Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-04@03:07:23 GMT

فیلم کمتر دیده شده از حاج احمد متوسلیان در حرم حضرت زینب (س)

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۹۱۶۰۴

‍‍‍‍‍‍

فیلمی کمیاب از زیارت سردار متوسلیان در حرم حضرت زینب (س) در فضای مجازی منتشر شده است.

به گزارش شریان نیوز،سردار جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان یکی از شاخص ترین فرماندهان دوران دفاع مقدس بود به طوری که در دوران فرماندهی اش در سپاه مریوان به وی لقب "رئیس جمهور مریوان" را داده بود، و هنگامی که پس از رشادت ها و پیروزی های بسیار در منطقه جبهه غرب به دستور فرماندهان ارشد برای تشکیل لشگر 27 محمد رسول الله قصد رفتن به جبهه جنوب را داشت ، اشک چشم مردم غیرتمند کُرد بدرقه راهش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از عزیمت به جنوب در منطقه دوکوهه تیپ 27 محمد رسول الله که بعد ها یکی از مهمترین لشگر ها در دوران دفاع مقدس شد را با حضور افراد شاخصی مانند شهید وزوایی ، سردار شهید همت ، خرازی ، قجه ای ، شهبازی ، سردار شهید همدانی ، سردار برقی و ... در اواخر سال 1360 تشکیل داد و طی عملیات الی بیت المقدس با فرماندهی مثال زدنی‌اش بر تیپ 27 ، به عنوان سردار فاتح خرمشهر لقب گرفت.

پس از این عملیات بود که جبهه کفر توسط رژیم صهیونیستی به یکی دیگر از سرزمین های اسلامی یعنی لبنان حمله کرد که سوریه نیز تا حدی درگیر این جنگ شد.

برای کمک به امت اسلامی یک گردان زبده از کشورمان نیز بر اساس تصمیم مقامات ارشد نظام ، انتخاب و به فرماندهی حاج احمد متوسلیان به سوریه عزیمت کرد و در دمشق مورد استقبال پرشور مردم سوریه واقع شد تا جایی که این گردان در خیابان های این شهر نیز رژه رفت.

اما حاج احمد اهل کارهای نمایشی نبود بلکه مرد عمل بود به همین جهت بارها درخواست انجام عملیات را به مقامات سوری داد، ولی هر بار با تعلل همراه شد. تا اینکه با هماهنگی مقامات کشورمان قرار بر بازگشت شد .

در همین زمان کاردار ایران در لبنان ضمن ملاقات با حاج احمد برای تخلیه اسناد سفارت ایران در بیروت درخواست کمک کرد و این موضوع مبدأ اسارت 4 دیپلمات ایرانی در 14 تیرماه 1361 توسط فالانژهای تحت امر رژیم صهیونیستی شد. فراقی که برای دوستان او و حتی جوانانی که ندیده عاشق حاج احمد هستند، جانسوز است.

به تازگی ویدئویی ناب و کمتر دیده شده از حضور سردار حاج احمد متوسلیان در حرم حضرت زینب سلام الله علیها در سال 1361 منتشر شده است که در ادامه میتوانید مشاهده کنید.

loadingجهت دانلود فایل کلیک نمائید

ارسال نظر پیام نام
ایمیل
سایت پیام نام
ایمیل
سایت

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی

ایسنا/هرمزگان آیت‌الله غلامحسین رئوفی که از عالمان بزرگ و شناخته شده دینی استان هرمزگان بود صبح ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ دارفانی را وداع گفت.

حضرت آیت الله غلامحسین رئوفی فرزند یوسف در سال ۱۳۱۱ در روستای درسنگ معروف به پشتکوه سفلی به دنیا آمد.

وی در شروع تحصیل در مکتب خانه روستا نزد مشهدی عباس رئوفی ختم قرآن و نزد پدر کتب ادب فارسی، بوستان و گلستان سعدی و دیوان حافظ را آموخت.

آیت الله رئوفی تقریبا یکسال پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۱۲ سالگی برای فراگیری معارف دینی عازم نجف اشرف در کشور عراق شد.

وی در نجف اشرف در مدرسه قزوینی مشغول به تحصیل علوم و معارف دینی شد.

ایشان پس از برطرف شدن مشکل مسکن مقدمات دروس حوزوی را نزد برخی از مدرسین و فضلا به اتمام رساندند و سپس سیوطی و حاشیه را نزد حجت الاسلام سید جلیل یزدی خواندند و مطول را نزد شیخ محمد علی مدرس افغانی، لمعه را نزد آیت الله شیخ علی اصغر اراکی و آیت الله شیخ محمد علی سرابی کتب سطح عالی را نزد آیت الله سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد حسینی اشکوری و آیت الله سید علی فانی و شیخ مجتبی لنکرانی و فلسفه را نزد آیت الله میرزا مسلم ملکوتی گذراندند.

وی دروس خارج را نزد آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی شاهرودی و آیت الله العظمی حکیم و فقه را در محضر امام خمینی گذراندند.

حضرت آیت الله رئوفی پس از ۱۶ سال تحصیل با اجازاتی از آیت الله العظمی امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی میرزا عبدالهادی حسینی، آیت الله العظمی شاهرودی، آیت الله العظمی سید محسن حکیم، ایت الله العظمی سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد اشکوری، آیت الله العظمی حاج آقا بزرگ تهرانی برای ترویج دین و نشر معارف به زادگاهش عزیمت کرد.

وی ۶ سال در زادگاهش برای نشر معارف دینی در بین مردم سکونت داشتند و مجددا برای ادامه تحصیل به نجف اشرف بازگشتند و ۶ سال دیگر در نجف به تحصیل معارف دینی پرداخت.

پس از اتمام تحصیلات حوزوی این عالم وارسته مجدد به ایران بازگشت و در توکهور و هشت‌بندی از حدود سال ۱۳۶۵ سکونت گزید که منشأ رشد و توسعه سریع آن شد.

حضرت آیت الله رئوفی در طول عمر با برکت خود منشأ خدمات گسترده ای شامل تأسیس مسجد و حسینیه امیرالمومنین در سال ۱۳۵۰، پخش اعلامیه های حضرت امام و فعالیت علیه رژیم ستم شاهی بود که در اوایل دهه ۵۰ منزل ایشان توسط ساواک به جرم حمایت از نهضت امام و پخش اعلامیه های وی محاصره شد و این بازرسی ها و بازجویی ها تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.

همراهی با روحانیونی همچون مرحوم حجت‌الاسلام عباسی نماینده سابق مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، آیت الله درویشی و ... شرکت در راهپیمایی های دوران انقلاب در شهرستان میناب، برگزاری مراسم‌ مذهبی و تبلیغی در حسینیه امیرالمومنین با دعوت از روحانیون و سخنرانان، برپایی راهپیمایی های دوران انقلاب در منطقه توکهور و هشت‌بندی از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی بوده است.

حضرت آیت الله رئوفی در طول دوران پر برکت حیات خود پیگیری های گسترده ای برای عمران و آبادانی منطقه توکهور و هشتبندی با دعوت از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی انجام داد که زمینه ساز حضور مستمر استانداران مختلف در این منطقه برای رفع مشکلات شد.

پیگیری احداث راه اصلی منطقه توکهور و هشت‌بندی به مرکز شهرستان، حل اختلافات بزرگ قومی در مناطق مختلف شامل شرق استان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان و... از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی است.

از سال ۱۳۶۱ تا پایان عمر در ایام سال تحصیلی در حوزه علمیه قم به تحصیل و تدریس مشغول بودند و در سایر ایام سال در زادگاهش توکهور و هشت‌بندی حضور داشت و ضمن برگزاری مراسم‌ مذهبی، پذیرای مراجعان زیادی از مناطق مختلف استان و حتی استان‌های همجوار برای رفع مشکلات و حل اختلافات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دسته عزای شهادت امام صادق(ع) با حضور آیت الله وحید خراسانی در قم
  • تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • تصاویر حمله موشکی حزب الله به شهرک نظامی شتولا
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • ببینید | ناگفته‌های فرمانده نیروی هوافضای سپاه از عملیات وعده صادق
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی