Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - بهبود کیفیت خدمات بخش سلامت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از مهم‌ترین مطالبات مردم است.

در سال‌هاي اخير وزارت بهداشت با تمركز روي توانمند‌سازي‌ خيرين سلامت و توانمند‌سازي‌ سمن‌ها توانسته ۶۸۰ سازمان مردم نهاد ملي سلامت را در كشور ايجاد كند، به‌طوري كه هم‌اكنون در ايران به ازاي هر ۱۰‌هزار نفر، يك سمن سلامت فعاليت مي‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از منظر كاركردي هم مهم‌ترين ويژگي سمن‌ها و خيرين سلامت ارتباط نزديك با مردم و جامعه و مهم‌ترين نقش آنها تقويت حس نوع‌دوستي و مشاركت در جامعه است. همچنين براساس آمارها تنها در سال۹۵ خيرين و مردم با مشاركت خود در حوزه سلامت به‌ويژه در حوزه زيرساخت‌ها ۱۵۰۰ ميليارد تومان كمك كردند. معاون اول رئيس‌جمهوري در ديدار اعضاي هيأت مديره و مسئولان مجمع خيرين سلامت كشور با بيان اينكه دولت بار سنگيني بر دوش دارد و نيازها و انتظارات جامعه نيز روزبه‌روز افزايش پيدا مي‌كند در اين‌باره گفت: هرچه جامعه فرهنگي‌تر شود و فرهنگ مردم در حوزه سلامت ارتقا پيدا كند، از هزينه‌هاي درمان كشور كاسته خواهد شد.

اسحاق جهانگيري از وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خواست ترتيبي اتخاذ كند تا از ظرفيت و توانمندي خيرين حوزه سلامت در بخش‌هاي مختلف درمان، پيشگيري و آموزش استفاده شود. وي با قدرداني از تلاش‌ها و اقدامات خيرين كشور در زمينه‌هاي مختلف ادامه داد: با افزايش جمعيت، خدماتي كه دولت مي‌تواند به جامعه ارائه دهد كاهش يافته و در اين شرايط حضور و نقش‌آفريني خيرين تأثير فراواني در خدمات‌رساني به مردم و به‌ويژه نيازمندان داشته است به‌گونه‌اي كه در بخش مدرسه‌سازي‌، ميزان فعاليت خيرين تقريبا با اقدامات دولت برابري مي‌كند. جهانگيري با تأكيد بر اينكه دولت به كمك‌هاي مردم و خيرين در بخش‌‌هاي مختلف نياز دارد، گفت: دولت در حد توان خود براي حل مشكلات خيرين بخش سلامت گام برمي‌دارد و تلاش خواهيم كرد دغدغه‌ها و مسائل مطرح شده از سوي مجمع خيرين سلامت كشور را حل و فصل كنيم.

در اين جلسه حسن قاضي‌زاده هاشمي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز با اشاره به تلاش‌هاي اين وزارتخانه در جهت تقويت مجمع خيرين سلامت كشور، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي علاوه بر تقويت مجمع خيرين سلامت، معاونت اجتماعي را راه‌اندازي كرده تا بتواند اينگونه اقدامات را ساماندهي كرده و روند مشاركت خيرين سلامت كشور را بهبود بخشد. در اين نشست معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هم گزارشي از برنامه‌ها و تلاش‌هاي اين وزارتخانه در جهت اجتماعي كردن سلامت در كشور و نيز ارتقاي دانش مردم در حوزه سلامت ارائه كرد و گفت: در حال حاضر 40 بيمارستان در كشور توسط خيرين اداره مي‌شود و يك بيمارستان هزار تختخوابي نيز توسط خيرين در حال احداث است. سيد محمد هادي ايازي با اشاره به احداث 400درمانگاه خيريه در سطح كشور با مشاركت خيرين، افزود: اين اقدامات علاوه بر بيمارستان‌هايي است كه خيرين احداث كرده‌اند و اين مراكز درماني اكنون توسط بخش دولتي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اداره مي‌شود.

در همین زمینه: تماشای زیاد تلویزیون با ریسک ناتوانی در راه رفتن همراه است تبلیغات ضد‌سلامت در برخی برنامه‌های صدا و سیما نظام ارجاع الکترونیک سلامت چاره کار مردم

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور