بهتر اصولگرایان از حقوق شهروندی اقلیت های قومی نه به صرف وعده بلکه در عمل این گروه رهبرشان به جناح سیاسی اصولگرا گرایش پیدا کنند ما هم به بخشی از خواسته اصلاح طلبانه جامعه رسیده ایم هر چند به دست گروه سیاسی رقیب باشد.

وی افزود: بنابراین قطعا خوب است اگر رقابتی بین اصلاح طلبان و اصولگرایان بر سر بهتر براورده کردن حقوق اقلیت های قومی و مذهبی ایجاد شود. و اگر اصولگرایان پیروز شوند لایق و ارزشمند هستند برای اینکه رای طرفداران و مریدان مولوی عبدالحمید را به دنبال خود داشته باشند.

نماینده مجلس ششم خاطرنشان کرد: اما باید به دوستان اقلیت گوشزد کرد که همه مشکلات ما بر سر همین مساله نایده گرفتن حقوق شهروندی از سوی اصولگرایان است. است اگر آقایان حاضر باشند حقوق دیگران را به رسمیت بشناسند ما دست انها را هم می بوسیم اما آنها حاضر نیستند حقوق اکثریت مردم ایران را هم به رسمیت بشناسند و این دیدگاه تقریبا بین تمام انها عمومیت دارد هر چند که برخی اصولگرایان معتدل هستند ولی به زحمت حقوق اکثریت دارای رای را هم به رسمیت می شناسند من فکر کنم این یک وجه مشترک بین آنهاست.

او اضافه کرد: شما ببینید در انتخابات ریاست جمهوری نزدیک 60درصد مردم به طرفداری و حمایت از یک کاندیدا به صحنه آمدند آن هم در شرایطی که زمان رای تمام و امکان اخذ رای بیشتری وجود نداشت در مقابل اصولگرایان به خود می بالند که 16 میلون رای دارند اما آیا واقعا حاضرند به اندازه همان 16 میلیون حقوق اکثریت را به رسمیت بشناسند؟ بیش از نیمی از وزرای کابینه را از خود می خواهند بیش از نیمی از ارگان های صاحب نفوذ جامعه در دست اینهاست اما باز هم رضایت نمی دهند.

این استاد دانشگاه گفت: زمانی اگر اصولگراین حاضر باشند حقوق اکثریت را به رسمیت بشناسند می توان امیدوار بود به حقوق اقلیت ها نیز احترام بگذارند اما وقتی چنین چیزی مشاهده نمی شود، نمی دانم جناب مولوی عبدالحمید دلشان را به چه چیزی خوش کرده و چه علامت مثبتی از اردوگاه اصولگرایان دیده اند ولی با همه این وجود دلخوری ایشان بسیار بجاست، توقع و انتظارشان از آقای روحانی و دولت دوازدهم بیشتر از این بود، گلایه ها را باید برطرف کرد و احترام بزرگان اصلاح طلب واجب است.

و یادآوری کرد: فقط امیدواریم که دچار اشتباه محاسبتی نشوند چون تاکنون مصداقی وجود نداشته که تا بحال از سمت اصولگرایان لطفی به این عزیزان صورت گرفته باشد ممکن است از این طرف کم لطفی هایی صورت گرفته باشد ولی از ان سو هیچ لطف جدی به این ها نشده است.

شیرزاد تاکید کرد: خیلی روشن است؛ پیام عبدالحمید ابراز دلخوری بوده، تا انتخابات ریاست جمهوری زمان زیادی است ناراحتی آقای مولوی منطقی است و از حداقل احترام لازم نسبت به ایشان دریغ شد. رئیس جمهور البته به نوعی سعی کردند بگویند که غرض خاصی نبوده ولی من فکر می کنم نیاز است در ایران همگی با هم یک همزیستی مسالمت امیز داشته باشیم و فراموش نکنیم عقیم گذاشتن فتنه داعش ریشه در اتحاد شیعه و سنی در داخل دارد پس بهتر است اختلافات مذهبی دامن زده نشود و افراطی گری نداشته باشیم.

این سیاستمدار اصلاح طلب در پایان گفت: سعی کنیم اتحادی واقعی در سطح ملی بین اقوام و مذاهب مختلف در کشور ایجاد کنیم این موضوع برای ما جنبه استراتژیک دارد اگر به منافع خودمان هم نگاه کنیم حمایت اهل سنت برای منافع جمهوری اسلامی بسیار حیاتی است. امکانش بود که این دوستان را با درایت و سیاست بیشتر راضی تر از این نگه داشت و امیدواریم در اینده دولت بتواند جبران کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان

نمایندگان مجلس با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 9 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان با 94 رأی موافق، 120 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 234 نفر از نمایندگان حاضر در صحن مخالفت کردند.

بررسی جداول لایحه بودجه 1403 در مجلس دو شیفته شد

در این نشست، ولی الله بیاتی سخنگوی امور داخلی کشور و شوراها در تشریح طرح کمیسیون شوراها برای افزایش نمایندگان، اظهار داشت: گزارش کمیسیون امور داخلی در خصوص طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها و طرح اصلاح قانون تعیین محدوده حوزه انتخاباتی مجلس و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و همچنین طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان و نیز طرح اصلاح محدوده حوزه انتخاباتی مجلس شورای اسلامی همگی مصوب سال 1396 و اصلاحات بعدی آن ها و همچنین طرح اصلاح حوزه‌های انتخابیه دارای 5 شهرستان به کمیسیون امور داخلی کشور ارجاع و بر اساس ماده 143 آئین نامه داخلی به دلیل اشتراکات موضوع با یکدیگر ادغام شد و با حضور کارشناسان مرکز پژوهش ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: این مصوبه در جلسه یکم خرداد 1402 با اصلاحاتی به تصویب رسید و از آن جایی که پیش نیاز برگزاری انتخابات تقسیم سرزمین به حوزه‌های انتخاباتی است و از آن جایی که این تقسیمات برای نمایندگان و شهروندان پیامدهای مهمی دارد لازم است مورد توجه قرار گیرد و رایج‌ترین معیار برای اصلاح حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان برابری نسبی جمعیت است و طبق اصل 64 قانون اساسی تعداد نمایندگان مجلس 270 نفر است و پس از همه پرسی سال 68 و پس از هر 10 سال با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و موضوعات مرتبط با آن حداکثر 20 نماینده می تواند اضافه شود اما از زمان تصویب قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1358 تنها یک بازنگری و افزایش تعداد نماینده در سال 78 صورت گرفت.

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس خاطرنشان کرد: تعداد نمایندگان در محدوده حوزه‌های انتخابیه سالها است ثابت مانده و به نابرابری منجر شده و لزوم اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه ضروری است و در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی 5 طرح ذیل یک طرح با عنوان اصلاح جدول حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن ها با هدف اصلاح جدول حوزه های انتخابیه و تعداد نمایندگان اعلام وصول شد و به استناد آئین نامه داخلی ادغام شد و با همکاری کارشناسان مختلف، دستگاه های اجرایی و نظارتی از اردیبهشت 1400 بر اساس معیارهای جمعیتی، پراکندگی جغرافیایی، محدودیت و توسعه یافتگی و مسائل امنیتی و سیاسی مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت که در مجموع با این طرح 40 نماینده به 23 استان کشور اختصاص یافت و 20 نماینده متعلق به حوزه های جدید است و 20 حوزه انتخابیه فعلی نیز با افزایش نمایندگان مواجه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • نماینده دائم ایران در ژنو: ضرب و شتم، مدافعان حقوق بشر را ساکت نمی‌کند
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است