Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ «هومن کریمی وثیق» مدیر عامل شرکت نفت و گاز سرو امروز (چهارشنبه) در این مراسم با اشاره به آغاز فعالیتی مشترک میان دو شرکت مهندسی معادن و فلزات ( MME) و نفت و گاز سرو گفت: این همکاری تولید کاتالیست ایرانی را برای صنعت فولاد ایران تضمین می کند.
وی تشریح کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای کسب شده، بهینه سازی فرآیند تولید فولاد به روش Persian reduction است که با نام Pered در صنعت فولاد معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل نفت و گاز سرو خبر داد که در این همکاری، نخستین طرح فولادی ساخته شده با تکنولوژی پرد مجهز به کاتالیست های تولیدی با ویژگی طول عمر بیشتر و تسریع در شکست گازهای احیایی در ریفرمرهای فولادی پرد را نتیجه داد.
کریمی یادآور شد: پیش از این بارگذاری مدول A,B,D شرکت فولاد مبارکه ، واحد احیا ٣ شرکت فولاد خوزستان و بارگذاری طرح کوثر شرکت آهن و فولاد گل گهر ، به عنوان بزرگترین مگا مادول احیا مستقیم در منطقه از سوی شرکت نفت و گاز سرو به نتیجه رسیده بود.
کریمی خاطر نشان کرد: نفت و گاز سرو در گام بعدی بارگذاری کاتالیست های Pered در مجتمع احیا استیل فولاد بافت را در برنامه کاری خود قرار داده است و از این رو گامی بلند در خودکفایی کامل تولید کاتالیست در صنعت فولادسازی برداشته شده است. در همین راستا تفاهم نامه بین صاحب دانش فنی پرد و شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو به امضا رسید.

*فناوری PERED و کاتالیست بومی سازی شده آن
وجود ذخایر عظیم گازی در کشور، توسعه فرایندهایی با محوریت استفاده از این نعمت الهی را در چشم انداز 20 ساله کشور به شدت مورد توجه قرار داده است. به طوری که با توجه به نقش مولد صنعت فولاد ، برنامه ای هدفمند برای گسترش و رونق آن در چشم انداز توسعه اقتصادی ایران اسلامی تدوین شده است.
یکی از مهمترین دستاوردهای کسب شده در این زمینه، بهینه سازی فرایند تولید فولاد به روش PERSIAN REDUCTION است که با نام تجاری PERED از سوی شرکت مهندسی معادن و فلزات MME به عنوان نقطه ای عطف در صنعت فولاد کشور معرفی شده است.
فناوری PERED بومی سازی شده با تکیه بر اصول علمی و تجربیات متخصصین ایرانی است. با روشن شدن مشعل های فولاد شادگان به عنوان نخستین طرح فولادی PERED کشور، گامی بلند در مسیر جدید برای تولید آهن اسفنجی کشور آغاز شد. فناوری PERED با ظرفیت صادرات دانش فنی آن آینده صنعت فولاد را تضمین می کند.
یکی از مهمترین مزیت های فناوری پرد، کاتالیست های منحصر بفرد آن است که با ویژگی طول عمر بیشتر و تسریع در شکست گازهای احیایی در قلب میفرمرهای فولادی PERED می تپد.
با توجه به بومی سازی صنعت کاتالیست در ایران توسط شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو، این بار تولید و بومی سازی کاتالیست فناوری PERED با مشارکت 2 شرکت دانش بنیان کشور یعنی شرکت مهندسی معادن و فلزات -MME- و نفت و گاز سرو به انجام رسید.
تولید و بارگذاری کاتالیست های PERED در مجتمع احیا استیل فولاد بافت، به عنوان نخستین واحد احیای مستقیم آهن که با کاتالیست های ایرانی فعالیت خواهد کرد، گامی بلند در خودکفایی کامل در صنعت فولادسازی کشور خواهد بود.
نخستین کارخانه تولید آهن اسفنجی جهان بر اساس روش ابداعی مهندسان ایرانی فولاد به نام «پرد» PERED در فولاد شادگان در استان خوزستان واقع شده و مراحل آزمایشی تولید و به ظرفیت رسیدن را با موفقیت طی کرده است.
فناوری احیای مستقیم پرد توسط شرکت ام.ام.ای در آلمان ثبت شد و برای نخستین بار در جهان در ایران و فولاد شادگان به بهره برداری رسید.
در ایران به طور معمول از روش و فناوری میدرکس استفاده می شود که باید حق امتیاز و استفاده از این تکنولوژی به صاحب آن پرداخت شود اما مالک تکنولوژی پرد ایران است و پرداخت حق بهره برداری حذف می شود و این یک مزیت بزرگ برای این روش به حساب می آید.

دومین همایش یک روزه نوآوری در تجارت و تکنولوژی فولاد و مواد اولیه با حضور 22 شرکت خارجی از هشت کشور و 30 شرکت داخلی امروز چهارشنبه در محل هتل استقلال تهران آغاز بکار کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است

علی محمدی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر گفت: در شرایط اقتصادی امروز کشور که نیاز به رونق اقتصادی بیشتر از گذشته احساس می شود،طبقه کارگر نقش کلیدی در پیشبرد این هدف دارد.

او افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی که طی سالهای اخیر با درایت حکیمانه خود موضوع توجه به رشد تولید را هرساله مورد تاکید قرار می دهند،روز گذشته در دیدار با کارگران نیز بر اهمیت نقش این قشر زحمتکش و قانع کشور به عنوان رُکن اصلی جهش تولید تاکید نمودند.

آقای محمدی ادامه داد: در دین مبین اسلام و روایات پیشوایان دینی مان، به کارگران توجه ویژه ای شده و از کار آنها به عنوان جهاد یاد شده که این موضوع بار سنگینی بر دوش مسئولان برای اهمیت به دغدغه های این قشر را یادآور می شود.

مدیر عامل شرکت فولاد اکسین در ادامه با اشاره به موفقیت های شرکت فولاد اکسین در سال ۱۴۰۲ و امسال یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ و روزهای ابتدایی امسال، شرکت فولاد اکسین خوزستان با اتکا به کارگران جوان و متخصصان بومی خود موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی در حوزه تولید و صادرات مانند کسب عنوان صادرکننده برتر کشور، شکستن دومین رکورد تولید تاریخ شرکت و آماده به کاری ۹۵ درصدی خط تولید شد که همگی آنها مرهون تلاش کارگران عزیز است.

او افزود: در روزهای ابتدایی امسال نیز رکوردشکنی فولاد اکسین ادامه داشت و با همت بلند کارگران، شاهد ثبت میزان ۸۳ هزار و ۴۵ تن در تناژ تولید محصولات خاص با استاندار جهانی API بودیم که لبیک به شعارسال بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار کارگران این شرکت با رهبر انقلاب تصریح کرد: کارگران فولاد اکسین پس از دیدار روز چهارشنبه با رهبر انقلاب روحیه مضاعفی برای تداوم موفقیت های شرکت و قدم نهادن در مسیر تحقق شعار سال خواهند داشت.

محمدی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کار و کارگر به کارگران تلاشگر شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مجموعه مدیریتی اکسین قدردان زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است