Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین سمینار جراحی زنده عروق مغزی کشور با حضور دو میهمان خارجی و 60 پزشک جراحی عروق مغزی کشورمان در شیراز آغاز به کار کرد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس ، در این سمینار اساتید گروه جراحی مغز و8اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با انجام چهار جراحی عروق مغزی به صورت زنده، تجارب علمی خود در پر خطرترین جراحی های عروق مغزی به اشتراک می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر اجرایی این سمینار جراحی های زنده عروق مغزی گفت: برای نخستین بار در کشور متخصصان و جراحان عروق مغزی مطالب علمی خود را در جراحی به صورت زنده و به وسیله ویدئو کنفرانس در برابر اساتید به نمایش می گذارند و پس از پایان جراحی امکان تبادل نظر اساتید ، فراهم می شود.
دکتر غفارپسند از حضور 60 شرکت کننده در طول دو روز برگزاری این سمینار خبر داد و گفت: حاضران این سمینار که به صورت کورس برپا می شود، از مطرح ترین اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جمله از دانشگاههای مشهد، تهران، اهواز، اصفهان، تبریز و زاهدان است و همچنین نمایندگانی از شرکت های تجهیزات پزشکی بزرگ آلمان و سوییس نیز ضمن با حضور در این سمینار و آشنایی با دستاوردهای پزشکان ایرانی، آخرین فناوری ها ی پزشکی خود را برای انجام بهتر جراحی ها، به پزشکان معرفی می کنند.
وی با بیان اینکه این سمینار در نوع خود بی نظیر است، یادآور شد: بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان نمازی از نظر تجهیزاتی مانند میکروسکوپ و وسایل جراحی، دوربین ها، ICU تخصصی مراقبت های ویژه برای مبتلایان به ناهنجاری های مغزی، دارای موقعیت مطلوبی است که این بخش را به مرکز ارجاع بیماران مغز و اعصاب جنوب کشور تبدیل کرده است.
مدیرگروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم پس از انجام جراحی موفق یک بیمار 44 ساله مبتلا به آنوریسم مغزی هم گفت: در طول دو روز برگزاری این برنامه، چهار بیمار با مشکلات عروق مغزی، جراحی می شوند و آخرین روش های انجام این جراحی ها، با حضور استادان شرکت کننده از سراسر کشور، مورد بررسی و تبادل نظر قرار می گیرد تا به راهکارهای بهتری دست یابیم.
عبدالکریم رحمانیان افزود: اساتید این دانشگاه در زمینه هایی مانند ضربات مغزی، ستون فقرات، تومورهای مغزی، ضایعات عروق مغزی و کودکان، تقسیم کار کرده و به شیوه های تخصصی، دانش خود را ارتقا بخشیده اند.
مدیرگروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز عدم درمان به موقع آنوریسم های مغزی را موجب پارگی و خونریزی مغزی عنوان کرد که خطرات و پیامدهای جبران ناپذیری را برای بیمار به همراه دارد.
او با معرفی بیمارستان نمازی شیراز به عنوان مرکز ارجاع مبتلایان به این مشکل از استان های جنوب کشور از حمایت مسوولان دانشگاه، بیمارستان نمازی و دانشکده پزشکی، برای توسعه این خدمات و تکیمل تجهیزات موردنیاز، همسو با مراکز بزرگ دنیا، قدردانی کرد.
این عضو عیات علمی دانشگاه، افزود: در صورت نبود این امکانات در بیمارستان نمازی، بیماران می بایست برای دریافت خدمات، به سایر استان ها ارجاع شوند که موجب خطر برای سلامت آنان می شود.
دکتر رحمانیان با اشاره به درمان سالانه حدود 120 مورد مبتلا به این مشکلات در بیمارستان نمازی شیراز، گفت: آنوریسم های مغزی، در بانوان شیوع بیشتری دارد، اما به دلیل نقش موثر فشارخون بالا و مصرف دخانیات در بروز این مشکل، توصیه می شود که با توجه بیشتر به سلامت خود، ضمن کنترل میزان فشارخون، از دخانیات پرهیز کنیم، همچنین افرادی که دارای سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری هستند، لازم است بیش از دیگران، مراقب سلامت خود باشند.نخستین سمینار جراحی زنده عروق مغزی کشور امروز، پنجم مهر در بیمارستان نمازی شیراز آغاز شده است و تا فردا ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور