Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادعای کمک ایران به گروه های تروریستی مضحک است، گفت: آن ها با طرح این یاوه گویی‌ها به دنبال تغییر افکار عمومی دنیا هستند.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی صبح امروز (شنبه، یکم مهرماه) در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای حفاظت مجلس اسلامی اظهار داشت: امروز روز بسیار مهمی است زیرا امام حسین (ع) به همراه اهل بیت و اصحابشان وارد کربلا شدند و شاید حدود ۲۳ روز از زمانی که سفیر ایشان به کوفه رسید، می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که حضرت مسلم در جریان وقایعی که در کوفه رخ داد به شهادت رسیدند، امام حسین (ع) در جریان این وقایع قرار داشتند ولی به راه خود ادامه دادند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به خطبه امام حسین (ع) در این ایام اظهار داشت: امام حسین (ع) در خطبه خود فرمودند آیا نمی بینید به حق عمل نمی شود؟ آیا نمی بینید به منکر توجه می شود و سپس در آن شرایط فرمودند با دیدن این وضعیت موت را برای خودم سعادت می دانم و زندگی با ظالمان را جز خسارت نمی بینم. شرایط آن روز ایجاب می کرد که رهبر مسلمانان با استحکام راه را نشان می داد.

وی افزود: بعد از رحلت پیامبر(ص) حوادث مختلفی رخ داد، آنقدر شرایط مبهم بود که ابوسفیان ۸۸ ساله در آن زمان که دشمن اسلام بود گفته بود الان باید برای به دست گرفتن زمام امور اقدام کنیم و بعدها امام علی (ع) برای مدت کوتاهی زمام امور را در دست گرفتند اما جنگ های سخت و شرایط آن زمان مانع از احقاق حق در حکومت علوی شده است.

لاریجانی با بیان اینکه در چنین شرایط آشفته ای امام حسین (ع) حرکت خود را آغاز کرد و در این وضعیت موت را برای خویش سعادت می دانستند و زندگی در شرایطی را برای مومن خسارت می دانستند، گفت: فرزندان این سرزمین پیام امام حسین (ع) را شنیدند و در اوضاع سخت اوایل انقلاب و دفاع مقدس به مجاهدت پرداختند در حالی که گروهک های تجزیه طلب سر برآورده بودند اما نیروهای جان بر کف مجاهد و سپاهی که تازه تشکیل شده بود به دفاع از ملت و میثاق مردم که نظام اسلامی بود، پرداختند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه استکبار و ایادی آن هرگز حاضر نبودند که در ایران آرامش برقرار شود، ادامه داد: رئیس جمهور آمریکا با پررویی می گوید که ایران مسئله ساز است، لازم است در این زمینه به وی بگوییم شما در این ۴۰ سال اخیر در هیچ شرایطی دست از مسئله سازی برنداشته اید.

وی با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی در اوایل انقلاب پشت سر بنی‌صدر مخفی شدند و مشکلاتی را در داخل کشور به وجود آوردند، همچنین دائما علیه رهبران جمهوری اسلامی ایران شعار می دادند و شرایط را مشوه می کردند، تصریح کرد: این اقدامات همانند اقداماتی بود که در صدر اسلام علیه حضرت علی (ع) در منابر همه را مامور کرده بودند که سب علی (ع) را انجام دهند.

لاریجانی ادامه داد: هنوز انقلاب پیروز نشده بود که دشمنان در داخل به وسیله ایادی سیاسی خود علیه رهبران جمهوری اسلامی ایران مانند شهید بهشتی انواع اتهامات را وارد می کردند، آرامش درونی را از نظر سیاسی بر هم ریختند و بحران ها را در مناطق ایجاد کرده و به این اقدامات بسنده نکردند زیرا می دانستند ملت ایران می تواند پاسخ هرزه گری های آن ها را بدهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همه کشورهای قدرتمند و اعوان آن ها در منطقه جمع شدند و جنگ طولانی را علیه ایران آغاز کردند. رئیس جمهور آمریکا باید خجالت بکشد وقتی این سخنان را مطرح می کند زیرا اسناد و مدارک آن زمان کاملا مکشوف شده که هدایت گری و کمک های آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تشجیع کرد تا جنگ را آغاز کنند.

لاریجانی متذکر شد: این فقط سخن ما نیست زیرا اسناد و مدارکی که مسئولین ارتش عراق امروز آن ها را روشن کردند نشان می دهد که فرستاده ویژه آمریکا با صدام مذاکره کرد که جنگ را علیه ایران آغاز کند تا آمریکا به عراق کمک کند. در تمام طول جنگ تحمیلی آمریکا امکانات اطلاعاتی و نظامی را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار قرار دادند و در نهایت نیز هواپیمای مسافربری را سرنگون کردند که این اقدام توسط آمریکایی ها انجام شد.

رئیس قوه مقننه کشور با بیان اینکه همه کشورهای غربی بدون استثنا پشت سر صدام قرار داشتند و حتی شوروی سابق نیز انواع سلاح ها را به عراق می داد، بیان کرد: کشورهای ریز و درشت منطقه نیز بنابر بضاعت خود امکانات مالی یا امکانات نظامی را در اختیار صدام قرار می دادند و ایران در این شرایط سخت تنها بود.

وی گفت: اما در آن زمان نیروهایمان اعم از بسیج، سپاه، ارتش و نیروهای نظامی و انتظامی به جبهه ها رفتند زیرا آن ها فرزندان امام حسین (ع) بوده و ندای ملکوتی در ذهن آن ها بود و تربیت حسینی داشتند و با شجاعت مرگ را در آغوش گرفتند تا به سعادت برسند.

لاریجانی اظهار داشت: کلید رستگاری ایران به خاطر همین جمله ای بود که امام حسین (ع) در قلوب مومنین آن را روشن کرد که زندگی با ظالمان جز خسارت نیست که جوانان نیز بنا بر این فرموده عاشقانه جبهه ها را درنوردیدند و متجاوز را سرکوب کردند.

وی خطاب به دشمنان نظام اسلامی گفت: این شما بودید که انواع دسایس را علیه ایران و ملت ابراز داشتند، اما ملت ایران اجازه نداد که شما به اهداف خود برسید، در حالی که آن زمان همه کشورها را مقابل ایران قرار دادید.

اعتراف رهبران برخی کشورها در کمک به صدام در جنگ علیه ایران

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از کشورهای منطقه می گفت که ما فقط ۴۰ میلیارد دلار به صدام کمک کردیم، یکی دیگر از رهبران منطقه می گفت شاه قبلی اردن دو روز قبل از عملیات صدام به ما پیغام داد که ظرف یک هفته به تهران می رسیم و قادسیه تکرار می شود و شما اجازه بدهید که هواپیما از طرف کشور شما هم به ایران حمله کند؛ اینها سندهایی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران است.

رئیس قوه مقننه بیان کرد: ملت ایران استوار ایستاد و بیش از ۲۵۰ هزار شهید و صدها هزار جانباز را تقدیم کرد، اما هدف مقدسی که انقلاب اسلامی بود به خوبی انجام شد، مدافعان از کشور تربیت یافتگان این مکتب هستند.

لاریجانی افزود: امروز رئیس جمهور آمریکا باید سرافکنده باشد که این همه دسیسه علیه ملت ایران انجام داده ولی موفق نشده است و حالا یک تمرین دیگر را آغاز کرده است، چرا اخیرا وی به این میزان گستاخانه صحبت کرد؟ چرا در این شرایط رئیس جمهور آمریکا تا این حد حرف بیهوده و غلط را بر زبان آورد؟ من سخنان رئیس جمهور آمریکا را آنقدر پوچ می دانم که لازم نیست راجع به آن مطالب زیادی گفته شود.

وی ادامه داد: در صحن سازمان ملل معلوم بود که حرف های رئیس جمهور آمریکا را قابل قبول نمی دانستند، اما باید بدانیم که چرا ترامپ این حرف ها را مطرح کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ در یک مانور منطقه ای صدها میلیارد از امکانات امت اسلامی را چپاول کرد و حالا باید حرف هایی بزند که سران مرتجع منطقه را دلخوش کند. اما تصور واهی دارد، زیرا ایران همان ایرانی است که در مقابل آن صف کشی کشورها ایستادگی کرد. امروز سرمایه های انسانی ما شجاع تر و معتقدتر به آرمان های انقلاب اسلامی هستند و تحت رهبری فرمانده کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای دامت برکاته، وظیفه امروز خود را به خوبی می دانند و استوار پای این آرمان ها ایستادند.

ادعای آمریکا مبنی بر کمک ایران به گروه های تروریستی مضحک است

لاریجانی با بیان اینکه امروز ایران را متهم می کنند که به گروه های تروریستی کمک کرده است، گفت: خنده آورترین سخن امروز این است، مگر نابینا هستید و نمی بینید که فقط ایران است که در مقابل داعش در عراق و سوریه ایستاده است، چطور ممکن است ایران از یک طرف به داعش و تروریست ها کمک کند و از طرف دیگر در مقابل آنها بایستد؟ مگر چنین حرکتی معقول است؟ آنها خود نیز می دانند که این سخنان یاوه گویی است تا افکار عمومی دنیا را تغییر دهند، اما موفق نخواهند شد، زیرا ایران با تدبیر راهی را انتخاب کرده و با استقامت در آن گام بر می دارد.

وی افزود: من تردیدی ندارم که به پشتیبانی این بصیرتی که در نیروهای مجاهد ما وجود دارد، صحنه هایی از توفیق بیشتر ملت ایران در پیش روی ما خواهد بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از نیروهای حفاظت مجلس شامل سپاه حفاظت، نیروی انتظامی، آتش نشانی که با دقت عمل می کنند، گفت: صحنه ای که چندی پیش در مجلس افتاد و تروریست ها به مجلس حمله کردند باید برای رئیس جمهور نادان آمریکا نشانه ای باشد که تروریست ها چه دشمنی ریشه ای با ملت ایران دارند.

لاریجانی تصریح کرد: حفاظت مجلس با صلابت در مقابل تروریست ها ایستاد و آنها را سرکوب کرد و امروز حفاظت مجلس به عنوان مرکز مردم سالاری در ایران مکانی است که کاملا باید صیانت شود و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شود که شما پیگیر آن هستید و حتما موفق خواهید بود، من تردیدی ندارم که سنگر مجلس نفوذناپذیر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد.

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

گفتنی است، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ادامه دارد...

کد خبر: 1228462 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است