Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، همین چند روز پیش بود كه مراسم تشییع باشكوه و پر از اقتدار و عزت شهید محسن حججی، اسطوره راه مقاومت در دفاع از حریم‌های آل‌الله در نقاط مختلف كشورمان، اوج عزت‌خواهی و اقتدار ملت ایران را برای همه جهانیان ترسیم كرد.

ترسیم دوباره صحنه‌ای از حماسه عاشورا، جهانیان را در بهت فرو برد

همه دنیا از دیدن این همه شور و اشتیاق و استقامت و عزت‌خواهی یك ملت به وجد آمده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پیش از این هیچكس حتی به مخیله‌اش هم خطور نمی‌كرد كه در چنین ایامی صحنه‌ای عظیم و پر از اقتدار از حماسه عظیم عاشورا توسط یكی از عاشوراییان پیش چشم جهانیان دوباره ترسیم شود.

راه و رسم عاشوراییان همیشه خلق حماسه‌های عظیم است

آری! همیشه تا بوده و هست راه و رسم عاشوراییان، خلق حماسه‌های عظیمی است كه تا ابد در ذهن تمام آزادگان عالم می‌ماند. هر كدامشان به سهم و وسع خویش در این صحنه هنرنمایی می‌كنند. حماسه‌سازی یكی تبدیل به خبر یك تمام رسانه‌های دنیا می‌شود اما آن یكی دلاورمرد تمام عرصه‌های عشق و ایثار در خلق حماسه‌ها به بانوی دو عالم اقتدا كرده و راه گمنامی را طی می‌كند.

سرداری كه در حماسه‌سازی به سید و سالار شهیدان اقتدا كرد

سردار بی سر مدافع حرم، شهید عبدالله اسكندری را می‌گویم. همان‌كه عشق‌بازی او شهره آفاق شد؛ هم او كه در حماسه‌سازی به سید و سالار شهیدان اقتدا كرد و تمام عمر خود را چه قبل از انقلاب، چه دوران دفاع مقدس و چه دفاع از حریم‌های آل الله صرف دفاع از نهضت عظیم عاشورا كرد تا اینكه در این راه پر از افتخار و عظمت، به اربابش پیوست.

ترسیم راه عشق و عاشقی برای تمام سرگشتگان عالم در عصر حاضر

به راستی چه زیبا راه و رسم عشق را برای همه عاشقان و سرگشتگان عالم ترسیم كرد. همچون علی(ع) پر از اقتدار زندگی كرد، همچون حسین(ع) آزاده و سرشار از استقامت در راه حفظ مكتب حق جنگید و به شهادت رسید و سرش بر بالای نیزه رفت و همچون بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) راه گمنامی را بعد از شهادت طی كرد. همان اسطوره‌ای كه عكس سر بریده‌اش بر سر نیزه‌های جنایتكاران داعش تمام دنیا را بهت زده‌ كرد و دل‌های عاشقان و آزادگان را لرزاند.

اما اكنون بعد از گذشت 3 سال از شهادت این سردار همیشگی صحنه‌های عشق و ایثار، خیل عظیم مردم شیراز به راه افتاده‌اند؛ همه یك چیز می‌خواهند و آن رفع مظلومیت و گمنامی این دلاورمرد حماسه‌هاست و در این راستا پویش مردمی درخواست احداث یادمان شهید عبدالله اسكندری، در فضای مجازی تلگرام به راه افتاده است.

همه مردم و مسئولان شیراز به راه افتادند

در این پویش عظیم همگان اعم از مسئولان و مردم استان فارس عضو هستند و بسیاری از مسئولان ارشد استان همانند مدیركل صدا و سیمای فارس، مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و همچنین مسئولان شهری شیراز همچون اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در این راه همراه شده‌اند و قول مساعد همكاری را برای این كار داده‌اند.

علاوه بر این‌ها شب گذشته نیز چند تن از مسئولان نظامی استان همچون فرمانده سپاه فجر فارس، رئیس كنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس، مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس دیداری با خانواده شهید اسكندری داشتند كه در این دیدار سردار غیاثی، فرمانده سپاه فجر فارس علاوه بر اعطای نشان درجه سرتیپی آن سردار شهید به خانواده ایشان از سوی ستاد كل نیروهای مسلح، خبر از احداث المان شهید اسكندری را در شیراز داد.

در این پویش همه مردم درخواست احداث یادمان شهید عبدالله اسكندری در كنار شهید مزار دوران، شهید معروف و شاخص دوران دفاع مقدس شیراز در گلزار شهدا را دارند.

خواسته به حق مردم شیراز، احداث یادمانی برای شهید اسكندری است

علی‌رغم اینكه پیكر شهید عبدالله اسكندری هیچگاه به وطن بازنگشت و خود خانواده شهید نیز به هیچ عنوان به مبادله پیكر ایشان با رهایی اسرای جنایتكاران داعش راضی نشدند، اما خواسته به حق مردم قدرشناس شیراز هم‌اكنون احداث المان و یادمانی برای این شهید مظلوم و پر از اقتدار و افتخار این دیار است تا حداقل ذره‌ای بتوانند به ساحت مقدس این شهید بزرگوار ادای احترام و دین داشته باشند.

از نقاط مثبت این پویش، حضور اقشار مختلف مردم اعم از هنرمندان، نویسندگان، كارگردانان، خبرنگاران، اصحاب رسانه و غیره است كه همه آن‌ها برای ابراز ارادت به ساحت مقدس این شهید مدافع حرم، اعلام آمادگی كرده‌اند.

اشاره به آثار مرتبط با شهید عبدالله اسكندری

پیش از این كتاب «سِرّ سَر» از نجمه طرماح درباره این شهید بزرگوار به چاپ رسیده است و هم‌اكنون طبق اعلام اكبر صحرایی، یكی از نویسندگان نامی عرصه دفاع مقدس كتاب دیگری از شهید اسكندری در دست چاپ است كه به یاری خدا در آینده نزدیك رونمایی خواهد شد.

همچنین طبق اعلام سیدتقی سهرابی، مدیركل صدا و سیمای فارس بناست تا مستندی فاخر برای شهید عبدالله اسكندری به‌همت این مركز تولید شود.

كلام آخر اینكه امید است بتوان به وسیله چنین اقدامات متحد و یكپارچه و منسجمی غبار فراموشی و غربت را از چهره مفاخر استان فارس كه تمام 15 هزار شهید آن از افتخارات بزرگ این استان هستند، زدود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس گفت: واحد تولید آمونیاک سبز به‌عنوان سوخت دوستدار محیط زیست در بندرعباس احداث می‌شود.

به گزارش شانا، علیرضا جعفرپور با اشاره به حرکت کشورهای پیشرفته برای بهره‌گیری از انرژی‌های پاک در صنایع، توضیح داد: کشورهایی مانند ژاپن و چین تولید موتورهای آمونیاکی در حوزه بازیابی گازهای هیدروژن را به‌منظور استفاده در صنایع کشتی‌سازی و خودروسازی آغاز کرده‌اند.

وی ادامه داد: هیدروژن گران‌قیمت‌ترین فرآورده‌ حوزه نفت و گاز است که متأسفانه به دلیل پیش‌بینی نکردن برای استفاده از این نوع فرآورده در پالایشگاه، هم‌اکنون حجم عظیمی از این ماده ارزشمند از بین می‌رود.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس افزود: ازاین‌رو مقدمات احداث واحد تولید آمونیاک به‌عنوان سوختی پاک از هیدروژن در بندرعباس فراهم‌ شده است که در سه سال آینده با بهره‌برداری از این واحد می‌توانیم سالیانه ۵۰۰ هزار تن آمونیاک تولید و همگام با دنیا برای استفاده‌ از انرژی‌های تازه حرکت کنیم.

به گفته جعفرپور، برای تولید سوخت با هیدروژن دو نوع راه وجود دارد که راه نخست ترکیب آن با گازکربنیک و تولید هیدروکربن و بنزین است و راه دوم نیز ترکیب هیدروژن با نیترات موجود در هوا است که سبب تولید آمونیاک خواهد شد.

وی تصریح کرد: همه فرآیند تولید آمونیاک در داخل کشور انجام می‌شود و ساخت این واحد آمونیاک سبز که در دنیا بی‌نظیر خواهد بود نیز از سوی کارشناسان و متخصصان داخلی انجام خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس سرمایه‌گذاری این واحد  را حدود ۲۵۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: به‌زودی مقدمات اجرایی آن آغاز می شود.

صادرات روزانه ۵۰۰ تن ال‌پی‌جی

جعفرپور در ادامه با بیان اینکه این شرکت با تأمین ۴۰ درصد بنزین موردنیاز کشور، هم‌اکنون جایگاهی راهبردی در توازن انرژی کشور و منطقه دارد، گفت: متخصصان این پالایشگاه توانستند از هدررفت و سوزانده شدن  گاز مایع (ال‌پی‌جی) جلوگیری کنند و اکنون روزانه ۲ هزار تن گاز مایع از این پالایشگاه استحصال و صادر می‌شود و برای کشور ارزآوری دارد.

وی از افزایش ظرفیت  یکصدهزار بشکه از استحصال انواع فرآورده‌های نفتی‌ در یک و نیم سال اخیر به‌عنوان یکی از  کارهای شاخص پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس خبر داد و یادآور شد: حدود یک هزار و ۴۰۰ تن گاز مایع تولید می‌کردیم اما با تغییرات در واحدهای عملیاتی و راه‌اندازی برخی از پکیج‌های فرآیندی توانستیم این تولید را به یک هزار و ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تن برسانیم.

صادرات دریایی نفت سفید

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس همچنین با اشاره به راه‌اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت و گاز در ارتقای جایگاه صادرات فرآورده‌های نفتی ایران و کاهش آلودگی‌های ناشی از سوخت وسایل نقلیه در کشور، بیان کرد: واحدهای تصفیه فرآورده‌های نفتی و گازوئیل در این مجموعه به‌منظور جلوگیری از آسیب‌های محیط زیستی پالایشگاه، به بهره‌برداری رسیدند که نفت سفید و گازوئیل یورو ۵ تولید شد.

جعفرپور تصریح کرد: با تبدیل نفت سفید معمولی به نفت سفید یورو ۵ امکان صادرات دریایی نفت سفید برای نخستین بار فراهم شد.

وی از افزایش ۲۰ درصدی تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در دولت سیزدهم سخن گفت و افزود: روند تولید بنزین در این پالایشگاه پیش از سال ۱۴۰۰ روند کاهشی داشته است اما تولید این پالایشگاه با روی کار آمدن دولت سیزدهم به افزایش ۲۰ درصدی در مدت ۲ سال و به روزانه ۳۹.۵ میلیون لیتر رسید.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس اظهار کرد: با توجه به ناترازی فزاینده بنزین در کشور و لزوم واردات برای تأمین این محصول، اگر پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس ساخته نمی‌شد، ایران باید ۲۸ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه می‌کرد.

پیشرو در امر محیط‌زیست

جعفرپور با بیان اینکه این پالایشگاه پارسال اقدام‌هایی برای محیط‌زیست انجام داده است گفت: پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس یکی از پالایشگاه‌های پیشرو در امر محیط‌زیست است و با استناد به خروجی آزمایشگاه معتمد سازمان محیط‌زیست، این پالایشگاه در زمره‌ صنایع سبز کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: این پالایشگاه در برگزاری همایش‌ها و محافظت از زیست‌کره گنو و پاکسازی ساحل و سواحل نیلگون خلیج‌فارس و جزایر پیشرو بوده است.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در این باره به  جمع‌آوری  ۱۳تن زباله و پلاستیک در سطح کوه گنو، کاشت یک‌صد هزار اصله نهال حرا در سواحل خلیج‌فارس از سوی کارکنان این پالایشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و بزرگ‌ترین پالایشگاه کشور است و حتی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده بنزین در دنیا شناخته شده است.

دیگر خبرها

  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • سردار علی فضلی از مناطق راهیان نور بازدید کرد
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • از دلبری بهارنارنج تا اردیبهشتِ عاشقی در بهارِ شیراز
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • اجلاسیه شهدا در گراش