Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، تحقیق درباره گیاهانی که بتواند در درمان بیماری‌های کلیوی مفید باشند کار دشواری است و تحقیقات کمی در این زمینه انجام شده است.

بنیاد ملی کلیه پذیرفته است که بعضی از گیاهان می‌توانند به سلامت کلیه کمک کنند. سایت «herbs-info.com» در این گزارش ۱۰ گیاه مفید برای کلیه را به شما معرفی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چای سبز

برگ‌های جوان و تخمیر نشده چای حاوی خواص غذایی زیادی است. بیشتر چای های سبز یا تخمیر شده نیستند و یا خیلی کم تخمیر شده‌اند، در حالیکه چای اولانگ نیمه تخمیر شده و چای سیاه کاملا تخمیر شده می‌باشد.

چای خاصیت ضد التهابی دارد و ادرار را زیاد می‌کند. چای همچنین حاوی ترکیبات پلی‌فنول‌هاست که جلوی تشکیل سنگ در کلیه را می‌گیرد و ضد بعضی از انواع سرطان هم هست.

یک تحقیق ژاپنی در باره چای نشان می‌دهد که این گیاه خاصیت سم‌زدایی دارد و فشار بیماری‌های کلیوی را کاهش می‌دهد.

جو وحشی (Couch Grass)

این علف حاوی ترکیبات بسیاری است که بطور سنتی برای افزایش ادرار و درمان عفونت‌های مجاری ادرار از آن استفاده می‌شود.

این علف خاصیت ضد باکتری هم دارد و برای دفع سنگ کلیه از آن استفاده می‌کنند. پژوهشگران ایتالیایی متوجه شدند که ترکیب عصاره جو وحشی با سیترات پتاسیم می‌تواند در کوچک کردن اندازه سنگ کلیه موثر باشد.

رحمانی (Rehmannia)

رحمانی گیاهی است که در غرب کمتر شناخته شده ولی در چین از قرن‌های گذشته از آن استفاده می‌شده است. خوشانده ریشه این گیاه برای درمان انواع بیماری‌های کلیه استفاده می‌شده است.

در تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ روی خواص این گیاه انجام شده نشان داد که ترکیبات موجود در این گیاه می‌تواند برای کلیه مفید باشد.

بانابا (Banaba)

بانابا گیاه بومی استرالیا، هند و مناطق استوایی جنوب شرقی آسیاست. از این گیاه در زمان‌های قدیم برای زیاد کردن ادرار و درمان بیماری‌های کلیوی و مثانه استفاده می‌شده است.

این گیاه حاوی مقدار زیادی اسید کروسولیک است که برای درمان دیابت نوع ۲ مفید است و برگ این گیاه را می‌توان برای درمان عفونت مجاری ادرار بکار برد. چای برگ بانابا می‌تواند ناراحتی‌های ناشی از سنگ کلیه را کاهش دهد.

چای جاوه

در منابع فرانسوی، اندونزی و هلندی و سویسی این گیاه برای درمان دردهای کلیوی ثبت شده است. خاصیت ادرار آور دارد و کار کلیه را تسهیل می‌کند. بعضی بر این باور هستند که چای جاوه در دفع سنگ کلیه موثر است. تحقیق‌های جدید نشان می‌دهد که اسید کافئیک موجود در چای جاوه می‌تواند در درمان نقرس، دیابت و رماتیسم مفید باشد.

کرنبری (Cranberries)

پیشتر از کرنبری برای درمان عفونت‌های مجاری ادرار استفاده می‌شده، اما تحقیق‌های جدید نشان داده که این گیاه می‌تواند در جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه هم مفید باشد. این گیاه اسید کوئینیک دارد و ادرار را اسیدی می‌کند و جلوی یون‌های فسفات و کلیسیم را در تشکیل سنگ کلیه می‌گیرد.

قاصدک (Dandelion)

چای قاصدک می‌تواند به کار جگر و کلیه کمک کند. درکنار خاصیت ادرار آور، قاصدک حاوی موادی همچون روی، پتاسیم، آهن و ویتامین‌های آ، ث، د و ب است و ریشه آن می‌تواند سنگ کلیه را دفع کند.

زنجبیل (Ginger)

۲ هزار سال است که زنجبیل را در درمان بسیاری از بیماری‌ها و از جمله بیماری‌های مجاری ادرار مورد استفاده قرار می‌دهند.

تحقیق‌ها نشان می‌دهد که خاصیت انتی اکسیدانت زنجبیل باعث تقویت مجاری ادرار می‌شود.

زنجبیل حاوی ویتامین ث، فولیک اسید، ویتامین ب۳، آهن، کلیسیم و پروتئین اس و به همین دلیل می‌تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند.

خیار

۹۷ درصد خیار را آب تشکیل می‌دهد. اگر آب خیار را بگیرید و یا خام بخورید، خیار حاوی موادی مانند ویتامین آ، ث، لوتئین، بتاکاروتن، کلیسیم، منگنز، پروتئین و فسفر است.

خیار خاصیت ادرار آور و ملین دارد و برای افرادی که کلیه آنها مشکل دارد تجویز می‌شود.

پیاز

تحقیق‌ها نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند در برطرف کردن درد ناشی از سنگ کلیه مفید باشد. گفته می‌شود که خوردن مرتب آب پیاز باعث دفع سنگ کلیه در ظرف ۲۴ ساعت می‌شود.

العربیه/206

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه شهرسازی با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه پیامبر اعظم (ص) دستور لازم داده شده است، گفت: شریک کار این آزادراه، یکی از بانک‌های کشور است که بنا به دلایلی، اهتمام به اجرای روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون، اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

مهرداد بذرپاش روز جمعه، هفتم اردیبهشت ماه، در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی، با اشاره به بازدیدهای خود از محورهای مواصلاتی استان، اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن افزایش می‌یابد، اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد رشد داشته است و نزدیک ۱۵ میلیون تن بار در شبکه ترانزینی طی این مدت جا به جا شده است. 

وی به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشورهای همسایه در قالب پروژه ایرانراه اشاره کرد و گفت: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی بکار گیریم.

بذرپاش ادامه داد: حضور مدیران بر سر پروژه‌ها الزامی است چراکه حضور آن‌ها بر سر پروژه‌ها، به عنوان بازدارنده عمل می‌کند.

وی افزود: قول می‌دهم درخواست‌های رام‌های راه‌آهن استان را به شبکه ریلی اضافه کنیم و هر چه زیرساخت‌ها از لحاظ ریلی افزایش یابد، توفیقات فراوانی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • از روان تا درمان
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت